Ο προπονητής της Δόξας Λιανοβεργίου, Αδαμίδης Δημήτρης,  έκανε δηλώσεις για την εκτός έδρας ισοπαλία της ομάδας του με την Θύελλα Σταυρού σε 1-1.

Μεταξύ άλλων είπε:

– Θετικό ήταν το αποτέλεσμα.  Θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη.  Νομίζω ότι είχαμε πιο κλασικές ευκαιρίες.  Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα στο τέλος και το Χ ήταν καλό.

– Ευχαριστημένοι δηλαδή;

– Ευχαριστημένος, όχι! γιατί είπαμε  ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Είχαμε πιο κλασικές ευκαιρίες από το Σταυρό,  αλλά εάν δούμε τα αποτελέσματα τα οποία είχε ο Σταύρος στα τελευταία παιχνίδια, ήταν θετικό.  Ο Σταυρός ήταν μία πάρα πολύ καλή ομάδα δεν την περίμενα τόσο καλή. Ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο.  Εμείς είχαμε δύο τρεις απουσίες, αλλά δεν πειράζει, παίξαν νεαρά παιδιά.

– Είναι πολύ ενθαρρυντικό αυτό που ακούμε,  ότι παίζουν νεαρά παιδιά, γιατί τα υποστηρίζουμε ένθερμα.  

– Είχαμε τουλάχιστον επτά άτομα που ήταν κάτω από 20 ετών και δύο που μπήκαν,  9 παιδιά κάτω των 20 ετών.

– Αυτό είναι θετικό και για το ίδιο το Λιανοβέργι,  γιατί ξανανασταίνεται.

– Τα πράγματα είναι πολύ απλά.Τι θέλει να κάνει κάθε ομάδα.  Όταν ήρθαν τα παιδιά και μου είπαν να αναλάβω την ομάδα, δεν ζήτησα μεταγραφές.  Είδα τα παιδιά και είπαμε, ότι θα δουλέψουμε αυτά τα παιδιά. Η ομάδα έγινε έτσι όπως θα θέλαμε.  Δυσκολευτήκαμε στην αρχή. Ήταν λογικό, γιατί για να φτάσει μία ομάδα να γίνει και δεν ξέρεις τα πράγματα,  χρειάζεται κάποιος χρόνος να προσαρμοστείς. Εγώ ήρθα σε αυτή την ομάδα, χωρίς να γνωρίζω καταστάσεις. Ήθελα ένα ορισμένο χρόνο να προσαρμοστώ. Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει ένα πάρα πολύ καλό κορμό και ένα πολύ καλό υλικό , αρκεί όμως να υπάρχει συνέχεια. Δεν γνωρίζω το τι θα γίνει του χρόνου.

– Θα έχουμε το χρόνο να μιλήσουμε για τις εξελίξεις οι οποίες υπάρχουν και προσωπικές και για την ομάδα. Δεν γίνονται play out .

– Ναι,  ανακοινώθηκε στο site ότι δεν θα γίνουν τα play off στον όμιλό μας.  Αναμενόμενο νομίζω, γιατί ήταν τεράστια η διαφορά. Είναι αυτό που είπα την προηγούμενη φορά,  ότι αν μπαίναμε σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, θα μπαίναμε με την βαθμολογία της κανονικής διάρκειας.  Εμείς χρειαζόμασταν ένα βαθμό. Ο Σχοινάς έτσι κι αλλιώς ήταν αδιάφορος.

– Παρόλα αυτά όμως,  η Λυκογιάννη ήθελε να γίνουν τα παιχνίδια , για να πάρουν συμμετοχή τα παιδιά. 

– Αυτό που γινόταν σε συζητήσεις,  λέγαμε ότι αν υπάρξει μία διαφορά 18 βαθμών, δεν θα γίνει καν.  Έτσι όμως, όπως ήρθε το αποτέλεσμα του Καμποχωρίου με την Λυκογιάννη, είπαμε ότι θα γίνουν τελικά.  Προετοιμαστήκαμε. Βγάλαμε ένα πρόγραμμα προπονήσεων, ένα πλάνο για να κατέβουν να παίξουν play out. Εμείς  είπαμε έστω και βαθμολογικά, ότι εάν χρειαζόμαστε ένα βαθμό, θα πρέπει να γίνε. ι Θέλαμε να παίξουμε, γιατί θα πάρουν  και αυτά τα παιδιά, τουλάχιστον άλλα έξι παιχνίδια.

– Θα υπήρχε ενδιαφέρον για τα ίδια τα παιδιά,  για το ποδόσφαιρο, για τους ανθρώπους που κινούνται γύρω από αυτό.  Καλά είναι κάποια στιγμή τα νέα παιδιά θα πρέπει να προωθηθούν και να τους δοθεί χρόνος συμμετοχής πολύ περισσότερο από ότι τώρα.

– Θα το ξαναπώ και πάλι,  ότι είναι το θέμα της διοίκησης.  Φέτος το Λιανοβεργι ανέλαβε μία διοίκηση και είπε ότι πρέπει να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά, να παίξουμε,  να πάρουν εμπειρίες, να τα βοηθήσουμε. Έχουν πάρει τις εμπειρίες, κάποια συμμετοχή, του χρόνου θα είναι πιο έμπειρα. Μη βγει μία καινούργια διοίκηση και του χρόνου πουν,  ότι έχουμε αυτή την ομάδα, θα μείνουν 5-6 έμπειροι και θέλουμε άλλους 5- 6 και πάμε για πρωταθλητισμό. Ο πρωταθλητισμός θέλει αλλά πράγμα και αυτό που κάναμε φέτος είναι πρωταθλητισμός, να ξεκινήσεις με -6 και να τερματίσεις με 18 βαθμούς σε ένα μίνι πρωτάθλημα 18 αγώνων.  Αυτά τα παιδιά έστειλαν την ομάδα εδώ, δεν την έστειλε κανένας άλλος.

– Θα ξαναμιλήσουμε. Θα κάνουμε απολογισμό. Καλό Πάσχα! Καλή Ανάσταση!

– Ευχαριστώ, Καλό Πάσχα ! Καλή Ανάσταση!

Δείτε και ακούστε από πρώτο χέρι τη συνέντευξη..

Ο προπονητής της Δόξας Λιανοβεργίου, Αδαμίδης Δημήτρης, κάνει δηλώσεις για τον αγώνα Θύελλα Σταυρού – Δόξα Λιανοβεργίου 1-1 και όχι μόνο

Posted by Giannis Zinas on Monday, April 22, 2019