Ο προπονητής της Θύελλας Σταυρού,  Μυλωνάς Γιώργος, κάνει δηλώσεις για την εντός έδρας νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ Κουλούρας με 2-0.

Μεταξύ άλλων είπε:

– Για αυτό το θετικό αποτέλεσμα που φέραμε,  ήτανε μία και μόνη η επιλογή, ήταν μονόδρομος για εμάς, καθώς ερχόμασταν κατά την άποψή μου από άτυχα αποτελέσματα,  στα οποία τα δύο τελευταία παιχνίδια χάναμε τους βαθμούς της νίκης, άλλοτε στο 94ο λεπτό, άλλοτε στο 88ο. Έτσι είχαμε μονόδρομο τη νίκη, για να μπορέσουμε να είμαστε κοντά στον στόχο,  τον οποίο έχουμε υλοποιήσει από την αρχή της χρονιάς και δεν είναι ο άλλος , από την είσοδο μας στους τέσσερις του βαθμολογικού πίνακα. Έτσι λοιπόν αντιμετωπίσαμε την ομάδα της Κουλούρας.  Μία ομάδα νεανική και αρκετά καλά δουλεμένη και για αυτό βρίσκεται και στις δύο πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Από την αρχή της χρονιάς αντιμετωπίσαμε λοιπόν, αυτή την ομάδα κοιτώντας την στα ίσια και παίζοντας ποδόσφαιρο το οποίο θα μπορούσε να σταματήσει την επιθετική της ανάπτυξη.  Μία ανάπτυξη, η οποία είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί, καθώς τα νεαρά παιδιά έχουν πολύ καλή φυσική κατάσταση, ξέροντας πολύ καλά να παίζουν στρωτό και όμορφο ποδόσφαιρο. Μπήκαμε στο παιχνίδι, πιέσαμε σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Προσπαθήσαμε να μη δώσουμε την πρωτοβουλία κινήσεων έχοντας την κατοχή της μπάλας και αυτό και κάναμε.  Πετύχαμε στο πρώτο ημίχρονο να προηγηθούμε, χωρίς να απειληθούμε ιδιαίτερα από τον αντίπαλο. Έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο υπέρ μας με 1-0 . Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε λίγο παραπάνω χώρο στον αντίπαλο, θέλοντας να διαφυλάξουμε τα νώτα μας, για να μη δώσουμε πολλές ευκαιρίες για να μας ισοφαρίσει. Χτυπήσαμε τον αντίπαλό μας στην κόντρα. Σε μία αντεπίθεση,  καταφέραμε και βάλαμε το δεύτερο γκολ. Από κει και πέρα διαχειριστήκαμε το αποτέλεσμα επιτέλους, γιατί είχαμε μειονέκτημα στα τελευταία παιχνίδια Και έτσι ήρθε το τελικό 2-1, χωρίς μεγάλη πίεση από τον αντίπαλο. Όσο αφορά την τελική προσπάθεια δώσαμε το μισό γήπεδο. Στο τέλος και αμυνθήκαμε όπως θα έπρεπε.

– Ο Μυλωνάς Ο Γιώργος είναι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής με την πορεία της ομάδας του;

– Να σας πω.  Εάν το συζητούσαμε στην αρχή της θα είμαι υπέρ ευχαριστημένος, καθώς μπήκαμε στην τετράδα του πρωταθλήματος.  Όμως, Βλέποντας τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής, το πώς ήρθαν τα αποτελέσματα μέχρι τώρα, θεωρώ ότι αδικούμαστε.  Αδικούμαστε βαθμολογικά. Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς και να είμαστε θεωρώ ακόμη και εξασφαλισμένη στην τετράδα.  Όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο, μαθαίνοντας σε κάθε αγώνα, πρέπει να βελτιώνεσαι και να γίνεσαι καλύτερο. ς Με ευχαριστεί πάρα πολύ το γεγονός που τα παιδιά δείχνουν όρεξη και δουλεύουν πάρα πολύ στην προπόνηση.  Ελπίζω και εύχομαι να παίρνουμε από δω και πέρα ότι ακριβώς μας αξίζει. Δεν είναι τίποτα άλλο από το να πετύχουμε το στόχο μας.

– Ένας στόχος που είναι εφικτός ή όχι;

– Από χθες και μετά νομίζω ότι είναι βαθμολογικά στο χέρι μας, να μπορέσουμε να καταφέρουμε να παραμείνουμε στην τετράδα.  Είμαστε δύο βαθμούς πάνω από τους συνδιεκδικητές μας. Είναι στο χέρι μας. Θέλει πολύ δουλειά. Πίσω μας είναι ομάδες, οι οποίες είναι πάρα πολύ καλές, έχουν αξιόλογους παίκτες και αξιόλογους προπονητές. Θα αγωνιστούμε πάρα πολύ να πετύχουμε αυτόν το στόχο.  Είναι θα έλεγα στο χέρι μας και στα πόδια μας για να το πετύχουμε.

– Υπάρχει κάποιο αξιοσημείωτο στο οποίο θα μπορούσαν να σταθούμε πέρα από το αποτέλεσμα και το παιχνίδι;

– Αξιοσημείωτο είναι αυτό που συμβαίνει συνήθως στο γήπεδο του Σταυρού, αρκετός κόσμος.  Το ευχαριστήθηκε πάρα πολύ. Ένα καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Χειροκρότησε και τους 22 ποδοσφαιριστές.  Το χαρήκαμε όλοι.

Ευχαριστώ πολύ.

Δείτε περισσότερα και ακούστε από πρώτο χέρι τη συνέντευξη.

Ο προπονητής της Θύελλας Σταυρού, Μυλωνάς Γιώργος, κάνει δηλώσεις για τον αγώνα Θύελλα Σταυρού – ΠΑΟΚ Κουλούρας 2-0 και όχι μόνο

Posted by Giannis Zinas on Monday, April 1, 2019