Ο προπονητής της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του ΓΑΣ Κοπανού,  Χατζιδάκης Χρήστος, έκανε δηλώσεις στο epilogesnews.gr για τις δραστηριότητες του Σαββατοκύριακου.

Μεταξύ άλλων είπε:

–  Αύριο Σάββατο,  δεν έχουμε κάτι για την ακαδημία.  Την Κυριακή θα έρθουν δύο Ακαδημίες και εμείς μαζί, να παίξουμε στο γήπεδο το δικό μας.  Νομίζω ότι από δω και πέρα, όσο αρχίζει να βελτιώνεται ο καιρός και θα σταματήσει το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας και τα περισσότερα πρωταθλήματα, θα δώσουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στην Ακαδημία, όσο αφορά τα παιχνίδια.  Νομίζω ότι είναι πιο ιδανικός καιρός από δω και πέρα. Θα αρχίσουμε να κάνουμε περισσότερα παιχνίδια.

– Εκτός από τα παιχνίδια της Κυριακής,  τι άλλο έχετε κατά νου να κάνετε;

– Έχουμε σχεδιάσει αρκετά πράγματα και την επόμενη Κυριακή. Θα έρθουν Ακαδημίες στο γήπεδο μας.  Έχουμε προγραμματίσει να πάμε στη Θεσσαλονίκη, να παίξουμε με κάποιες Ακαδημίες. Έχουμε και το μεγάλο τουρνουά που κάνουμε 1 με 2 Ιουνίου. Είναι Σαββατοκύριακο και θα έχουμε πάρα πολλές Ακαδημίες.  Τελευταία έχουμε το μεγάλο τουρνουά που θα συμμετάσχουμε στο Βέρμιο, στη Κουτσούφλιανη της Νάουσας. Είναι το μεγάλο τουρνουά , που γίνεται κάθε καλοκαίρι.

– Από ότι φαίνεται τα παιδιά του Κοπανού και της γύρω περιοχής θα το ευχαριστηθούν το ποδόσφαιρο αυτό το χρονικό διάστημα.

– Νομίζω ότι είναι ιδανικός ο καιρός, ιδανικές οι συνθήκες, για να δώσουμε μεγάλη βαρύτητα στα παιδιά, όσον αφορά τα άτομα και τα παιχνίδια.

– Να ευχηθώ,  ότι το καλύτερο.

– Ναι έχουμε πολλά παιχνίδια,  θα είναι ευχάριστο για τα παιδιά.

– Ευχαριστώ πολύ.

Δείτε και ακούστε τη συνέντευξη…

Ο προπονητής της Ακαδημίας του ΓΑΣ Κοπανού, Χατζηδάκης Χρήστος, κάνει δηλώσεις για το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου και όχι μόνο

Posted by Giannis Zinas on Friday, April 12, 2019