Ο προπονητής της Θύελλας Σταυρού,  Μυλωνάς Γιώργος, έκανε δηλώσεις για την εντός έδρας ισοπαλία της ομάδας του με τη Δόξα Λιανοβεργίου σε 1-1.

Μεταξύ άλλων είπε:

–  Ήταν το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, απέναντι σε μία από τις ομάδες,  κατά την άποψή μου, ότι είναι μία από τις από τις καλύτερες και τις δύο φορές που συναντηθήκαμε απέναντί τους.  Μία αρκετά αθλητική ομάδα, με προσεγμένη τακτική και γνωρίζοντας πώς θα παίζει το κάθε παιχνίδι. Έτσι την υποδεχθήκαμε στην έδρα μας,  θέλοντας να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, που μπορούσαμε για τη συνέχεια των play off. Πάμε να παίξουμε το παιχνίδι απέναντι σε αυτή την ομάδα και δυστυχώς στο 2ο λεπτό του παιχνιδιού βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από μία ολιγωρία της αμυντικής μας γραμμής. Έτσι ήμασταν αναγκασμένοι για το υπόλοιπο του παιχνιδιού, να γυρίσουμε το παιχνίδι.  Παίζουμε όμως με την καλύτερη, βάση των αριθμών, άμυνα του πρωταθλήματος. Ήταν πολύ δύσκολο να βρούμε διαδρόμους για να τους απειλήσουμε. Όλα αυτά με ορισμένες ομαδικές δραστηριότητες, καταφέραμε να φτάσουμε στην περιοχή, αλλά χωρίς ουσία κατά το πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο ημίχρονο θελήσαμε να ρισκάρουμε λίγο παραπάνω. Δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα.  Είχαμε εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή μας στα play off και ότι κερδίσαμε σε ένα ημίχρονο θα ήταν υπέρ μας. Έτσι λοιπόν μπήκαμε με περισσότερους ποδοσφαιριστές στην επίθεση. Αλλάξαμε τη διάταξη. Μαρκάραμε πάρα πολύ, ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ευτυχώς καρποφόρησε, κερδίζοντας ένα πέναλτι , μετουσιώνοντας την ευκαιρία αυτή, σε γκολ. Έτσι λοιπόν πήραμε το βαθμό της ισοπαλίας.  Από κει και πέρα κοιτάμε και δουλεύουμε για τα play off.

– Θεωρούμε πολύ σημαντική τη διαδικασία των play off,  που ήδη βρισκόσαστε και εσείς. Έχει ανακοινωθεί το πρόγραμμα των αγώνων. Πώς θα το αντιμετωπίσετε;

– Καταρχήν για μας ήταν πολύ μεγάλη επιτυχία.  Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι και χαρούμενοι που πετύχαμε.  Αυτός ήταν ο στόχος από την αρχή. Επετεύχθη μία αγωνιστική πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.  Το γιορτάσαμε. Από κει και πέρα, δεν έχουμε πολύ χρόνο για χαρές και πανηγύρια. Ωστόσο δίνεται η δυνατότητα να διακριθείς, αν και φιλόδοξος, το κάνεις.  Έτσι λοιπόν, οι ποδοσφαιριστές μου είναι αρκετά φιλόδοξοι, είναι πολύ ορεξάτοι. Νομίζω ότι θέλουμε φέτος να δοκιμάσουν την τύχη τους και μέσα από τη δουλειά να πάρουμε ότι αξίζουμε.  Αυτό δεν σημαίνει, ότι θα ακυρωθεί η πορεία τους μέχρι τώρα. Παρόλα αυτά, θα προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν το καλύτερο μας έρθεις στα play off.

– Να ευχηθώ το καλύτερο. Ο Γιώργος Μυλωνάς έχει κι άλλη δραστηριότητα πέρα από την Θύελλα Σταυρού. Ποια είναι αυτή;

– Είναι μία καινούργια αρχή που κάνω στις υποδομές με μία δική μου ομάδα και συνεργασία με τον κύριο Αβραμόπουλο,  ο οποίος είναι μάνατζερ από την Αθήνα και τον κύριο Θεοδωρίδη, που είναι ο παράγοντας στο νομό μας. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μία σχολή ποδοσφαίρου, που θα απευθύνεται κυρίως σε αγωνιστικά τμήματα.  Έγινε η επίσημη ανακοίνωση της ίδρυσης της Σχολής, την Παρασκευή, που μας πέρασε. Δουλεύουμε παράλληλα με ότι κάνουμε στην καθημερινή μας ζωή για αυτή τη σχολή. Παρόλα αυτά τη συγκεκριμένη στιγμή πρωταρχικό ρόλο έχει η Θύελλα Σταυρού. Στη σκέψη μας είναι η Θύελλα Σταυρού για την ολοκλήρωση των play off.  Όλα τα υπόλοιπα θα έχουμε αρκετό χρόνο να συζητήσουμε και να δουλέψουμε.

– Ευχαριστώ πολύ! Καλό Πάσχα ! Καλή Ανάσταση!

– Ευχαριστώ,  καλό Πάσχα ! καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο και ότι καλύτερο σε όλους.

Δείτε και ακούστε από πρώτο χέρι τη συνέντευξη…

Ο προπονητής της Θύελλας Σταυρού, Μυλωνάς Γιώργος, κάνει δηλώσεις για τον αγώνα Θύελλα Σταυρού – Δόξα Λιανοβεργίου 1-1 και όχι μόνο

Posted by Giannis Zinas on Monday, April 22, 2019