Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣ Ημαθίας η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ ερασιτεχνικής για τη σεζόν 2019-2020. Οι 12 ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή χωρίστηκαν σε δύο ομίλους βάσει γεωγραφικών κριτηρίων και θα διεξαχθούν από 10 αγωνιστικές σε δύο γύρους. Η σέντρα έχει οριστεί για την Κυριακή 3/11 και ώρα διεξαγωγής θα είναι 10:30 π.μ.. Ο πρώτος όμιλος περιλαμβάνει τις ομάδες:

ΑΕ Αλεξάνδρειας

ΑΟ Συκιάς

Δόξα Βρυσακίου

Αστέρας Αλεξάνδρειας

ΑΕ Καβασίλων

Αχιλλέας Νεοκάστρου

Ο δεύτερος όμιλος περιλαμβάνει τις ομάδες:

Θύελλα Στενήμαχου

Παλασίδειος Ακαδημία

Δόξα Ασωμάτων

Απόλλων Λυκογιάννης

Ακαδημία Μακροχωρίου

Ερμής Τριλόφου

Δεν θα υπάρξουν αγώνες στην ερχόμενη Κυριακή 27 Οκτωβρίου στην ΕΠΣ Ημαθίας.  Μοναδικό ματς της ημέρας θα είναι αυτό ανάμεσα στον ΑΟ Μαρίνας και τα Λευκάδια , ώρα έναρξης 15:00. Αναβλήθηκε λόγω της απώλειας του Λευτέρη και Αρσενίδη μέλος του Δ.Σ. ΑΟ Μαρίνας.

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της φάσης των 16 του κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας Οι αγώνες είναι μονοί και θα διεξαχθούν την Τετάρτη 6/11 και ώρα 14.30 τα ζευγάρια είναι:

Θύελλα Σταυρού –  Αγροτικός Αστέρας Πλατέος

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων –  ΦΑΣ  Νάουσα

Άρης Παλαιοχωρίου –  ΑΕ Τρικάλων

ΠΑΟ Κουλούρας –  Φίλιππος Μελίκης

ΑΟ Μαρίνας –  ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας –  ΓΑΣ Ροδοχωρίου

Αχιλλέας Νάουσας –  Νίκη Αγκαθιάς

ΑΕΚ Καμποχωρίου-  Δόξα Κυψέλης

 

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΓΑΣ Μελίκης με την οποία καταφέρεται κατά των  κριτών και των  διαιτητών  του αγώνα με την ομάδα του Σ.Κ.  Ιωάννινα.

Ο ΣΚ Ιωάννινα εξέδωσε ανακοίνωση σε απάντηση για όσα  γράφτηκαν από το ΓΑΣ Μελίκης .

Όμορφα αγωνιστικά παιχνίδια από τα τμήματα υποδομής των Ακαδημιών Μέγας Αλέξανδρος και Μακεδόνα παρακολούθησαν οι θεατές που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Μαρίνας την Κυριακή το πρωί.

Το Σάββατο  η Ακαδημία του ΓΑΣ Κοπανού  με τα τμήματα Κ6-Κ8-Κ10-Κ12 αγωνίστηκε στις Βαρβάρες με την αντίστοιχη Ακαδημία και την ευχαριστεί πολύ για την φιλοξενία με ανάρτησή της στο Facebook.

Νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ Ημαθίας πέτυχε η εφηβική ομάδα Κ 16 του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, το Σάββατο 19/10/2019, στον εκτός έδρας αγώνα στο γήπεδο του Γιαννακοχωρίου,  με αντίπαλο την ομάδα του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, με σκορ 1 – 2.

8ος Φιλίππειος δρόμος 14,5χλμ και City trail 4,5km θα γίνει Βέροια – 7 & 8 Δεκεμβρίου, στα όμορφα σοκάκια της παλιάς πόλης της Βέροιας όπου θα περάσει ο αγώνας των 4,5χλμ »City trail» .

Η Ολίνα Μπαξεβάνου πραγματοποίησε  το δικό της ποδοσφαιρικό πανηγυρισμό για  τα  δύο γκολ που πέτυχε και βοήθησε τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας να πάρει τους βαθμούς της νίκης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον πολύ δυνατό Κιλκισιακό (τελικό σκορ 3-1).

210 Χιλ. με 2000 υψομετρικά  σε μια διοργάνωση που ούτε για μια στιγμή δεν αισθάνεσαι μόνος στον αγώνα Brevet Φιλίππων 2019,  όπου πήρε μέρος ο ποδηλάτης Βουβαλάς Γιώργος από την Αλεξάνδρεια αναφέρει με ανάρτησή του στο Facebook.

