Καθημερινά μεταδίδεται η εκπομπή sports – ΕΠΙΛΟΓΕΣ από  τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas. Τα σημερινά νέα, Πέμπτη 30-1-2020,  όπως ανακοινώνονται στα ΜΜΕ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι:

Filippos Peios Το Σάββατο 1/2 /2020 η Ποδοσφαιρική Ακαδημία Μέγας Αλέξανδρος θα υποδεχτεί τους φίλους αθλητές της Ακαδημίας Γ.Α.Σ ΚΟΠΑΝΟΣ στο Δημοτικό γήπεδο Αγίας Μαρίνας. Όσες Ακαδημίες θέλουν να αγωνιστούν οι αθλητές τους στα αγωνιστικά παιχνίδια του Σαββάτου είναι ευπρόσδεκτες πληροφορίες 6906110667. Ευχαριστούμε την Ακαδημία ΓΑΣ Κοπανος για την πρόσκληση προτροπή της να γίνουν τα αγωνιστικά παιχνίδια στο Δημοτικό γήπεδο Αγίας Μαρίνας εξων από το Ποδοσφαιρική ταλέντο των αθλητών τους απέδειξαν οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας Γ.Α.Σ ΚΟΠΑΝΟΣ ότι είναι γαλουχημενη σε αρχές και ιδανικά και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το ευ αγωνιζεσται.
Stelios Nikas‎  Όνειρα για τελικό κάνουν στον Αστέρα
Φίλιππος Βέροιας Έφηβοι – Filippos Veria Handball u19  Νέο διοικητικό συμβούλιο στην  Ένωση Σωματείων Χειροσφαιρίσεως Κεντρικής Μακεδονίας εκλέχθηκε στις 26 Ιανουαρίου στην προγραμματισμένη Γενική συνέλευση με εκπροσώπους από όλα τα Σωματεία της Ένωσης.

Α.Σ Ρωμιος Αγαπητοί γονείς ,σας ενημερώνουμε πως την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί κοινή προπόνηση ΓΟΝΕΙΣ – ΠΑΙΔΙΑ .Ένας γονιός θα πρέπει να γυμνάζεται, όχι μόνο για την δικιά του υγεία, αλλά για για το καλό των παιδιών του. Είναι σημαντικό για το κάθε γονιό να αποτελεί σωστό πρότυπο για τα παιδιά του. Είναι σημαντικό τα παιδιά να βλέπουν τους γονείς να προσπαθούν να μείνουν υγιείς, να είναι δυνατοί και να έχουν ενέργεια και αντοχή. Η γυμναστική των γονέων με τα παιδιά είναι μια λύση που με λίγο προγραμματισμό μπορεί να ενσωματωθεί στη καθημερινότητα όλων και να αποτελέσει δημιουργικό τρόπο απασχόλησής τους αλλά και καλής επικοινωνίας με τους γονείς τους.

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας Άλλες δύο νίκες στα Γρεβενά για τις Μικτές Ομάδες
https://www.eps-imathias.gr/article.asp?code=2047

Με δύο επιβλητικές νίκες επί των αντιστοίχων ομάδων της Ε.Π.Σ. Γρεβενών συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους οι Μικτές Ομάδες της Ε.Π.Σ. Ημαθίας. Για τον εξ αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Α΄ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μικτών Ομάδων της Ε.Π.Ο. οι αντιπροσωπευτικές ομάδες της Ένωσης επικράτησαν με χαρακτηριστική άνεση των αντιπάλων τους (1-8 οι «μικροί» και 0-8 οι «μεγάλοι») σε αναμετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Ενωσιακό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Γρεβενών.
Πιο συγκεκριμένα, η Μικτή Ομάδα Κ-12, αν και τα χρειάστηκε στο πρώτο ημίχρονο (1-1),έκαμψε τελικά την αντίσταση της αντίστοιχης ομάδας της Ε.Π.Σ. Γρεβενών με 1-8 χάρη σε αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος. Πιο εύκολη ήταν η επικράτηση της Μικτής Ομάδας Κ-14, που μετέτρεψετον αγώνα σε τυπική διαδικασία από τα πρώτα κιόλας λεπτά, παίρνοντας πολύ γρήγορα σοβαρό προβάδισμα νίκης.

