Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές της 8ης αγωνιστικής για την Football League. Τον αγώνα  Βέροια – Θεσπρωτός διαιτητής θα είναι ο Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας) με βοηθούς τους  Τοροσιάδη (Μακεδονίας), Κορώνα (Πειραιά) και 4ος ο Μιχούλιας (Μακεδονίας).

Οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος Κ16 Ημαθίας οι Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας.

Τα τμήματα υποδομής της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας το Σάββατο 16/11/2019 θα αγωνιστούν στο γήπεδο Πατρίδας με τα αντίστοιχα τμήματα της Ακαδημίας Κίτρινης Θύελλας Πατρίδας. Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 10.30 το πρωί.

Σήμερα στις 18:00 η ώρα θα διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι μεταξύ των ομάδων Δόξα Κυψέλης – Α.Ε. Αλεξάνδρειας.

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 16/11/2019 και ώρα 09:30 π.μ. καλούνται από τον Ενωσιακό Προπονητή της Μικτής Ομάδας Κ-14 της Ε.Π.Σ. Ημαθίας κ. ΚΕΡΛΙΔΗ ΙΩΑΝΝΗ για προπόνηση στο Ενωσιακό Γήπεδο Παλατιτσίων οι κάτωθι ποδοσφαιριστές:

ΜΟΥΚΑΣ      ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ

ΤΟΥΦΑΣ Γ.   ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ

ΣΤΙΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ    ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ

ΚΕΤΟΓΛΟΥ ΠΑΥΛΟΣ   ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ    ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ

ΚΑΡΑΣΑΡΙΔΗΣ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ

ΣΙΓΓΟΥΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ     ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ

ΛΑΦΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ  ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ

ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ     ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ

ΜΟΥΧΤΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΕΤΟΣ ΛΑΖΟΧΩΡΙΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ    ΑΕΤΟΣ ΛΑΖΟΧΩΡΙΟΥ

ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ     ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ

ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΘΩΜΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ

ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ

ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ  ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ   ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

ΚΑΡΑΔΙΣΟΓΛΟΥ ΠΑΥΛΟΣ     ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

ΛΟΓΓΙΝΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ    ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ

ΧΛΙΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ     ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΑΣ

ΣΙΓΚΟΥΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΜΑΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ      ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΚΑΛΟΜΕΝΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ   ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΜΑΡΤΣΕΛΟΣ ΣΤΡΑΤΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΚΑΨΑΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ   ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΚΙΤΣΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ   ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΖΗΜΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ   ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

ΝΑΤΣΙΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ    ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 11:30 θα γίνει κολυμβητική συνάντηση ακαδημιών στο ιδιωτικό κολυμβητήριο του αθλητικού συλλόγου « Νηρέας Βέροιας».

Στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου Βέροιας έγινε η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για την διοργάνωση του 8ου ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΥ Δρόμου που θα διεξαχθεί στις 7-8 Δεκεμβρίου 2019. Θα συμμετάσχει και ο Κενυάτης αθλητής Amos Coech.

Στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας συμμετείχε η ομάδα του Νάουσα Βέρμιο trail. Ο Δημήτρης Τζιώνας κάλυψε την απόσταση σε 3 ώρες και 56 λεπτά και ο Γαβριήλ Φραγγόπουλος 4 ώρες 06 λεπτά.

Με 18 δρομείς συμμετείχε η Makridis Running Team στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Στην πρωτεύουσα της Γερμανίας βρέθηκαν οι αθλήτριες του Ημαθίωνα το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Νοεμβρίου 2019, όπου συμμετείχαν στο 14ο Διεθνές Τουρνουά Γυναικείας πάλης του Βερολίνου. Σε αυτό συμμετείχαν 331 αθλήτριες από 22 χώρες, μεταξύ των οποίων και τρεις αθλήτριες της πάλης από την Αλεξάνδρεια, όπου απέσπασαν δύο μετάλλια και μία 4η θέση.

