Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Αναλυτικά οι ειδήσεις:

Μετά από 14 μήνες εργασίας ως Τεχνικός  Δντής και Προπονητής , λύθηκε φιλικά η συνεργασία του Φώτη Παπαδόπουλου  για προσωπικούς μου λόγους, με την Ακαδημία ποδοσφαίρου «ΑΡΙΣΤΟΤEΛΗΣ» ΝAΟΥΣΑΣ-ΒΑΣIΛΗΣ ΑΡΓΥΡIΟΥ.

Την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός και οι ετήσιες φωτογραφίες όλων των τμημάτων του Ολυμπιακού Νάουσας στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.

Ο Αρίστος Μιχαηλίδης,   ποδοσφαιριστής του Άρη Παλαιοχωρίου έχει αναρτήσει στο Facebook το σύνθημα: Οι εκδρομές δεν σταματάνε και τα μυαλά μας πάντα θα πονάνε. ΠΑΟΚ σημαίνει αλληλεγγύη.

Η Ψυχολογία παίζει τον σπουδαιότερο ρόλο στο ποδόσφαιρο και οι περισσότεροι σύλλογοι κυρίως της Premier League συνεργάζονται με ψυχολόγους άρθρο στο https://acadimies.gr. 

Διονύσης Γρηγορόπουλος : Εμπιστοσύνη στον Έλληνα Τερματοφύλακα! Εμπιστοσύνη στον Έλληνα Ποδοσφαιριστή!  Εμπιστοσύνη στον Έλληνα Προπονητή,  όμως όλα αυτά προϋποθέτουν υπομονή, επιμονή και πάρα πάρα πολύ δουλειά και φυσικά να το αγαπάς. Το να έχεις δύο ως τρεις ξένους ποδοσφαιριστές πού να κάνουν την μεγάλη διαφορά δεν είναι κακό, το να έχεις δέκα ξένους είναι καταστροφικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για τον Έλληνα Ποδοσφαιριστή!

Μία  προφητική φωτογραφία  με τον Σωκράτη Διούδη είναι αναρτημένη  από την κοπή βασιλόπιτας της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ τον Ιανουάριο του 20Ο1. Ως γνωστό στην Εθνική  Ομάδα ποδοσφαίρου  έχει κληθεί ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού.

Ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου ευχαριστεί το Δασικό Συνεταιρισμό του Ροδοχωρίου για την προσφορά της αθλητική περιβολής .

ΤΡΙΤΗ 08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 το πρόγραμμα προπονήσεων του Άθλου Αλεξάνδρειας.

16.00-17.00 ΜΙΝΙ-ΠΡΟΜΙΝΙ ( 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ)
17.00-18.00 ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ – ΤΖΟΥΝΙΟΡ (1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ)
18.00 -19.00 ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ 2006
(1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ )
19.00-20.00 ΚΟΡΙΤΣΙΑ (1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ)
20.00-21.15 ΠΑΙΔΙΚΟ (1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ)

Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε το εντός έδρας παιχνίδι με τα Λευκάδια, την Κυριακή, στην δεύτερη αγωνιστική της Β’ ερασιτεχνικής. Ο Άχθος Αρούρης μετά την ισοπαλία της πρώτης αγωνιστικής, κατάφερε να πετύχει την πρώτη του νίκη, με το ευρύ 4-1, το οποίο διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Την Κυριακή το πρωί η Βέροια διοργάνωσε γιορτή χάντμπολ στην πλατεία δημαρχείου. Ήταν μια κοινωνική και αναπτυξιακή δράση με όνομα Street Handball που διοργανώθηκε με στόχο να φέρει κοντά στο άθλημα μικρά παιδιά.

Έργα υποσχέθηκε ο Δήμος Νάουσας στο μεγάλο γήπεδο της πόλης, έργα που ζήτησαν οι άνθρωποι του ΦΑΣ, από τον Δήμαρχο Ν. Καρανικόλα, στην συνάντηση που είχαν μαζί του.

Η ομάδα του Ίκαρου Έδεσσας πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση και κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 σετ απέναντι στην αξιόμαχη και αγωνιστική ομάδα του Αίαντα Κιλκίς το πρωτάθλημα Κορασίδων για το Βόλεϊ.

Νέα μεταγραφική ενίσχυση για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων που αναμένεται να δώσει άμεσα λύσεις μεσοεπιθετικά για την ομάδα των πρασίνων. Απέκτησαν τον μεσοεπιθετικό Αποστόλη Φουρτζίου,  που αγωνιζόταν στην αλβανική Λουφτετάρι.

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6/10 ο 8ος Ημιμαραθώνιος ‘’Pella Halfmarathon’’2019. Στον αγώνα αυτόν συμμετείχαν 10 δρομείς του Σ.Δ.Βέροιας.

Μια πολύ ουσιαστική Κυριακή  για το ανδρικό τμήμα των Αετών Βέροιας, που ταξίδεψε στον Βόλο για το τελευταίο φιλικό ενόψει των πρώτων επίσημων υποχρεώσεων, ηττήθηκε 79-71 για τη Γ΄ Εθνική στο μπάσκετ.

Ακολουθεί το βίντεο. 

Αθλητικές ειδήσεις σε 5 λεπτά από την εκπομπή SPRT – ΕΠΙΛΟΓΕΣ με τον Γιάννη Ζήνα

Posted by Giannis Zinas on Tuesday, October 8, 2019