Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και το προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Αναλυτικά οι ειδήσεις για σήμερα Δευτέρα 7-10-2019

Η ομάδα της Βέροιας νίκησε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Βόλου με 0-2 για το πρωτάθλημα της Football League.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος  της Α2 στο μπάσκετ.  η ομάδα του Φιλίππου Βέροιας έχασε εκτός έδρας από τον Απόλλωνα Πατρών 92-67.

Η Νίκη Αγκαθιάς έχασε στην έδρα της από τον Αλμωπό Αριδαίας με 0-1.

Ένα εύκολο αγωνιστικά απόγευμα είχε το ανδρικό τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών το Σάββατο 05/10/2019 στο κλειστό γυμναστήριο των Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου», αφού κέρδισε άνετα την ομάδα των «Ατρόμητων» Ν. Σάντας Κιλκίς με σκορ 91-29 στα πλαίσια του ανδρικού πρωταθλήματος που διοργανώνει η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας.

Ακαδημία Ajax Ημαθίας -Ακαδημία Βέροιας – Ακαδημία Κίτρινη Θύελλα Πατρίδος συναντήθηκαν σε τουρνουά που έγινε το Σάββατο 5-10-2019.

Για το πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας η
ΑΕ Τρικάλων νίκησε το Ολυμπιακό Λουτρού με 1-0 . Οι σκόρερς: 85′ Γ. Παντριάς.

Από την Επιτροπή Πρωτ/τος & Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας  ανακοινώνεται προς τα σωματεία ότι η κλήρωση των αγώνων κυπέλλου για την φάση των 16,θα διεξαχθεί την Δευτέρα  21.10.2019 και ώρα 18.00 στα γραφεία της Ένωσης, ενώ οι αγώνες που θα προκύψουν θα διεξαχθούν την Τετάρτη  06.11.2019.

Επίσης υπενθυμίζεται στα ενδιαφερόμενα σωματεία της Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας ότι η καταληκτική  ημερομηνία Δήλωσης Συμμετοχής στο παραπάνω πρωτ/μα είναι η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.10.2019,δεδομένου ότι η κλήρωση των αγώνων για το πρωτ/μα θα γίνει την ΔΕΥΤΕΡΑ 21.10.2019 και ώρα 18.00 στα Γραφεία της Ένωσης και το πρωτ/μα θα ξεκινήσει στις 03.11.2019.

Για το πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής τα αποτελέσματα των αγώνων της 5ης  αγωνιστικής του Σαββάτου είναι:

ΑΕ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ 0 4
Μ.ΑΛΕΞ.ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ 4 0
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ 0 1
ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ ΠΑΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ 2 1
ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ 0 1
ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΠΛΑΤΕΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 6 2
ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ 0 2
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΕΝΩΣΗ ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ 1 1

Ενώ τα αποτελέσματα της Β΄ Ερασιτεχνικής είναι:

ΑΕΚ ΚΑΜΠΟΧΩΡΙΟΥ ΠΑΟ ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΑ 2 0
ΑΕ ΚΑΨΟΧΩΡΑΣ ΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ 3 1
ΔΟΞΑ ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΑΒΑΤΟΥ 0 5
ΔΟΞΑ ΚΥΨΕΛΗΣ ΑΕ ΣΧΟΙΝΑ 0 3
ΑΘΛ.ΑΚΑΔ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ 1 0

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΟ ΜΑΡΙΝΑΣ 2 6
ΑΤΛΑΣ ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΟΥ ΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ 1 1
ΕΘΝΙΚΟΣ ΡΑΧΗΣ ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ 1 0
ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ ΛΕΥΚΑΔΙΑ 4 1
ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ 0 3

Τμήμα karate combat θα δημιουργηθεί σύντομα στη σχολή Καράτε Μέγας Αλέξανδρος Αλεξάνδρειας.  Απευθύνεται σε κορίτσια και αγόρια 14 χρονών και πάνω είτε έχουν ασχοληθεί είτε όχι, με τις πολεμικές τέχνες.

Το Σάββατο ήταν γεμάτο δράση από την Ακαδημία Μακροχωρίου, που συμμετείχε σε φιλική αναμέτρηση με Τηλέμαχους Αλεξάνδρειας, Ηρακλή Έδεσσας και Αιγινιακό.

Επίσης το Σάββατο 5/10/2019 συμμετείχε η Σχολή Ποδοσφαίρου Α.Ε.Π. Βέροιας-Στέφανος Γαϊτάνος στο τουρνουά του Αστέρα Αλεξάνδρειας στο Νησί Ημαθίας.

Ακαδημία Αετός Βέροιας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: Και τα αποδυτήρια μας φτιάχτηκαν και το γήπεδο μας έγινε καλύτερο από το Αλκαζάρ…και θα το φτιάξουμε ακόμη καλύτερο και όλα θα γίνουνε όπως πρέπει…
Όποιος βιάζεται να βγάλει συμπεράσματα σκοντάφτει λέει μια παροιμία..

Η ταινία το Goal… προτείνει ο Χρήστος Ζαρογιάννης. Μια ιστορία που αξίζει να δει κάθε παιδί που θέλει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο.. Η τύχη είναι ένας μεγάλος παράγοντας για να τα καταφέρεις μη σταματάς να προσπαθείς.

Ο Σάκης Σίμπος , προπονητής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας λέει: Όταν λαχταράς κάτι όλα τα ξεπερνάς…….

Φιλικά παιχνίδια έδωσε η ακαδημία του Εδεσσαϊκού την Κυριακή 6/10 στο Ριζάρι με αντίπαλο την Κρύα Βρύση.

Σε ακόμα δυο μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε η διοίκηση του Άτλαντα Ζερβοχώριου. Πρόκειται για τον έμπειρο επιθετικό Παπαδόπουλο Κωνσταντίνο και τον νεαρό μεσοεπιθετικό Κωστόπουλο Ιάσονα .Ο πρόεδρος και το Δ.Σ τους καλωσορίζουν θερμά και τους εύχονται υγεία και πάντα επιτυχίες.

Μια πολύ μεγάλη μάχη έδωσαν οι αθλητές του Άθλου Αλεξάνδρειας  στον ημιτελικό του κυπέλλου μπάσκετ απέναντι στον Πιερικό Αρχέλαο και έχασαν με 66-57.

Η διοίκηση του ΠΑΟ Κουφαλίων ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον γυμναστή Στέφανο Γιώγο και τον καλωσορίζει στα Κουφάλια.

Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στις 16:00 ο Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών αντιμετωπίζει τη Νίκη Αγκαθιάς, στο Δημοτικό στάδιο Γιαννιτσών.

Δείτε το βίντεο με τις ειδήσεις.

Μεταδίδουμε το καθημερινό Δελτίο Ειδήσεων σε 5 λεπτά από την εκπομπή SPORT -ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Posted by Giannis Zinas on Monday, October 7, 2019