Αναλυτικά η εικόνα των δύο αναμετρήσεων είχε ως εξής:

Αγώνας Κ-12
Ε.Π.Σ. Γρεβενών-Ε.Π.Σ. Ημαθίας 1-8

Σκόρερ: 11΄ Ζαρκάδας (1-0), 15΄ Τζιμουλίκος (1-1), 37΄ Χαλκιάς (1-2), 38΄ αυτογκόλ (1-3), 45΄ Κούτσιας (1-4), 46΄ Τζιμουλίκος (1-5), 49΄ Κούτσιας (1-6), 58΄ Τζιμουλίκος (1-7), 60΄ Πάρδας (1-8).

Διαιτητής: Κεχαγιάς(Ε.Π.Σ. Κοζάνης)
Βοηθοί Διαιτητή: Πράχαλης (Ε.Π.Σ. Κοζάνης)-Σάκκος (Ε.Π.Σ. Κοζάνης)

Οι συνθέσεις

Ε.Π.Σ. Γρεβενών: Τέγος (41΄ Αθανασόπουλος), Παύλου, Παππά (41΄ Κρικέλης), Ασλανίδης (49΄ Νταγκουμάς), Φίλιος, Κυριαζίδης, Ζαρκάδας, Ντάσιος (49΄ Κιούρκας), Αθανασόπουλος.

Ε.Π.Σ. Ημαθίας: Χριστοδούλου (50΄ Μαρτζέλος), Τσανασίδης, Κούτσιας, Κατσαβός (50΄ Βουρδούνης), Τούφας, Αχλιώπας (50΄ Λαμπριανίδης), Χαρισούδης (50΄ Πάρδας), Δούμπης (11΄ Τζιμουλίκος), Χαλκιάς (38΄ Γελαδάρης).

Ξανθόπουλος Χρήστος Εμείς εδώ…, παρόλο τις αντίξοες συνθήκες λόγω γρίπης !!!
Αετοί Βέροιας Κ.Σ. Πιστή στο έθιμο, η ομάδα των Αετών Βέροιας έκοψε την Τετάρτη (29/1) πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο “Άρωμα Πόλης”.

Α.Σ Ρωμιος Συγχαρητήρια στην αθλήτρια του συλλόγου μας Μπασδέκη Άννα για την προαγωγή της στην κίτρινη ζώνη .

Maria Pasxoula  Η ακαδημία του Ολυμπιακού Νάουσας, στα πλαίσια των ανοιξιάτικων τουρνουά, διοργανώνει τουρνουά ακαδημιών, στις 23 και 24 Μαίου, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.

Όποια ακαδημία θέλει να συμμετέχει, μπορεί να επικοινωνήσει με τον κ. Κώστα Βαρβέρη στο τηλ 6979004280.

George Mpreskas Όταν έχεις δίκιο δεν χρειάζεται να φωνάζεις δυνατά για να σε πιστέψουν ή ηρεμία και ένα χαμόγελο σκοτώνει και τον χειρότερο εχθρό σου.. συνεχίζουμε παλικάρια μου…,
Α.Σ Φιλιππος ΑλεξανδρειαςΑπό την Ουκρανία στη Μαγιόρκα βρέθηκε η προολυμπιακη ομάδα του Tae kwon do. Μέλος αυτής ο αθλητής του συλλόγου μας Χαμαλιδης Κώσταντινος επόμενος σταθμός το Τουμπαι. Το Δ.Σ του συλλόγου μας θα ήθελε να ευχαριστήσει την Ελληνική ομοσπονδία και το επιτελείο της για τη στήριξη του αθλητή μας εν όψη των Ολυμπιακών αγώνων στο Πεκίνο και εύχεται μια επιτυχημένη προετοιμασία…..

Ακαδημία ποδοσφαίρου »κίτρινη θύελλα Πατρίδας » Σήμερα η Ακαδημία μας μοίρασε βασιλόπιτες με δύο τυχερά φλουριά για τους μικρούς μας αθλητές -οι δυο τυχεροί είναι ο Τζίμπουλας και ο Γκόγκος του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες στην Ζωή τους