Ο προπονητής του ΓΑΣ Κοπανού,  Χατζηδάκης Χρήστος,  έκανε δηλώσεις στο epilogesnews.gr  για την εκτός έδρας ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας με 1-0.

Μεταξύ άλλων είπε:

 Σαν πρεμιέρα του πρωταθλήματος παίζαμε σε μία έδρα,  του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.  Θεωρώ όμως ότι ανταποκριθήκαμε. Ήμασταν καλοί.  Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε κάποια στιγμή την υπέροχη με κάποιες αξιώσεις. Τελικά φάγαμε ένα γκολ από έναν παίκτη δικό μας με αυτογκόλ. Έγινε μία σέντρα. Ο Χαραλαμπίδης πήγε να διώξει την μπάλα και την έβαλες στα δίχτυα τα δικά μας. Στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ ότι μπήκαμε πιο δυνατά. Είχαμε περισσότερη κατοχή της μπάλας. Βγήκαμε με περισσότερες αξιώσεις στην αντίπαλη ομάδα. Φτάσαμε να κάνουμε και ένα γκολ το οποίο όμως ακύρωσε ο επόπτης. Δεν κρίνω τις αποφάσεις των διαιτητών και των ανθρώπων μέσα στο γήπεδο. Εγώ θέλω να πω ότι στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε μία πάρα πολύ καλή εικόνα. Η συνέχεια είναι μεγάλη από ότι βλέπουμε. Δεν θα μείνουμε σε αυτό το παιχνίδι. Το παιχνίδι τελείωσε. Τα Συγχαρητήρια στους δικούς μας ποδοσφαιριστές. Συγχαρητήρια και στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Δεν είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα από θέματα φιλοξενίας. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Πάμε για το επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ κοντά για μας. Παίζουμε Τετάρτη κύπελλο με τη Βέροια. Ένα κρίσιμο παιχνίδι και ιστορικό για τον Κοπανό. Σίγουρα όταν παίζεις με μία ομάδα όπως είναι η Βέροια.

Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που προσελκύει τους φιλάθλους.

Σίγουρα υπάρχει ενδιαφέρον για τους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι. Και για τη Βέροια αλλά και για τον Κοπανό. Και ο Κοπανός είναι μία ιστορική  ομάδα.  Θα παίξουμε και θα δούμε στη διάρκεια του παιχνιδιού. Το επόμενο Σάββατο παίζουμε  στην έδρα μας με τον Αχιλλέα Νέας Στράντζας Νάουσας.

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδος;

 Όπως είπα και στην αρχή της χρονιάς ο στόχος της ομάδας είναι να πάμε όσο καλύτερα μπορούμε. Δεν πάει να πει ότι θα πάμε για πρωτάθλημα Εγώ λέω ότι κάθε παιχνίδι θα το βλέπουμε ξεχωριστά. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Να δούμε πού θα φτάσει. Σίγουρα θέλουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά μπορούμε. Να αποφύγουμε τη ζώνη που πέρυσι ήμασταν και τα play out. Πιο γρήγορα να αποφύγουμε αυτή τη ζώνη .Από κει και πέρα από όσο πιο ψηλά μπορούμε, τόσο το καλύτερο. Ο Πρώτος στόχος είναι σίγουρα να αποφύγουμε τη ζώνη των πλέι-άουτ.

Ευχαριστώ πολύ

Μπορείτε να ακούστε και να δείτε τι είπε ο προπονητής του ΓΑΣ Κοπανού ΕΔΩ