Ένα βασικό »γρανάζι» της προσπάθειας που λέγεται Ποδοσφαιρική Ακαδημία Μέγας Αλέξανδρος είναι και ο Γιατρός κ Χαράλαμπος Σουκιούρογλου.
Θέλω να πω μέσα απ την καρδιά μου ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον γονέα και άνθρωπο πάνω από όλα Χαράλαμπο Σουκιούρογλου.
Ο κ Χαράλαμπος Σουκιούρογλου εδώ και χρόνια είναι κοντά στο ποδόσφαιρο και έχει βοηθήσει όχι μόνο επιστημονικά άλλα και οικονομικά τις ομάδες και Ακαδημίες.
Το μεγαλύτερο μέλημα και η χαρά του είναι τα παιδιά και γενικότερα ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο υποδομών. Τα δυο του παιδιά Ευτύχης και Ζένια είναι μέλη της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος και από πολύ μικρή ηλικία κοντά στο αθλητισμό.
Τα τελευταία δυο χρόνια είναι κοντά μας και έχουμε την χαρά να παίρνουμε καθημερινά πολλά όχι μόνο ιατρικής φύσεως και βοηθά και οικονομικά και πολλές φορές εκτελεί και χρέη προπονητή.
Για μένα ως Προπονητής Πέιος Φίλιππος το «ευχαριστώ» είναι κάτι, που πρέπει να το λέω καθημερινά δυνατά και να το του το προσφέρω γενναιόδωρα σε όποιον το αξίζει και ο κ Σουκιούρογλου το αξίζει!!.

ΠΗΓΗ:https://www.facebook.com/filip.filipios