Χωρίς αγωνιστική δράση για το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο και αυτό το Σαββατοκύριακο για την ομάδα χαντμπολ του Ζαφειράκη. Την προηγούμενη αγωνιστική ο Ζαφειράκης είχε ρεπό και μετά τα αποτελέσματα των υπολοίπων συγκατοικεί στην 1η θέση με τη ΧΑΝΘ και τον Φοίβο Συκεών. Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της, η ομάδα των αντρών. Επικράτησε εύκολα των Πανθήρων Κατερίνης με 66-48 και έπιασε την 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 3 νίκες και 1 ήττα (7 βαθμούς). Την τετράδα πλαισιώνουν αήττητες οι ΑΟΚ Βέροιας, ΑΓΕΠ Κατερίνης και Ίκαροι Γιαννιτσών. Με 7 ταλαντούχους νεαρούς αθλητές  συμμετείχε ο Ζαφειράκης στην προπόνηση αθλητών της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. που είναι γεννημένοι το (2006-07)

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK;

Ο Volkano Φάνης: ΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΆ ΤΗΣ ΗΜΑΘΊΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΈΛΩ.

Ο Άχθος Αρούρης: Την Κυριακή 17/11 στις 3μμ στην ποντικοφωλιά της Μέσης έχει ματσάκι! Άχθος Αρούρης – Αγ. Αστ. Αγίας Βαρβάρας.

Η Ακαδημία Αστέρας Νάουσας: Αγωνιστικό πρόγραμμα της ακαδημίας μας για το Σαββατοκύριακο 16-17 Νοεμβρίου :  Για το ανεπίσημο πρωτάθλημα ακαδημιών, την Κυριακή 17 Νοεμβρίου υποδεχόμαστε στην έδρα μας στο γήπεδο Γιαννακοχωρίου τους φίλους μας από την Ακαδημία Βέροιας, τα τμήματα Κ6,Κ8,Κ10 και Κ12. Για το πρωτάθλημα νέων Κ16 της ΕΠΣ Ημαθίας υποδεχόμαστε στο γήπεδο Γιαννακοχωρίου το αντίστοιχο τμήμα του ΓΑΣ Κοπανού. Για το πρωτάθλημα παίδων Κ14 της ΕΠΣ Ημαθίας αγωνιζόμαστε στο γήπεδο Ραχιάς με το αντίστοιχο τμήμα της ΑΕΠ Βέροιας. Καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση σε όλους τους αθλητές μας!!

Ο Α.Σ. Ρωμιός: Αυτή την Παρασκευή το ετήσιο σεμινάριο του πλέον γνωστού αθλήματος σε όλο τον κόσμο, Brazilian jiu jitsu.
✔ Εισηγητής του σεμιναρίου Pantelis Panagidis .
✔ Καλούμε όλους τους αθλητές από τον χώρο των πολεμικών τεχνών .
✔ Ανοιχτό για όλες τις ομάδες.
✔ Απονομές ζωνών και βαθμίδων (stripes) σε αθλητές του συλλόγου (Ρωμιός )
Προς μέλη του σωματείου η παρουσία σας .
Σας περιμένουμε ….

Ο Γιάννης Καραγιάννης: Ο Κενιάτης δρομέας AMOS COECH LIMACORI στον 8ο Φιλίππειο δρόμο 14,5χλμ την Κυριακή 8/12/2019 στην Βέροια
Με μεγάλη χαρά η διοργάνωση του 8ου Φιλίππειου δρόμου ανακοινώνει ότι στον αγώνα των 14,5χλμ θα συμμετάσχει και ο δρομέας της Κένυας AMOS COECH LIMACORI. O Amos Coech είναι δρομέας που ανήκει στην Ελίτ λίστα των καλύτερων δρομέων αντοχής του κόσμου με ατομικές επιδόσεις στον Μαραθώνιο 2:11:45 , στα 10χλμ 28:00 και στον Ημιμαραθώνιο 1:02:50

Ο Άτλας Ζερβοχωρίου: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΤΛΑ ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Α.Ο. ΜΑΡΙΝΑΣ vs ΑΤΛΑΣ ΖΕΡΒΟΧΩΡΊΟΥ, ΓΉΠΕΔΟ: ΜΑΡΙΝΑ ΝΑΟΥΣΗΣ,  17/11/2019  και ΩΡΑ: 15:00