Η εξαιρετικά καλή παρουσία της Κ13 του ΠΑΟΚ στο φημισμένο τουρνουά, «Lennart Johansson» στη Στοκχόλμη, ολοκληρώθηκε με τους πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ να καταλαμβάνουν την ιδιαίτερα τιμητική 4η θέση.

Τα αετόπουλα «λύγισαν» στον μικρό τελικό απέναντι στην Ζενίτ και γνώρισαν βαριά ήττα με 6-1, που τους στέρησε ένα καλύτερο πλασσάρισμα στο τουρνουά, που φιλοξενήθηκε στη Σουηδία.

Την Παρασκευή,οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, επικράτησαν της VJS με 3-0 με γκολ των Ιγνατίου και Γκούμα και την Οντένσε με 2-1, χάρη στα τέρματα των Κωττά και Ιγνατίου, έδωσαν συνέχεια το Σάββατο επικρατώντας και της Λέστερ (1-0).

Το σημαντικό για τους πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ, είναι ότι συνέλεξαν πλούσιες εμπειρίες για το μέλλον, με την παρουσία τους να κρίνεται θετική, δεδομένων των αποτελεσμάτων και τις δυναμικής των αντιπάλων τους.

Την αποστολή της Κ13 αποτελούν οι: Αλμύρας Χρήστος, Πετρίδης Βασίλειος, Αγγελίδης Σπυρίδων, Varela Gustavo, Θεοδοσιάδης Παναγιώτης, Γκούμας Κωνσταντίνος, Μαύρης Νικόλαος, Παναγιωτίδης Αθανάσιος,  Ιγνατίου Κωνσταντίνος, Κωττάς Δημήτριος, Γεωργιάδης Χαράλαμπος, Δεληγιάννης Νικόλαος, Γανόπουλος Γεώργιος, Καμπούρης Γεώργιος, Κοσίδης Χρήστος, Παπαδόπουλος Αγγελος, Φωτάδης Τσολερίδης Ιωάννης-Εφραίμ, Παπαευαγγέλου Δημήτριος.

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές Θεόφιλος Χατζηστάθης και Σάββας Κωνσταντινίδης, ο τεχνικός υπεύθυνος της Ακαδημίας Dani Alsina και ο γιατρός Γιώργος Χατζηαθανασίου.

πηγή:Football Academies