Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και το προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas

Αναλυτικά οι ειδήσεις.

Η ακαδημία των Football Kings  ευχαριστήσει θερμά τις ακαδημίες ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΥ-AJAX ΗΜΑΘΙΑΣ-ΑΓΡ ΑΣΤ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ για την συμμετοχή τους στο τουρνουά της σήμερα Σάββατο.

Στις 16:30 ξεκινούν οι αγώνες στην Α΄Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας και είναι:

ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΕ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ
ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ
ΠΑΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ Μ.ΑΛΕΞ.ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ
ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΠΛΑΤΕΟΣ
ΕΝΩΣΗ ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ

Αύριο  Κυριακή 29/9 τα τμήματα της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας θα συμμετάσχουν σε αγωνιστικά παιχνίδια με τα αντίστοιχα της Π.Σ Βέροια.

Αύριο  Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00 η Βέροια αντιμετωπίζει στην έδρα της το Διαγόρα Ρόδου.

Η Α.Ε.Π. Βέροιας πάει ΘΕΑΤΡΟ!!!  Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 στις 20:00μ.μ. στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Βέροιας, να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί την παράσταση της θεατρικής ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου Προμηθέα «Ένα φιλάκι είναι λίγο».
Στην παράσταση συμμετέχουν και ο Τεχνικός Διευθυντής της Σχολής μας κ. Γαϊτάνος Στέφανος και ο προπονητής και παίκτης της Α.Ε.Π. Βέροιας κ. Καρολίδης Αντώνιος.

Την Κυριακή το πρωί  η Ακαδημία του Αστέρα Αλεξάνδρειας από τον Εθνικό Γιαννιτσών στην τοποθεσία Τσαλί με τα τμήματά του Κ6, Κ8,Κ10,Κ12  με ώρα έναρξης 10:00.

Εκτός έδρας αγωνίζεται η  Νίκη  Αγκαθιάς με τον Μακεδονικό , ενώ ο  Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων αγωνίζεται εντός έδρας κόντρα στον Θερμαϊκό Θέρμης.

Αύριο  Κυριακή 29/9 η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας θα δώσει φιλικό αγώνα προετοιμασίας στο γήπεδο Κορησού με το ΓΠΟ Καστοριάς.

Αρχίζει  το πρωτάθλημα της Β΄ Ερασιτεχνικής  στην  ΕΠΣ Ημαθίας αύριο Κυριακή 29/9 και οι αγώνες είναι:

Για τον 1ο Όμιλο

ΠΑΟ ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΑ ΔΟΞΑ ΚΥΨΕΛΗΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ ΔΟΞΑ ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙΟΥ
ΑΕ ΣΧΟΙΝΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΑΒΑΤΟΥ
ΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ ΑΕΚ ΚΑΜΠΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΕ ΚΑΨΟΧΩΡΑΣ ΑΘΛ.ΑΚΑΔ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

Για το δεύτερο όμιλο:

ΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΤΛΑΣ ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΟΥ ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΑΟ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΡΑΧΗΣ
ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Όλα έτοιμα από τον Αλμωπό Αριδαίας για τον αγώνα της Κυριακής απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Ο Δρόμος Θυσίας  διοργανώνεται από το Δήμος Πέλλας στις 6 Οκτωβρίου 2019.

Στις 4 Οκτωβρίου θα λάβει Χώρα το πρώτο σεμινάριο επιμόρφωσης προπονητών αναπτυξιακών ηλικιών στην περιοχή της Ημαθίας.

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Αερωπός Έδεσσας θα πάρει μέρος την Κυριακή 6-10-2019 στον ποδηλατικό αγώνα που θα γίνει στη Ξάνθη και τον οργανώνει  ο  Σύλλογος «  Πήγασος.

Σήμερα η Ακαδημία του ΓΑΣ Κοπανού  συμμετείχε στο τουρνουά που διοργάνωσε με επιτυχία στο Καμποχώρι η Ακαδημία Football Kings.

Με βελτίωση του προσωπικού του ρεκόρ κατά 2 ολόκληρες ώρες, τερμάτισε στο SPARTATHLON ο Ηλίας Καραϊωσήφ, 4ος Έλληνας, 26ος Γενικής Κατάταξης.

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας διοργανώνει το πρώτο διεθνές τουρνουά βόλεϊ στην πόλη, το οποίο θα λάβει χώρα στο ΔΑΚ Μακροχωρίου «Δημήτριος Βικέλας», το Σαββατοκύριακο 28-29 Σεπτεμβρίου.

Παρακολουθήστε το Video που ακολουθεί.

Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων σε 5 Λεπτά από την Ημαθία και την εκπομπή SPORT – ΕΠΙΛΟΓΕΣ με τον Γιάννη Ζήνα ( Κυριακή 28-9-2019 )

Posted by Giannis Zinas on Saturday, September 28, 2019