Ο παρορμητικός ΤΣΙΚ και αληθινός, μίλησε με τη γλώσσα της αλήθειας και του ποδοσφαίρου για όλα αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μεταξύ άλλων είπε ότι:

«Χρόνια Πολλά στο ιντερνετικό ακροατήριο. Θα μιλήσουμε τι συμβαίνει στον ελληνικό χώρο. Τελείωσαν οι εποχές που βγαίναν  οι παικταράδες. Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν τέτοιοι. Εάν γυρίσουμε πίσω στο Γιουρο θα δούμε ότι υπήρχαν. Τώρα αντί να ανέβουν προς τα πάνω πήραμε μία άγουσα προς τα αποδυτήρια. Δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε αυτό που κατορθώσαμε με το Ρεχάγκελ.

Βέβαια στο ποδόσφαιρο ποτέ μην λες ποτέ. Αυτή τη στιγμή βλέπεις ένα μεγάλο Παναθηναϊκό να βολοδέρνει. Ο Παναθηναϊκός που έχει τη μεγάλη ιστορία του με τον τελικό που έπαιξε το 1971. Πέρασαν πολλοί μεγάλοι ποδοσφαιριστές και σήμερα αυτοί που παίζουν είναι αμφιβόλου αξίας και εάν περνούσαν τότε από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρειας θα τους πέρναν με ντομάτες. Τώρα αυτοί  που παίζουν δεν αξίζουν να παίξουν στη Β’ Εθνική. Ο Παναθηναϊκός είχε κακή διοίκηση που πληρώνει αυτά,  που οι φίλαθλοί του, κάποτε βρίζανε του Βαρδηνογιάννηδες.

Οι Βαρδινογιάννηδες τον είχαν τον Παναθηναϊκό στον αφρό. Τον είχαν ξεχρεωμένο, με παιχταράδες και στην Ευρώπη.

Τώρα χρωστάει της « Μηχαλούς». Εάν επέμβει η ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ βλέπω τον Παναθηναϊκό  να πέφτει κατηγορία. Καλό είναι να πέσει κατηγορία ,γιατί έτσι πρέπει να είναι, όπως έπεσε η Γιουβέντους.

Στην Ελλάδα πρέπει να μαθαίνουμε να είμαστε δίκαιοι.  Στη ζωή μου είμαι δίκαιος.

Τα χρέη των ομάδων δεν πάνε στα φυσικά πρόσωπα και αυτό είναι λάθος. Όταν είσαι πρόεδρος σε μια ομάδα , οργιάζεις και αφήνεις το χρέος πίσω στην ομάδα.  Ενώ εάν είσαι στην οικογένειά σου δεν το κάνεις. Αυτό συμβαίνει με πολλές ομάδες.

Μπάχαλο το ελληνικό ποδόσφαιρο και οδεύει προς αφάνιση.

Οι ποδοσφαιριστές είναι τα θύματα, γιατί δεν πληρώνονται. Δεν θέλουμε να βάλουμε μυαλό. Αεριτζήδες έχουν εισχωρήσει στο ποδόσφαιρο όπως και το στοίχημα. Δεν μπορούμε να τα πούμε. Το στοίχημα είναι αρνητικός παράγοντας. Λίγο πολύ τα λέμε στα καφενεία.

Ο αγώνας Ρεάλ Μπαρτσελώνα έγινε το μεσημέρι για να πουλήσουν το προϊόν.

Οι ξένοι ποδοσφαιριστές που έρχονται είναι αμφιβόλου αξίας. Οι σημερινοί παίκτες κοντρολάρουν τη μπάλα με το γόνατο.

Ο Σαββίδης έχει δώσει ένα κάρο λεφτά που είναι σαν το χρέος της Ελλάδας. Ρίχνει λεφτά σε ένα βαρέλι χωρίς πάτο. Ο ΠΑΟΚ παίρνει παίκτες και δεν αξίζουν περισσότερο από τους Έλληνες.

Βασικό ρόλο παίζουν οι μάνατζερ. Αυτοί χάλασαν το ποδόσφαιρο.

Οι ομάδες δεν χτίζονται σε λίγες μέρες.

Χρηματιστήριο είναι το ποδόσφαιρο.

Εκτός από τον ΠΑΟΚ και στον  Ολυμπιακό δεν έρχονται παίκτες. Πρέπει κάποτε να τιμωρηθούν και οι ελληνικές ομάδες. Τον Ηρακλή το ρίξαν , γιατί δεν είχε μεγάλα « ΚΟΝΕ». Στην Ελλάδα δεν πληρώνουν αυτοί που πρέπει.

Τώρα βολοδέρνουν οι ομάδες.

Εμείς λέμε αλήθειες. Δεν βγαίνουμε συνέχεια , γιατί δεν είμαστε μαϊντανοί.»

Ακούστε περισσότερα από τον ίδιο τον ΤΣΙΚ και δεν θα χάσετε…