Στην εκπομπή «ΕΠΙΛΟΓΕΣ» πήρε μέρος την Παρασκευή 29/52020 ο Διαχεισριστής της ιστοσελίδας ifnonitispellas.gr , Θεοδωρίδης Σάκης και αναφέρθηκε και ανέδειξε τα θέματα της Πέλλας.

Στην αρχή της ενημέρωσης έγινε αναφορά για την αποφράδα μέρα του Ελληνισμού της 29 Μαϊου, ημέρα που έπεσε η Πόλη, Κωνσταντινούπολη.

Στη συνέχεια στα θέματα που αναφέρθηκε ο συνεργάτης μας από την πόλη της Έδεσσας ήταν η πρόκληση σεισμού με επίκεντρο την πόλη της Νάουσας, ο πόλεμος ανακοινώσεων στο δήμο Έδεσσας σχετικά με τη κληροδότηση οικήματος, τη δημιουργία εκδήλωσης με θέμα » Ασφάλεια στον κυβερνοχώρο», την πρόσκληση των κατόχων καταστημάτων εστίασης για να δηλώσουν το χώρο που απαιτείται για την επέκτασή τους, την κατασκευή ποδηλατόδρομου.

Τα θέματα της Αριδαίας που ανέδειξε ήταν η εν κρυπτώ συνεδρίαση του Δήμου Αριδαίας με σκοπό την πεζοδρόμηση κεντρικών οδών στην πόλη και την αντίδραση των τοπικών φορέων, την απάντηση στο δημοσίευμα για την κατάσταση του σιντριβανιού στην πόλη της Αριδαίας, το μήνυμα που δέχθηκε συμπολίτης για την έκδοση κωδικού σε τράπεζα.

Για το Δήμο Σκύδρας τα θέματα που αναδείχθηκαν ήταν η ανταλλαγή επιστολών και καταγγελιών για το τροχαίο ατύχημα που προκλήθηκε με αποτέλεσμα να καεί το όχημα της ΔΑΥΑ Σκύδρας, την εκδήλωση τη Τοπική Επιτροπής του Κ.Κ.Ε. με θέμα τι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα.

Στη συνέχεια οι ειδήσεις των Γιαννιτσών ήταν από το αστυνομικό δελτίο με πρωταγωνιστή ανήλικο πολίτη και ανδρόγυνο που καλλιεργούσε δενδρύλια κάνναβης, την εκδήλωση δημιουργίας ανθοέκθεσης από 28/5 έως 3/6, το τυχερό νούμερο του Λαϊκού Λαχείου.

Στην εκπομπή γίνονται σχόλια, παρατηρήσεις ,προτάσεις και παραλειπόμενα από την καθημερινότητα. Μπορείτε να τη δείτε στο βίντεο που ακολουθεί…