Ο Θοδωρής Αγγελίνος, ο Πάρις Γεμουχίδης, το Kavouri Tennis Club και η Asics, διοργανώνουν ένα Exhibition Game για καλό σκοπό. Το Σάββατο 9 Ιουνίου από τις 18:00 έως τις 21:00, 14 εξαιρετικοί έλληνες τενίστες, νέοι και παλιοί, θα λάβουν μέρος σε μια γιορτή του τένις στο Kavouri Tennis Club, με κύριο σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την απαραίτητη εγχείρηση της νεογέννητης κόρης του Γιώργου Παχιάκου.

H πρωτοβουλία ανήκει στους έλληνες πρωταθλητές Θοδωρή Αγγελίνο και Πάρι Γεμουχίδη, αλλά και τους ανθρώπους του Kavouri Tennis Club και της ASICS, θέλοντας με αυτό το event, που γίνεται για έναν τόσο σημαντικό σκοπό, να φέρουν κοντά τους παλιούς με τους νέους τενίστες, αλλά και παιδιά που σπουδάζουν στις ΗΠΑ και παίζουν κολλεγιακό τένις.

Συγκεκριμένα, αναμένεται να λάβουν μέρος οι: Θοδωρής Αγγελίνος, Πάρις Γεμουχίδης, Αλέξανδρος Γιακούποβιτς, Τάσος Παυλής, Μανώλης Γλέζος, Γιώργος Γιωτόπουλος, Λευτέρης Θεοδώρου, Χρήστος Αντωνόπουλος, Φάνης Κοντόπουλος, Αριστοτέλης Θάνος, Θανάσης Δράκος, Γιάννης Ξυλάς και Αλέξανδρος Ντίντο.

Οι 14 παίκτες (θα δωθεί και μία Wild Card) θα χωριστούν σε 2 ομίλους των 7 παικτών και στον κάθε όμιλο θα παίξουν όλοι με όλους, σε αγώνες ενός tie-break των 7 πόντων. Οι 2 πρώτοι παίκτες από κάθε όμιλο, θα προκριθούν στην ημιτελική φάση, όπου οι πρώτοι θα αναμετρηθούν με τους δεύτερους του άλλου ομίλου.

Όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει τη διοργάνωση και ταυτόχρονα να συνεισφέρει στη συγκέντρωση του απαιτούμενου ποσού για την εγχείρηση της κόρης του Γιώργου Παχιάκου, θα πρέπει να καταθέσει κατ’ ελάχιστον το ποσό των 10 ευρώ στον παρακάτω λογαριασμό. Η απόδειξη της κατάθεσης θα λειτουργήσει ως εισιτήριο για την εκδήλωση.

Στο τέλος του event θα κληρωθούν δώρα στους θεατές.

EUROBANK Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR6202602450000680200271672

Το tennisnews.gr θα είναι χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης.