Μετά τις ολιγοήμερες διακοπές μιλήσαμε και πάλι με τον Γιάννη, τον ΤΣΙΚ,  που εκφράζει και τα λέει με το δικό του τρόπο,  όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν τριγύρω μας και διαισθάνεται.

-Καλησπέρα Γιάννη.

-Καλησπέρα Γιάννη, εσύ έκανες διακοπές,  εμείς δουλεύουμε. Είμαστε στον αγώνα,  το πρωί εργασία και το απόγευμα τρέξιμο,  μες στο λιοπύρι,  που για μένα ο ήλιος είναι εχθρός μου. Θα ήθελα πάντα να υπάρχει χειμώνας,  αλλά λόγω του ότι το πετρέλαιο είναι ακριβό, θέλουμε καλοκαίρι. Να δώσουμε την καλησπέρα μας,  σε όλους τους ιντερνετικούς φίλους,  που μας ακούνε εντός και εκτός Ελλάδος,  στο φίλο μας τον Παπαμανώλη,  που μας ακούει στη Ρουμανία,  τον φίλο μου τον ποδοσφαιριστή στην Αθήνα,  τον Γιώργο τον Κοντοτάσιο, στον Τσιλίδης στο Βόλο,  τους συγχωριανούς μου,  σε όλο τον κόσμο,  σε αυτούς που μας γουστάρουν και σε αυτούς που δεν μας γουστάρουν.

-Υπάρχουν άνθρωποι που δεν  σε γουστάρουν;

-Παντού υπάρχουν,  βέβαια,  γιατί , αν σε γουστάρουν όλοι,  πάει να πει ότι υπάρχει πρόβλημα,  ενώ εγώ δεν θέλω οι κομπλεξικοί να με γουστάρουνε,  ενώ οι έξυπνοι και  καλοί,  θέλω να με γουστάρουν. Άμα σε γουστάρουν όλοι,  υπάρχει πρόβλημα φίλε Γιάννη.

-Σωστά! Σωστά. Σε μία κοινωνία που τα αισθήματα ποικίλουν,  ανάλογα τις διαπροσωπικές σχέσεις. Υπάρχει μία κρίση θεσμών;

-Υπάρχει μία κρίση. Εμείς θα μιλήσουμε ποδοσφαιρικά,  δεν θα μπορέσουν  οι  νέοι να βλέπουν το ωραίο ποδόσφαιρο,  που βλέπαμε εμείς με τους παικταράδες,  τους έχω αναφέρει πολλές φορές,  έχουν χάσει την επικοινωνία. Εγώ έχω τώρα 40 χρόνια να δω το φίλο μου στη Σκόπελο,  τον Γιώργο Μελισσούδη,  τον καθηγητή. Από δω όμως,  εγώ στέλνω παιδιά και πάνε και το βρίσκουν και τους εξυπηρετεί . Συγκεκριμένα πάθαν πλάκα μερικοί, έρχονται και μου λένε: -Καλά έχεις να το δεις 40 χρόνια και ο άνθρωπος έγινε θυσία. Έχει μπανγκαλόους στη Σκόπελο και κάνει καλή τιμή,  δηλαδή αυτή τη σχέση δεν την έχουν η σημερινή γενιά,  έχει γαλουχηθεί αλλιώς,  έχει μεγαλώσει μέσα στα χρήματα , ενώ εμείς είχαμε μεγαλώσει  διαφορετικά . Υπάρχει αυτή η σχέση, η φιλία η παλιά,  που τώρα αυτή τη στιγμή,  αντί ο κόσμος να έρθει πιο κοντά,  απομακρύνεται όλο και πιο πολύ. Η οικονομική κρίση έκανε τον κόσμο να αποφεύγει ο ένας τον άλλον,  εκτός αν κάνω λάθος και ζω σε άλλον πλανήτη .

-Είναι γεγονός , όμως από τα πράγματα  ερχόμαστε ένας πιο κοντά στον άλλον , γιατί έχουμε τα ίδια προβλήματα,  κοινά προβλήματα. Ας έρθουμε στο ποδόσφαιρο και να μιλήσουμε για τις ερασιτεχνικές μονάδες. Όλες έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους,  εκτός από την Αλεξάνδρεια.

-Η Αλεξάνδρεια δεν έχει ομάδα για να ξεκινήσει , έχει τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Οι άνθρωποι μπράβο και καλά κρατούν την ομάδα με χαμηλό μπάτζετ. Τα παιδιά κάποτε τα ονόμασα η Βραζιλία της Ημαθίας,  διότι ξέρουν μπάλα όλοι.  Η Αλεξάνδρεια είναι στον τρίτο χρόνο,  αν θυμάμαι καλά,  δεν ενδιαφέρονται , δεν υπάρχει τίποτα. Μία πόλη είκοσι χιλιάδων κατοίκων , δεν μιλάμε ότι ο δήμος είναι σαράντα χιλιάδες. Έχουμε τα Τρίκαλα,  είναι στην Γ΄ Εθνική  και η Αγκαθιά και τα γύρω χωριά ,  που έχουν ομάδες , που πραγματικά το ζούνε,  αλλά με χαμηλό μπάτζετ. Όλοι κινούνται με χαμηλό μπάτζετ,  γιατί δεν υπάρχουν λεφτά , είναι δύσκολες εποχές. Το λέμε πάντα δεν μπορούν , έχουν φύγει εκείνες οι εποχές,  που έχουν δώσει τα πολλά λεφτά,  τελειώσανε και κοιτάνε να παίξουν με τα πιτσιρίκια και καλά κάνουν. Αν δεις τα Τρίκαλα πλαισιώθηκαν με πιτσιρίκια και με κάποιους ποδοσφαιριστές μεγάλους , όπως ο Αβραμόπουλος, ο Βαγγέλης,  που είναι έμπειρος , που θα βοηθήσει πάρα πολύ τους πιτσιρικάδες και θα μπορέσουν να φτιάξουν μία ομάδα. Από κει και πέρα ότι βγει. Μην ξεχνάμε,  ότι σε αυτές τις κατηγορίες , είναι ερασιτεχνικές με επαγγελματικές προδιαγραφές. Είναι ένας οργανισμός που πραγματικά θέλει να είσαι στο γήπεδο 7 ημέρες την εβδομάδα και 7 ημέρες την εβδομάδα να κάνεις προπόνηση ,να βρίσκεσαι στο γήπεδο να το περιποιείσαι 7 ημέρες την εβδομάδα,  προετοιμασία 7 ημέρες την εβδομάδα,  με τα προβλήματα των ποδοσφαιριστών. Αν υπάρξουν τραυματισμοί , που θα πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη για τον φυσιοθεραπευτή,  κι ας ευχηθούμε να μην είναι πιο σοβαρός ο τραυματισμός και χρειάζεται εγχείρηση και τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα.

-Μία Γ΄ Εθνική,  η οποία είναι έτσι όπως την περιέγραψες…

-Μην μπερδεύεσαι, θα το πάρουμε έτσι: Η Α Εθνική,  η Β΄ Εθνική, η Γ΄ Εθνική και η Δ΄ Εθνική,  τώρα τα football league και football merlin αυτά άστα για τους άλλους,  ακόμα δεν γνωρίζουν,  πού θα παίξουν οι ομάδες και ποιοι έχουνε στα δικαιώματα ή αν θα τα πάρει η nova ή το open,  τώρα αυτό super league και football league  είναι η Α΄ Εθνική, Β΄ Εθνική, Γ΄ Εθνική και Δ΄Εθνική. Τα Τρίκαλα είναι στη Δ΄  Εθνική να μην μπερδεύουμε και τον κόσμο και όποιοι  μας ακούνε καταλαβαίνουν. Σε αυτή τη κατηγορία χρειάζονται πολλά λεφτά. Έρχονται διαιτησίες από μακριά και χρειάζονται 800 και 1000 ευρώ, δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις με 8 κατοστάρικα. Πού θα τα βρεις ; Τι να κάνεις ; Ο κόσμος με 10 ευρώ  εισιτήριο δυσκολεύεται,  έχει παιδιά,  ανοίγουν τα σχολεία , ξέρεις ότι ο Σεπτέμβριος είναι δύσκολος για τους ανθρώπους,  που θα πάνε τα παιδιά στο σχολείο.

-Εκτός από τα Τρίκαλα είναι και η Νίκη Αγκαθιάς .

-Το είπα Γιάννη και η Νίκη Αγκαθιάς είναι στη Δ΄ Εθνική,  μήπως δεν με παρακολουθείς; Ίσως είσαι αργός,  είσαι αργός ποδοσφαιριστής,  αν έπαιζες στο Βόλο,  θα ήσουν πιο αργός και από την καθυστέρηση. Από κει και πέρα έχουμε και στην Α΄ Εθνική τα ευτράπελα, δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τον Ηρακλή,  τον οποίο άφησαν να βολοδέρνει εκεί , κάτι παράξενοι που διοικούν την ομάδα του Ηρακλέους. Την ομάδα την ισοπέδωσαν  και την ταλαιπωρούν,  ενώ ο Άρης,  άλλαξε δύο ΑΦΜ,  η ΑΕΚ την πήρε ο άλλος και του χαρίστηκαν 200 εκατομμύρια πήρε και 20 εκατομμύρια από την Δούρου  για να κάνει το γήπεδο και δεν θα είναι στο όνομα της ΑΕΚ. Ο Μελισσανίδης δεν βάζει μία,  θα έχει την ομάδα στον αφρό. Επαγγελματισμό δεν θέλουμε,  αυτό έχουμε,  μην ψάχνουμε κάτι άλλο . Τώρα από κει και πέρα είναι δύο ομάδες που ατύχησαν,  ο Άρης και ο ΠΑΟΚ, είχανε κακές διαιτησίες. Βέβαια ο Άρης πληρώνει τον πρώτο τον αγώνα,  που για μένα διήνυσε  πάρα πολλά χιλιόμετρα,  με τρία αεροπλάνα, που άλλαξε,  αν είναι δυνατόν. Εμείς όταν παίζαμε στο Άργος πηγαίναμε με το αεροπλάνο στη Μυτιλήνη και στη Χίο για να παίξουμε ποδόσφαιρο . Ολόκληρος Άρης κυκλοφορούσε από αεροδρόμιο σε αεροδρόμιο , ταλαιπωρούνταν οι ποδοσφαιριστές. Εκεί χάθηκε η πρόκριση,  γιατί ο Άρης και πάρα πολύ καλά έπαιξε,  αλλά επόμενο ήταν,  ότι θα δεχθεί  ένα γκολ και μετά ήταν δύσκολο να βάλει,  άλλα δύο γκολ για να προκριθεί . Αυτά όμως πρέπει να τα προβλέπεις , δεν θα τα λέμε εμείς, εμείς που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο. Βλέπουμε, αλλά από κει και πέρα εμείς δεν είμαστε το προεδρείο,  δεν είμαστε στο λογιστήριο του Άρη,  για 150.000 ευρώ χάσαμε τους ομίλους,  ο Άρης για 150.000 ευρώ έχασε τα 5 εκατομμύρια που θα έπαιρνε . Δεν ξέρω πώς σκέφτονται;  Δεν σκέφτονται μπροστά,  δεν βλέπουν  μπροστά, βλέπουν πολύ μικρά,  πολύ στενά.

-Ο Βαγγέλης,  ο Καρανίκας στέλνει ένα μήνυμα με κεφαλαία γράμματα και λέει: «Πες τα μεγάλε ΤΣΙΚ , παιχταρά μου».

-Ο Βαγγέλης,  ο  Καρανίκας , ήταν να τον πάρουμε να μιλήσει μία μέρα,  που ήταν παικταράς,  γιατί ήξερε μπάλα, γιατί είχε τρέλα,  γιατί σήμερα όλοι οι καλοί ποδοσφαιριστές,  παλιά , είχαμε μία τρέλα και ο Καρανίκας ήταν παικταράς,  αλλά είχε γλυκιά τρέλα. Να τον κάνεις μία συνέντευξη Γιάννη,  δικό σου είναι το site,  δεν είναι δικό μου,  δεν το πήρες τον Βαγγέλη να τον κάνεις μία συνέντευξη. Τρέχει με τον Πόλυ , το Χουρσουζίδη, με τις Ακαδημίες,  που επιτελεί και αυτός κοινωνικό έργο. Το έχουμε πει,  ότι για μένα οι ακαδημίες,  φεύγω από το ένα πάω στο άλλο,  επιτελούν κοινωνικό έργο . Μαζεύουν τα παιδιά,  τα γυμνάζουν,  τα κάνουν δυνατά ,υγιή,  να βγουν στην κοινωνία και από κει και πέρα,  αν τύχει κανένας παικταράς και έχει μέσον  και γλείψιμο , γιατί στην Ελλάδα, αν δεν έχεις μέσο και βύσμα,  δεν προχωράς.  Από κει και πέρα εμένα με ευχαριστεί ,  που υπάρχουν Ακαδημίες και πάνε και αθλούνται τα παιδιά, γίνονται δυνατοί,  φεύγουν από τα ναρκωτικά,  φεύγουν από τα τσιγάρα,  αποφεύγουν από τα ξενύχτια. Με το παραμικρό,  όταν έχουν  μία δυσκολία ξέρουν να την αντιμετωπίσουν και θα είναι μία χαρά. Να υπάρχουν οι Ακαδημίες και οι πατεράδες ας δίνουν και 30 ευρώ,  δεν είναι τίποτα,  ας κόψουν το τσιγάρο , ας κόψουν το καφέ και ας δώσουν και κανένα φράγκο στις Ακαδημίες για το προπονητικό τιμ . Έχουνε έξοδα μετακίνησης,  εντάξει μην κοιτάμε μόνο την πάρτη μας , τα τσίπουρα,  τα τσιγάρα και τα χαρτιά .

-Τις μετακινήσεις , τις πληρώνουν έξτρα,  δεν τις πληρώνουν μέσα από τη συνδρομή.

– Καλά θα κάνουν και τις πληρώνουν έξτρα. Εγώ τον εγγονό μου θα τον πάω,  μόλις γίνει πέντε χρόνων,  θα τον  πηγαίνω και θα τον φέρνω εγώ,  δηλαδή τι πάει να πει, σε αυτό εσύ δεν θα συμμετάσχεις,  αν είναι δυνατόν; Τι να κάνουμε , δηλαδή δεν υπάρχει προπονητικό τιμ; Ούτε έχω Ακαδημία,  ούτε υπερασπίζομαι αυτούς,  που έχουν τις Ακαδημίες. Η αλήθεια είναι αυτή,  ότι έχουν προπονητές , έχουν γυμναστές . Εδώ έχουμε να κάνουμε με μικρές ηλικίες,  από 5 έως 12 -13- 14- 15- 16  ετών. Στα παιδιά πρέπει να συμπεριφέρεσαι ανάλογα. Δεν μπορείς να είσαι άκαρπος,  πρέπει να είσαι ψυχολόγος και πολλά άλλα  και πατέρας και μάνα. Το κλείνουμε εδώ και θα πάμε  στην Α΄ Εθνική, όπου  γίνεται του κουτρούλη ο γάμος. Μία ομάδα, που έχει λεφτά είναι ο ΠΑΟΚ , αυτός ο Σαββίδης ο Ιβάν , ο άγιος Σαββίδης έχει λεφτά,  αυτός βάζει λεφτά,  αυτός θα κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο , αλλά από κει και πέρα περιμένουμε μία μεγάλη μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ. Περιμένουμε έναν μεγάλο , μία μεγάλη μεταγραφή , εκτός του ποιοτικού Wiseswar ,  ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει το μεγάλο παίκτη,  να  ξεχωρίζει,  που να μπορείς να μπεις κάποτε και εσύ στους ομίλους του champions league,  που να μπορείς να παίξεις και να κάνεις το κάτι άλλο,  γιατί εδώ στην Ελλάδα,  ας μη γελιόμαστε τι να κάνεις, θα παίξεις με την Ξάνθη,  με τη Λαμία , με Απόλλωνα και ξέρω γω. Με ομάδες,  δηλαδή  τις ξέρουμε, με Πανιώνιο και ξέρω γω , θέλουμε να παίξει στην Ευρώπη,  να παίξεις με Ρεάλ,  με την Μπαρτσελόνα,  με Μάντσεστερ,  με Μάντσεστερ Σίτι, με Λίβερπουλ,  με τέτοιες ομάδες.

-Γιάννη να κάνω ένα σχόλιο με την ευκαιρία. Ανέφερες τις Ακαδημίες και πήγες στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο,  δεν συνδέονται αυτά,  δεν συνάδουν , γιατί βλέπουμε στις Ακαδημίες ελληνόπουλα και βλέπουμε στις μεγάλες ομάδες να παίζουν μόνο ξένοι. Υπάρχει  και το παράδειγμα του Ατρόμητου,  που έχει τις δυνατότητες,  μπορούν και τα ελληνόπουλα να ανταποκριθούν και να παίξουν ποδόσφαιρο. Τώρα αυτό εδώ,  πώς τα παντρεύομαι και εξυμνούμε τον Σαββίδη,  που δίνει τα λεφτά και έχει φέρει τον ΠΑΟΚ σε αυτό το σημείο, αλλά τα παιδιά από τις Ακαδημίες δεν προωθούνται,  τι να πω,  είναι κάτι το οποίο είναι υπό σκέψη.

