Ο παρορμητικός και ενθουσιώδης ΤΣΙΚ μιλάει για την φοβερή πορεία του  Μέγα Αλέξανδρου  Τρικάλων στο  κύπελλο. Αξίζει να τον ακούσετε από πρώτο χέρι…

Ξεκινώντας τη συνέντευξη αναφέρει ο ΤΣΙΚ:

« Δεν θα το πίστευε κανένας ότι αυτή η ομάδα  των Τρικάλων , που είναι ποιοτική δεν έπρεπε να πέσει κατηγορία. Οι άλλες επώνυμες ομάδες δεν είχαν κάτι περισσότερο. Αδικήθηκε και από την διαιτησία και ήταν άτυχη. Έχασε άδικα στο 92 σε κάποια παιχνίδια. Η ομάδα των Τρικάλων είναι στους τέσσερις του κυπέλλου στο βόρειο όμιλο, που ενδέχεται να πάει στο τελικό. Εάν το κερδίσει μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία. Είναι δύσκολο αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Συνεχίζει τις προπονήσεις της με όλους τους ποδοσφαιριστές με προπονητή το Βασίλη Κατστανιώτη, με Κουράκη, Πετκάκη , Κιρκιλιανίδης , Γκόγκιτς, τον Αργυρόπουλο  τον πολύ καλό τερματοφύλακα και είναι το μήλο της έριδος για πολλές ομάδες, που έπαιξε στη θέση του Ρίζου ο οποίος  τα παράτησε. Οι νεαροί δεν βοήθησαν όσο έπρεπε. Δεν μπορούσαν προσφέρουν. Δεν τους αδικεί κανένας. Είναι στα πόδια τα δικά τους. Δεν μπορούν να δώσουν μία πάσα στα δύο μέτρα. Αυτοί που ξεχωρίζουν δεν χάνονται. Μάνος, Βασιλακάκης , Κωτσόπουλος δεν χάθηκαν. Ο χρυσός δεν χάνεται όπου και να είναι. Ο χρυσός δεν σκουριάζει. Ο χρυσός και στην λάσπη να τον βάλεις και στα τάρταρα να τον πας λάμπει. Μη λέμε ότι αδικούνται οι νεαροί. Το τερέν είναι ο καθρέπτης. Είδα τα παιχνίδια. Δεν μου έκανε κανένας κλικ. Συγχαρητήρια στους διοικούντες των Τρικάλων. »

Στους νεαρούς ποδοσφαιριστές δεν τους δίνεται ο χρόνος για να δείξουν τις  ικανότητές τους και δεν τους εμπιστεύονται όταν κάνουν το πρώτο λάθος.

Δηλαδή τους εμποδίζει κανένας να παίξουν μπάλα. Εμένα δεν με εμπόδισε κανένας. Ο καθένας έχει τα κουσούρια του. Το Γκόγκιτς τον απαγόρευσε κανένας να παίξει μπάλα; Τον γιό μου δεν τον απαγόρευσε να παίξει μπάλα. Ο γιός του Κούτσια είναι παιχταράς. Οι γονείς  κάποιων ποδοσφαιριστών νομίζουν ότι έχουν το Μέσι, αυτοί  χαλάνε τους ποδοσφαιριστές.

Θα τα πούμε στην εκπομπή  « Η Μπάλα στην κερκίδα » στο ράδιο AVENA97,7 μ γιατί συνήθως εκεί πετάς την μπάλα.

Την εκπομπή αυτή έπρεπε να την κάνεις το Σεπτέμβριο, όχι το Μάιο. Εγώ τα λέω στα ίσια. Αυτός είναι ο χαρακτήρας μου. Όταν μπορέσω θα έρθω να στα χώσω από κοντά.

Να είσαι καλά, γειά σου

Ακούστε το ΤΣΙΚ…