***ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ***

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – HONDA ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Το Σάββατο 13/01/2018 στις 17:30 στο Φιλίππειο Κλειστό Γυμναστήριο ο Φίλιππος υποδέχεται την Honda Πανόραμα στα πλαίσια της Προημιτελικής Φάσης του Κυπέλλου Γυναικών 2017-2018. Ο Φίλιππος θέλει να ξεκινήσει με νίκες το 2018, και η νίκη στον συγκεκριμένο αγώνα θα του δώσει ένα από τα τέσσερα εισιτήρια του Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών. Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει έντονος ενθουσιασμός για το συγκεκριμένο αγώνα μιας και έχουν περάσει πολλά χρόνια από την τελευταία παρουσία της Γυναικείας ομάδας σε Final 4 Κυπέλλου γεγονός το οποίο αποτελεί πρόκληση για όλο το τμήμα.

Στα πλαίσια του Προημιτελικού το Γυναικείο τμήμα του Φιλίππου σε συνεργασία με τον @Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και δοτών Μυελού των Οστών Χαρίεσσας «ο Άγιος Λουκάς» , θα πραγματοποιήσει ενημέρωση και εγγραφή εθελοντών δοτών Μυελού των Οστών σε μια προσπάθεια να ενημερωθούν , να ευαισθητοποιηθούν και να ενεργοποιηθούν οι φίλοι και όχι μόνο του  , του Φιλίππου και της πόλης μας έτσι ώστε να γίνουν εθελοντές δότες με απώτερο σκοπό το να χαρίσουν ζωή σε κάποιον συνάνθρωπό μας.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Γυναικείου τμήματος, οι προπονητές και οι παίκτριες της Γυναικείας ομάδας καλούμε το φίλαθλο κοινό της πόλης και του Φιλίππου να παραβρεθεί στο Φιλίππειο το Σάββατο 13/01 στις 17:30 προκειμένου να γίνουν εθελοντές δότες και να στηρίξουν την ομάδα μας στην προσπάθεια πρόκρισης στο Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών.

Φίλιππος Βέροιας
Γυναικείο Τμήμα Χειροσφαίρισης
μια ομάδα…μια οικογένεια…