Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Ισόπαλος ο αγώνας με  1-1 έληξε μεταξύ των ομάδων της Βέροιας και του Ασπρόπυργου. Την επόμενη αγωνιστική η Βέροια αντιμετωπίζει εντός  έδρας το Αιγάλεω τη Δευτέρα 4/11 και ώρα 14:45.

Παρελθόν αποτελεί ο προπονητής του Αστέρα Τριποτάμου. Μετά τη λήξη του αγώνα με την ΑΕΠ Βέροιας, ο Γιώργος Μαραγκός συγκέντρωσε τους παίκτες της ομάδας στα αποδυτήρια και τους αποχαιρέτησε έναν – έναν, δηλώνοντας ότι παραιτείται από τεχνικός υπεύθυνος της ομάδας.

Πρώτο φιλικό ματς Άγιος Γεώργιος-Απόλλων Λυκογιάννης 4-1.

Ο Πρόεδρος Φώτης Παπαδόπουλος,  της Ανεξάρτητης Ένωσης Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ημαθίας – Πέλλας και Πιερίας εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλους με υγεία , χαρά και διασκέδαση με την έναρξη του 14 πρωταθλήματος  υποδομών 2019 – 2020.

Στην απόκτηση των Γρηγόρη Πατρίκα, Κουτσιάδη Δημήτρη, Δούμα Θωμά και Χασάν Κυριάκου προχώρησε η Α.Ε Καβασίλων.

Εντός έδρας ήττα από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων με 71-89  γνώρισε ο Φίλιππος. Οι Βεροιώτες ήταν μέσα στο ματς στο πρώτο μέρος αλλά πλήρωσαν το πολύ άσχημο τρίτο δεκάλεπτο τους.

Συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής το Σάββατο 26/10 με τα εξής αποτελέσματα:

Ροδοχώρι – Χαρίεσσα 5-1

Αστέρας Τριποτάμου – ΑΕΠ Βέροιας 1-2

Μ.Αλεξ.Αγ.Μαρίνας – Αγρ.Αστ.Πλατέος 1-1

Νάουσα – Άρης Παλαιοχωρίου 3-0

Θύελλα Σταυρού – Μακροχώρι 1-0

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Αχιλλέας Νάουσας 4-2

Κουλούρα – Κοπανός 1-1

Φίλιππος Μελίκης – Ολυμπιακός Νάουσας 5-2

Με τους Ορειβάτες Βέροιας στο Kαταφύγιο Σπήλιος Αγαπητός.

Την ήττα γνώρισε στον Παλαμά Καρδίτσας η Μελίκη. Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι έχασε στην παράταση με 79-76. Η επόμενη 4η αγωνιστική θα γίνει την Κυριακή 3/11 με τον Ολυμπιακός Βόλου.

Την πρώτη τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής γνώρισαν οι Αετοί Βέροιας με 83-66 από την ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας. Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη, την Κυριακή 3/11 στο ΔΑΚ “Βικέλας” με τον Αίολο Τρικάλων.

Με τα ματς της 7ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το πρωτάθλημα στην Γ’ εθνική. Στον 2ο όμιλο, η Αγκαθιά έχασε εκτός από την Θύελλα Σαρακηνών με 2-1 και ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στον Αλμωπό Αριδαίας.

Τη νίκη με 0-3 μέσα στην έδρα της Κομοτηνής πανηγύρισε ο Φίλιππος Βέροιας, που πέτυχε το 2/2 στο πρωτάθλημα της Α΄2 Ανδρών στο Βόλεϊ.

Με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το πρωτάθλημα στην Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ. Οι τέσσερις ομάδες της Ημαθίας σημείωσαν νίκες.

Άθλος Αλεξάνδρειας – Πάνθηρες 74-58

Αιγινιακός – Ζαφειράκης Νάουσας 58-59

ΚουΠα Κιλκίς – Αλεξάνδρεια 59-67

ΑΟΚ Βέροιας – Πιερικός Αρχέλαος 57-44

Στην κολύμβηση αυτή την φορά ο ΝΗΡΕΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ κατάφερε  και φέτος να στείλει την  Φανή Αντωνιάδου σε πανεπιστήμιο της Αμερικής με πλήρη  αθλητική  υποτροφία.

Άνετη επικράτηση επί της Αναγέννησης Άρτας σημείωσε ο Ζαφειράκης με 29-22.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…

Ειδήσεις σε 5 λεπτά από την εκπομπή SPORT – ΕΠΙΛΟΓΕΣ με τον Γιάννη Ζήνα.

Posted by Giannis Zinas on Monday, October 28, 2019