Με την ευκαιρία της συμμετοχής του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων στους οκτώ στο κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος, όπου παίζει με την Νίκη Βόλου, μιλήσαμε με τον ΤΣΙΚ και μεταξύ άλλων είπαμε:
« Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων συμμετέχει στους οκτώ ανάμεσα στην Καβάλα, Νίκη Βόλου, Αμφίλοχος Αμφιλοχίας, Ιεράπετρα, Ραφήνα, Παναρκαδικό και Κηφισιά τέρατα και ιστορικές ομάδες , πληθυσμιακά μεγαλύτερες. Ο Αγώνας ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη , αλλά τελικά θα παίξει την Κυριακή στις 20 Μαΐου ώρα 5. Πιστεύω ότι τα Τρίκαλα μπορούν να προκριθούν και να κάνει την πορεία όπως είχε κάνει και η Εθνική Ελλάδος το 2004.»

Πώς προετοιμάζεται η ομάδα των Τρικάλων;

Γίνονται κανονικά οι προπονήσεις. Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Νίκου Βόλου πήρε τηλέφωνο στο πρόεδρο του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων και του ζητήσανε ο αγώνας να γίνει στο Πανθεσσαλικό. Δεν δέχθηκε ο Τάκης Παπαδόπουλος να γίνει εκεί , αλλά στην Κατερίνη για να είναι πιο κοντά, για να έχουν την ευκαιρία και οι φίλαθλοι των Τρικάλων να πάνε όσοι μπορούνε.

Ευχόμαστε να φτάσει η ομάδα των Τρικάλων στο τελικό.

Το ευχόμαστε. Θα ήμασταν παρόν αλλά δεν μπορώ. Δουλεύω. Άλλαξε η απόφαση της ημέρας διεξαγωγής του παιχνιδιού. Είχα προγραμματίσει να πάρω ρεπό για να πάω. Ευχόμαστε να πάρει και το κύπελλο και εάν το κατορθώσει θα παραμείνει στη Γ΄ Εθνική. Θα πούμε περισσότερα στη ζωντανή εκπομπή “ Η μπάλα… στην κερκίδα» της Τρίτης στο ράδιο avena97,7.

Ευχαριστώ, γεια σου

Γεια σου.

Ακούστε τον ΤΣΙΚ  από πρώτο χέρι …