ΧΑΡΙΕΣΣΑ – ΡΟΔΟΧΩΡΙ
1 – 0

Σκορερ: 8′ 1-0 Δίντσης
Διαιτητής: Καραγκιζόπουλος
Βοηθοί: Μοσχόπουλος, Νατσιούρας

Μεγάλη νίκη για την ΑΕΧ με 1-0 επι του Ροδοχωρίου που φιγουράρει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μια νίκη που στηρίχτηκε στο πάθος των παιχτών και την τακτική του προπονητή τους Χρήστο Μποζίνη, αφήνοντας πίσω τις μέτριες εμφανίσεις. Έδωσαν (οι ποδοσφαιριστές) ό,τι καλύτερο είχαν χωρίς να υστερήσει κανένας και πήραν τη νίκη.
Ιδιαίτερη μνεία θα μπορούσε να γίνει για τον goalkeeper της ΑΕΧ Γιώργο Ηλιάδη που έκανε για άλλη μια φορά εκπληκτικές επεμβάσεις επιβεβαιώνοντας με στο ότι ανήκει στους 3 κορυφαίους του πρωταθλήματος.
Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι αν και είχαν μεγάλο χρονικό περιθώριο μετά το γκολ της Χαρίεσσας για κάτι καλύτερο. Είχαν την κατοχή, έκαναν ευκαιρίες, έπεσαν όμως όπως προαναφέραμε πάνω σε έναν εκπληκτικό Ηλιάδη. Ενδεχομένως η ισοπαλία να ήταν και το δικαιότερο αποτέλεσμα στο παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των πολλών φιλάθλων που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Για την ιστορία με πρώτους πάντα τους γηπεδούχους: 5 τελικές (οι 4 στην εστία) έναντι 8 (με 6 στην εστία), 3 έναντι 5 κορνερ, 9 έναντι 15 φαουλ και 2 κίτρινες για τους γηπεδούχους.
____________________________________________

Το Δ.Σ. της Α.Ε.Χ. ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ συγχαίρει όλους τους ποδοσφαιριστές της και το προπονητικό team για τη νίκη τους απέναντι στην ομάδα του Ροδοχωρίου και αναμένει ανάλογες εμφανίσεις μέχρι το τέλος της σεζόν.