-Πολλά παιδιά φεύγουν στο εξωτερικό. Στη Σλάβια Μπρατισλάβας παίζει ένα παιδί 20 χρονών από τον ΠΑΟΚ,  ο Τζοβάρας. Έχει πάει σήμερα στην Μπρατισλάβα,  που θα παίξει ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη, εκεί παίζει αυτός ο ποδοσφαιριστής.  Χάνονται πάρα πολλά παιδιά και ότι πραγματικά από τις Ακαδημίες,  ενώ υπάρχουν ταλέντα,  δεν υπάρχουν οι παικταράδες αυτοί,  που διακρίνονται στο τέλος,  αν δεν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη,  θα χαθείς . Επικροτώ και επαυξάνω αυτά που λες Γιάννη,  δεν τα προσέχουν τα παιδιά,  υπάρχουν και οι μάνατζερς, είπα και εγώ κάτι προηγουμένως,  δεν με άκουσες στον πρόλογό μου. Πρέπει να έχεις και γλείψιμο,  να έχεις και κάποιο να προωθήσει το παιδί σου,  αν δεν έχεις κάποιον να το προωθήσεις,  τελείωσες,  αυτό είπα,  ότι πραγματικά χάνονται πάρα πολλά παιδιά , ενώ υπάρχει περισσότερο ταλέντο τα παιδιά αυτά χάνουν,  ενώ έξω πάνε και διαπρέπουν.

-Χάνονται, όχι τυχαία,  είναι έτσι προγραμματισμένα τα πράγματα , όλα λειτουργούν με σχέδιο. Ο Βαγγέλης, ο Καρανίκας,  στέλνει  ένα μήνυμα και λέει: «Ευχαριστώ πολύ,  στα 34 χρόνια που έπαιξα μπάλα και όσα βοηθάω τους άλλους πάντα αφιλοκερδώς, μα ποτέ δεν πήρα λεφτά,  όταν πάω να παίξω κι ας βγει κάποιος να πει κάποιος,  ότι πληρώθηκα,  αυτή είναι η τρέλα για την μπάλα που έπαιξα και αγαπάω .»

-Είναι αυτό το μικρόβιο, αυτή η αγάπη που έχει μέσα του. Εμείς ζούμε για το ποδόσφαιρο,  και δεν μπορείς ξαφνικά να τα παρατήσεις τώρα.  Κάθε μέρα πάω και τρέχω 5 χιλιόμετρα, δεν μπορώ  να σταματήσω ξαφνικά,  ο Θεός να με έχει στο πόδι,  τώρα μόλις φύγω από δω, θα πάω να τρέξω 5km μέσα στον ήλιο,  δεν έχω πρόβλημα , ο Θεός να με έχει καλά,  να είμαι υγιής. Τώρα και ο Βαγγέλης,  ο Καρανίκας είναι στο μετερίζι , βοηθάει , τρέχει , αγαπάει το ποδόσφαιρο,  αγαπάει τον αθλητισμό,  δεν μπορείς ξαφνικά να τα παρατήσεις  έτσι,  γιατί έτσι γαλουχήθηκες  και μεγάλωσες,  έτσι δεν μπορείς ξαφνικά,  δηλαδή, εγώ είμαι αντικαπνιστής,  να αρχίσω το τσιγάρο και με την ευκαιρία να πούμε ότι αυτός ο νόμος που έκανε ο Μητσοτάκης είναι πάρα πολύ καλός και μου αρέσει . Μου αρέσει και πρέπει να εφαρμοστεί και να τηρηθεί παντού,  γιατί πραγματικά εγώ που δεν καπνίζω,  εσύ και μερικοί άλλοι ,  δεν μπορούν να καπνίζουν και να τραβάνε και να ρουφάνε τον καπνό. Ξέρεις το παθητικό κάπνισμα είναι το χειρότερο, να εισπνέουν την κάπνα του αλλουνού,  επειδή γουστάρουνε . Να πας να καπνίσεις έξω. Στο εργοστάσιο που δουλεύω υπάρχει ο χώρος που καπνίζουν και είναι αυστηροί οι έλεγχοι. Όταν έρχονται οι ξένοι κοιτάνε τα πάντα,  ο χώρος που θα καπνίσεις και θα πιεις τον καφέ σου,  κατάλαβες , ενώ η κυρία τότε που είχα δει , πριν από τρία χρόνια,  που είχαμε αναφέρει το περιστατικό,  η κυρία αυτή μας το παιξε,  επειδή ήταν κάτι στη Νομαρχία,  ότι είμαι η κυρία.  Νόμιζε ότι θα την έλεγα, κάπνισε. Εμένα δεν με ενδιαφέρει ποια είναι, ο χώρος είναι εκεί,  πήγαινε να καπνίσεις,  υπάρχει σταχτοδοχείο,  πιες και ένα καφέ και από το αυτόματο μηχάνημα και δεν ξέρω ποιος είσαι εσύ,  τήρησε τους νόμους,  θα πας σύμφωνα με αυτούς.