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Μαρίνας, Καραντώνης Μανώλης,  με ανάρτησή του  στο Facebook αναφέρει ότι εκ μέρους της ομάδας και της τοπικής κοινωνίας της Μαρίνας ευχαριστώ θερμά την Ε.Π.Σ Ημαθίας και τις ομάδες του πρωταθλήματος για την κατανόηση και στήριξη για την οικογένεια του εκλιπόντος και κατ’ επέκταση της ομάδας του ΑΟ Μαρίνας . ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ…

Καλή επιτυχία στους αθλητές του ΠΑΝΗΜΑΘΙΑΚΟΥ

  • ΜΠΑΛΤΖΗ ΙΩΑΝΝΑ
  • ΜΠΑΛΤΖΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
  • ΑΜΒΡΑΣΗ ΒΑΣΙΛΗ
    που θα συμμετάσχουν στο 11ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Junior, Cadet & U21 που θα πραγματοποιηθεί 23-27 στο Santiago της Χιλής, καθώς επίσης και στην Εθνική ομάδα Καράτε. Καλή επιτυχία παιδιά, Καλή επιτυχία ΕΛΛΑΔΑ!!! Εύχεται ο προπονητής του καράτε Νίκος Πανετσίδης.

Απόλυτα πετυχημένο το διήμερο 19/20 Οκτωβρίου  για την ακαδημία μπάσκετ ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας.

Το αποτέλεσμα για την ομάδα μας μπορεί να ήταν αρνητικό γράφει στην ανακοίνωση ο Παντσερίδης Παναγιώτης, αλλά αξίζει να σταθούμε στην ανθρώπινη κίνηση του Αστέρα Τριποτάμου. Διοίκηση, προπονητής και παίκτες δεν ξέχασαν τον αδικοχαμένο Χρήστο Πετρίδη καταθέτοντας προς τιμήν του ανθοδέσμη, στεφάνι και λουλούδια στο μνημείο που υπάρχει στο γήπεδο της Χαρίεσσας .

Στους καλύτερους της 1ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής ο Κώστας Μαραπίδης των Αετών Βέροιας  στο μπάσκετ. Το δημοσίευμα του basketa.gr, που παρουσιάζει τους top παίκτες κάθε αγωνιστικής.

Mίνι τουρνουά θα διεξαχθεί στο γήπεδο Μακροχωρίου για τα τμήματα  Κ6 ,Κ8 ,Κ10, Κ12 και  Κ14 το Σάββατο 26 Οκτωβρίου.

Έγινε η  απεμπλοκή δύο έργων στην Ημαθία, τα οποία ενώ είχαν ενταχθεί στο ΠΔΕ 2018, είχαν βαλτώσει. Την τοποθέτηση τάπητα σε εξωτερικό γήπεδο 5χ5 του Μακροχωρίου και την κατασκευή αρδευτικού δικτύου στο γήπεδο της Χαρίεσσας, αναφέρει ο βουλευτής Μπαρτζώκας Αναστάσιος.

Στα Πιέρια Όρη και συγκεκριμένα στην κορυφή «Κτένι» στα 1791 μ. υψόμετρο , ανέβηκαν το Σάββατο 19 Οκτωβρίου τρεις ορειβάτες μέλη του Ε.Ο.Σ. Νάουσας , οι : Γιώργος Καισαρίδης , Κώστας Μάϊνος και Θωμάς Μητσκόπουλος.

Δεύτερη νίκη σε τρεις αγώνες για την δεύτερη ομάδα κορασίδων του Ποσειδώνα απέναντι στην ομάδα του Αρχέλαου Κατερίνης με 3-1 σετ.

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθούν οι αθλητικές εκδηλώσεις:

  1. Αγώνας δρόμου «Σωτήρης Περτσιούνης» στο πλαίσιο των Ι’ ΜΕΛΙΚΕΙΩΝ 2019, στην δημοτική κοινότητα Μελίκης, σε συνεργασία με τον ΓΑΣ Μελίκης, της ΕΑΣ Σέγας Κεντρικής Μακεδονίας και την ΚΕΔΑ.
  2. 3οςΑλεξανδρινός Αγώνας Δρόμου, που διοργανώνει η αθλητική ομάδα Αθλητισμός – Φύση – Πολιτισμός και περιλαμβάνει παιδική εκδήλωση για τρέξιμο απόστασης 100μ, για μαθητές και γονείς, αγώνες 5.150μ και 10.150μ.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…

Ειδήσεις σε 5 λεπτά από την εκπομπή SPORT – ΕΠΙΛΟΓΕΣ με το Γιάννη Ζήνα

Posted by Giannis Zinas on Tuesday, October 22, 2019