Ο Σάκης Θεοδωρίδης διαχειριστής της ιστοσελίδας ifonitispellas.gr μας ενημερώνει κάθε Τρίτη και Παρασκευή για τα νέα των τεσσάρων δήμων της Πέλλας.

Ξεκινώντας από το Δήμο Σκύδρα μας ενημέρωσε ότ, ι δεν έχει εναρμονιστεί με τα νέα δεδομένα της τεχνολογίας για να γίνει η σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου μέσω τηλεδιάσκεψης την Τρίτη 22/9/2020, παρά δια περιφοράς,  πατέρας βιντεοσκοπούσε τη γυναίκα του και τα ανήλικα παιδιά του, ποινή φυλάκισης λόγω ασέλγειας σε ανήλικο, θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά στην Σκύδρα αύριο Σάββατο.

Τα νέα της Έδεσσας ,  «μπάχαλο»  δημιουργήθηκε για το άνοιγμα των σχολείων, την Κυριακή 20/9/2020 θα γιορτασθεί η μνήμη των θυμάτων της Μικράς Ασίας από τους Τούρκους, εξέδωσε ανακοίνωση το εργατοϋπαλληλικό κέντρο Πέλλας.

Τα νέα των Γιαννιτσών είναι ότι, αυτοπυρπολήθηκε άντρας, συλλαλητήριο  από το συνδικάτο γάλακτος τροφίμων και ποτών.

Τα νέα της Αριδαίας,  λειτούργησε παρά τα προβλήματα η Λαϊκή Αγορά, συγκέντρωσε 60 δέματα και τρόφιμα η ΔΕΔΗΑ , παράπονα από τη «βάσανο της πειραγμένης και βγαλμένης εξάτμισης, λύεται το χρόνιο πρόβλημα του νηπιαγωγείου Προμάχων Πέλλας, ανάρτηση του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Αλμωπίας με θέμα την κεντρική πλατεία της Αριδαίας και συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο της Αριδαίας με τηλεδιάσκεψη.

Για περισσότερα δείτε την εκπομπή «ΕΠΙΛΟΓΕΣ» στο βίντεο, που ακολουθεί…

Δείτε ζωντανά την εκπομπή "ΕΠΙΛΟΓΕΣ" με καλεσμένο, όπως κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 17:00 το διαχειριστή της ιστοσελίδας www.ifonitispellas.gr Θεοδωρίδη Σάκη

Posted by Ζήνας Γιάννης Επιλογές on Friday, September 18, 2020