-Ο Κωνσταντίνος,  ο Ζαντίδης,  ο δάσκαλος λέει : » -Γεια σου ΤΣΙΚ».

-Ο Κωστάκης είναι ωραίος. Τον βρήκα ένα μήνα,  του μίλησα, του λέω, τι γίνεται ο φίλος σου, ο Γιάννης , παραθερίζει , ωραία περνάει,  εσύ τι κάνεις,  εγώ δουλεύω,  δεν καταλαβαίνω τίποτα , χαιρετισμούς στον Κώστα.

-Αρκετά βλέπω ότι είπαμε, ο χρόνος  περνάει,  να μην κουράσουμε περισσότερο,  θα ανανεώσουμε το ραντεβού και ξαναμιλάμε.

– Κάθε εβδομάδα θα είμαστε χαλαροί ,θα μιλάμε για το ερασιτεχνικό,  για τα Τρίκαλα,  για την Αγκαθιά,  θα μιλάμε για τις ομάδες,  αρχίζει και το πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής. Θα αρχίσουν σιγά-σιγά τα πρωταθλήματα , θα  βλέπουμε ξένα πρωταθλήματα , που μας ελκύουν. Άρχισε η Αγγλία, η Γερμανία,  άρχισε η Ισπανία και η Ιταλία, βλέπεις και παιχνίδια και τρελαίνεσαι, βλέπεις liverpool, βλέπεις και χαίρεσαι το ποδόσφαιρο,  βλέπεις Μέσι,  τον παικταρά να κολλάει την μπάλα . Αυτό είναι το ποδόσφαιρο,  εμείς αυτά θέλουμε να βλέπουμε,  να θυμόμαστε τους παλιούς παιχταράδες , που περάσανε Χατζηπαναγή,  Δομάζο , Δεληκάρη, Σαραβάκο, Τσιάρτα, Καραγκούνη, Δέλλα. Μέχρι το 2004 ήταν  μια χαρά, μόλις το πήραμε το κύπελλο τελειώσαμε ποδοσφαιρικά. Εγώ ξέρεις τα πάντα τα λέω και δεν φοβάμαι,  για μένα το ράπισμα και  το ξύλο είναι το στόμα. Δεν μπορώ να χτυπήσω διαφορετικά,  τους πάντες και τα πάντα  και εσένα θα σε χτυπήσω με το στόμα. Ανέβασε τη συνέντευξη στην ιστοσελίδα σου,  περιμένουν στο Βόλο,  οι συγχωριανοί μου και οι φίλοι μου.

–  Γιάννη θα πρέπει να σου πω,  θα κάνω και μία κλειστή ομάδα στο Facebook , όπου θα μπορεί ο καθένας να λέει την άποψή του,  την ονομάζω SPORTS. Kαι εσύ θα μπορείς να μπαίνεις μέσα και να εκφράζεσαι, να βάλεις προβληματισμούς,  σκέψεις,  για να υπάρχει μία συζήτηση .

-Εγώ θα μιλάω στον αέρα και αυτό που κάνουμε τώρα,  εσύ στο σπίτι σου,  εγώ είμαι αλλού,  με παίρνεις τηλέφωνο,  βγαίνουμε,  δεν γράφω τίποτα ,  τα λέμε στα ίσα,  άντε γεια.

-Γεια.

Δείτε τη συνέντευξη από πρώτο χέρι.

Ξαναχτυπά και πάλι ο ΤΣΙΚ μετά τις καλοκαιρινές διακοπές με το δικό του τρόπο

Posted by Giannis Zinas on Tuesday, August 20, 2019