Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 15/7 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών/Γυναικών στην Πάτρα,με τη συμμετοχή δυο αθλητριών του συλλόγου ΓΑΣ Αλεξάνδρειας.

Ρεπορτάζ:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Έφη Κολοκυθά και Βασιλική Ντούση ταξίδεψαν στην πόλη της Πάτρας έχοντας σαν στόχο να διεκδικήσουν ένα μετάλλιο και το όριο για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βερολινο.

Οι δύο αθλήτριες,κατάφεραν να μπουν στους τελικούς των αθλημάτων τους και να αποδείξουν ότι ένας νέος άνεμος αγωνιστικών επιτυχιών έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες μεγάλες επιτυχίες των δύο αθλητριών του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας.

Συγκεκριμένα η Βασιλική Ντούση στον τελικό του τριπλούν πήρε την 11η θέση με άλμα στα 11,78μέτρα ενώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι η αθλήτρια του ΓΑΣ στάθηκε αρκετά άτυχη καθώς ήταν άκυρη σε ένα αρκετά μεγάλο άλμα που θα μπορούσε να τη βάλει μέσα στην διεκδίκηση ενός μεταλλίου.

Δείτε το άκυρο άλμα:

Αυτο ειναι το 3ο αλλα ακυρο αλμα της Βασιλικης Ντουση,που ηταν αλμα μεταλλιου!!!

Posted by Thanasis Aidarinis on Saturday, July 14, 2018

O Σύλλογος του ΓΑΣ είχε διπλή εκπροσώπηση στον τελικό του μήκους γυναικών με τις Έφη Κολοκυθά με άλμα στα 6,01μετρα να παίρνει την απ’ευθείας πρόκριση για τον τελικό,όπως και η Βασιλική Ντούση με άλμα στα 5,79μέτρα,κάνοντας παράλληλα νέο ατομικό ρεκόρ.

Οι επιδόσεις στον τελικό κυμάνθηκαν σε χαμηλά επίπεδα και για τις δυο αθλήτριες με την Έφη Κολοκυθά να τερματίζει 8η με άλμα στα 5,87μέτρα και την Βασιλική Ντούση 11η με άλμα στα 5,63μέτρα

Οι αθλήτριες του ΓΑΣ δεν κατάφεραν να κατακτήσουν κάποιο μετάλλιο, ωστόσο αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες για τη συνέχεια.

Νέα αγωνιστική δράση για τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας και για τις αθλητριες Βασιλική Ντούση και Έφη Κολοκυθά την Τετάρτη 18 Ιουλίου.

Ο λόγος για τα «Δαβιτζόγλεια«, ένα τουρνουά το οποίο διοργανώνεται με σκοπό να τιμηθεί ο μεγάλος Καβαλιώτης σφυροβόλος Ευθύμης Δαβιτζόγλου, ο οποίος διετέλεσε μέλος της εθνικής ομάδας, και που έφυγε από τη ζωή πρόωρα σε ηλικία 23 ετών,με τους αγώνες να ξεκινάνε στις 18:30 και να ολοκληρώνονται μετά τις 21:00..