Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Η Α.Ε. Καψόχωρας συμμετέχει στη Β΄ Ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας και βρίσκεται στην τρίτη θέση στον πίνακα της βαθμολογίας με τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μια ήττα και θα συνεχίσει δυναμικά για να διεκδικήσει την άνοδό της στην  Α΄ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Μετά από δύο εβδομάδες χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις , ο Ζαφειράκης στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α2 θα υποδεχθεί στο ΔΑΚ ΝΑΟΥΣΑΣ το Σάββατο 23/11/2019 και ώρα 18.00μ.μ τους Κύκλωπες Αλεξ/πολης.

Σε απαξίωση ο Φίλιππος Βέροιας- Μόλις δέκα άτομα ήταν παρόντα στην ΓΣ και έτσι δεν έγιναν καν εκλογές.

Ανακοινώθηκαν από την ΟΧΕ το πρόγραμμα και οι διαιτητές στις κατηγορίες Handball Premier .  Στο ΔΑΚ Βικέλας και ώρα 14:00, παίζει ο  Φίλιππος Βέροιας με τον Άρη Νίκαιας Olympic Diagnostic με διατητές τους Πατιός, Τσιάνα και  Ζέρβας.

Με 1-0 ηττήθηκε η Νάουσα από τον συμπολίτη Αχιλλέα, στο ματς που διεκόπη λόγω ομίχλης.

Ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Βοηθό προπονητή Γιάννη Ματζιαρίδη. Η διοίκηση του Συλλόγου του εύχεται κάθε επιτυχία στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

Ο Γιάννης Μαντζιαρίδης θα ακολουθήσει τον πρώην τεχνικό της Βέροιας Σάκη Θεοδοσιάδη στην Καλαμάτα.

Με νίκη πέρασε από την Πυλαία η Βέροια 2017 . Επικράτησε με 31-34 και σημείωσε την πρώτη φετινή εκτός νίκη της.

Στην κορυφή της βαθμολογίας παραμένει η Κ16 των Τηλέμαχων Αλεξάνδρειας η οποία την Κυριακή πήρε την ευρεία εντός έδρας νίκη με 8-1 επί της Α.Ε. Ποντίων Βέροιας.

Στο προπαιδικό πρωτάθλημα που διεξήχθη στις 17 Νοεμβρίου στη Φλώρινα η αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Νάουσας , Έλενα Φανιάδου , κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση, αντιμετωπίζοντας στον τελικό τη συναθλήτριά της Ελένη Τζιώνα.

Η Πειθαρχικη Επιτροπη της Ενωσης Ημαθίας επιληφθηκε των Φυλλων Αγωνων του πρωτ/τος και επεβαλε ποινες στους αποβληθεντες ποδ/στες:

1.-ΜΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Ι.(ΣΤΑΥΡΟΥ) 1 αγων.ημ. & 10 Ευρω από 10.11.19
2.-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ.(ΣΤΑΥΡΟΥ) 1 αγων.ημ. & 10 Ευρω από 10.11.19
3.-ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΦΡ.(ΜΕΛΙΚΗΣ) 1 αγων.ημ. & 10 Ευρω από 10.11.19
4.-ΔΑΜΤΣΙΟΣ Γ..(ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ) 1 αγων.ημ. & 10 Ευρω από 11.11.19
5.-ΤΣΙΡΕΛΑΣ Χ.(ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ) 1 αγων. ημ. & 10 Ευρω από 11.11.19
6.-ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ Π.(ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΟΥ) 1 αγων. ημ. & 10 Ευρω από 11.11.19
7.-ΣΑΝΤΙΝΙ Ε. (ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ) 1 αγων. ημ. & 10 Ευρω από 11.11.19
8.-ΛΙΑΠΗΣ Ν. (ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ) 1 αγων. ημ. & 10 Ευρω από 11.11.19
Επισης η Επιτροπη αποφασιε τα κατωθι:

1.- Καλει σε απολογια το σωματειο ΑΕΚ ΚΑΜΠΟΧΩΡΙΟΥγια υβριστικη και προκλητικη συμπεριφορα φιλαθλου του κατά του διαιτητη στον αγωνα της 6.11.19 ΑΕΚ ΚΑΜΠΟΧΩΡΙΟΥ-ΔΟΞΑ ΚΥΨΕΛΗΣ,που ειχε ως αποτελεσμα την προσωρινη διακοπη του αγωνα.
2.-Καλει σε απολογια τον Αντιπροεδρο του σωματειου ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ για δημοσιες δυσμενεις και δυσφημιστικες κρισεις σε βαρος των οργανων της Ενωσης και του Αντιπροεδρου του Δ.Σ. της ,σε φυλλο εφημεριδας του Νομου,σχετικα με τον διακοπεντα λογω ομιχλης, αγωνα πρωτ/τος της 2.11.19 ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ.
3.-Καλει σε απολογια το σωματειο ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ για τις παραπανω δηλωσεις-καταγγελιες του Αντιπροεδρου του Δ.Σ. της, ως συνυπευθυνο.
4.-Καλει σε απολογια τον Γεν. Αρχηγο του σωματειου ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ,διοτι στο τελος του παραπανω αγωνα επεδειξε υβριστικη και αναρμοστη συμπεριφορα κατά των διαιτητων, βριζοντας και αποθωντας βιαια τον Α΄βοηθο διαιτητη.

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK;

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ: Ποδόσφαιρο-φιλοι-παρεα-οικογενεια Εικόνες που δεν χρειάζονται λεζάντα. Ευχαριστούμε για όλα, Αστέρα Νάουσας!

Ο Ξανθόπουλος Χρήστος: Μετά από πολύ σκέψη και προβληματισμό και σχεδόν μηδενικές ενέργειες από την επιτροπή Β. Ελλάδος προς αυτήν την κατεύθυνση, σαν πρώην προπονητής Β. Ελλάδος παίρνω την πρωτοβουλία να σας καλέσω σε μια συγκέντρωση δασκάλων του καράτε ή εκπροσώπων του εκάστοτε συλλόγου στην περιοχή μας, με στόχο το άθλημα και την πρόοδό του. Πιστεύοντας ότι ωρίμασε ο καιρός για κάτι διαφορετικό, μακριά από την κατάντια που είμαστε αυτή τη στιγμή, κάτι που όντως αξίζει για τη Β Ελλάδα, αυτή τη δύναμη του karate που όπως έχετε αντιληφθεί, εδώ και κάποια χρόνια έχει εξασθενήσει για τους λόγους που όλοι ξέρετε. Διανύουμε Ολυμπιακούς καιρούς και εμείς ακόμα βρισκόμαστε σε προϊστορικούς καιρούς και δε μιλάω για την κάθε μεμονωμένη σχολή! Στην προοπτική λοιπόν του μέλλοντος και στις σύγχρονες απαιτήσεις του αθλήματος του karate προτείνω μία συγκέντρωση για το επόμενο Σαββατοκύριακο, Σάββατο ή Κυριακή 4 με 7 το απόγευμα σε μία πόλη κεντρική που θα βόλευε τους περισσότερους δασκάλους . Μία ανοικτή συζήτηση χωρίς πολιτική χροιά για όλα τα θέματα .
Προτείνω και ζητάω να παρευρεθεί και το μέλος της διοίκησης από τη Β. Ελλάδα ο κ. Τσαρτσιταλίδης Κίμων.
Παρακαλώ τους συναδέλφους προτείνετε οτιδήποτε θετικό ή συμπλήρωση της πρότασης μου και επίσης τόπο , και μέρα συγκέντρωσης( ότι βολεύει τους περισσοτέρους).
THΛ 6971755907

Ο Σύλλογος Δρομέων Βέροιας  Συνέντευξη των υπευθύνων της διοργάνωσης 8ος Φιλίππειος δρόμος στην εκπομπή »πέριξ» της tv100

Argiris Mouras: Σε δύσκολους καιρούς θα δείξουμε πόσο κοντά είμαστε! Δημοτικό Στάδιο Βέροιας
Το Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Μαρίνας » Πέϊος Κωνσταντίνος’: Το Σάββατο στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Μαρίνας θα διεξαχθεί ο αγώνας πρωταθλήματος ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας και του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.
Ο Harris Parastatidis: Θυμάσαι κάποτε που ήμασταν ποδοσφαιριστές!!!
Ο Αετός Βέροιας: Όλοι οι αθλητές της Κ12 να παρευρίσκονται στην κεντρική πύλη του γηπέδου της Βέροιας στης 3:30 για να αναχωρήσουμε για την Νάουσα για το φιλικο μας παιχνίδι.Ωρα έναρξης παιχνίδου 4:15 επιστροφή στην Βέροια 6:15. Καλή επιτυχία στα παιδια μας να απολαύσουν κ να ευχαριστηθουν το παιχνίδι !!
Ο Sportstraining-Karagiannis: Συμμετοχή του Κενυάτη δρομέα Amos LeeMccory στον Φιλίππειο δρόμο και οι παράλληλες εκδηλώσεις με αφορμή την συμμετοχή του.

Karaiosif Alexandros – Adapted Sports Trainer:  FUTSAL στη Σχολική Φ.Α.!  Μια παραλλαγή του Ποδοσφαίρου που δυστυχώς δεν εκτιμάται ιδιαίτερα στην Ελλάδα!

✓Γρήγορη Λήψη Αποφάσεων
✓Βελτίωση Χρόνου Αντίδρασης
✓Αύξηση Δημιουργικότητας στο παιχνίδι
✓Περισσότερες επαφές με τη  μπάλα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…

Ειδήσεις σε 5 λεπτά από την εκπομπή SPORTS – ΕΠΙΛΟΓΕΣ με το Γιάννη Ζήνα ( Πέμπτη 21-11-2019 )

Posted by Giannis Zinas on Thursday, November 21, 2019