Την νέα του μεταγραφική κίνηση ανακοίνωσε η Α.Ε Σχοινά, με τον Στέλιο Λιόλιο να είναι ο… εκλεκτός.

Ο 28χρονος αμυντικός έχει εμπειρία από ερασιτεχνικές κατηγορίες,έχοντας αγωνιστεί σε Π.Σκυλίτσι, Αστέρα Αλεξάνδρειας,Παλιοχώρι,Νησαικό και την προηγούμενη σεζόν στην Δόξας Επισκοπής.Η παρουσία του Λιόλιου στην άμυνα της ομάδας αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα του Σχοινά.

Μετά τις ανανεώσεις βασικών ποδοσφαιριστών του ρόστερ της ομάδας ο σύλλογος του Σχοινά μπήκε δυναμικά και στο μεταγραφικό παζάρι, σχεδιάζοντας την κάθε του κίνηση προσεκτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Εpilogesnews η Α.Ε αναμένεται εντός των ημερών να ολοκληρώσει δύο με τρεις μεταγραφές με αυτή του τερματοφύλακα να χαρακτηρίζεται ως τελειωμένη.

Στην Α.Ε Σχοινά, ο πρόεδρος κ.Σεμερτζής,ο προπονητής κ.Κατσάρας και σύσσωμο το Δ.Σ της ομάδας προσπαθούν να φέρουν το τρένο στις ράγες και να «διορθωθούν τα κακώς κείμενα» τις περσινής περιόδου.

Η ομάδα θα δείξει σε βάθος χρόνου αν μπορεί να διεκδικήσει μια από τις θέσεις ανόδου αν και σε αυτόν τον τομέα οι άνθρωποι του Σχοινά αποφεύγουν να πάρουν θέση κρατώντας την μπάλα χαμηλά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Α.Ε Σχοινά:

Η Αθλητική Ένωση Σχοινά βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Στέλιο Λιόλιο.Ο 28χρονος έμπειρος αμυντικός (Π.Σκυλίτσι, Αστέρας Αλεξάνδρειας,Παλιοχώρι,Νησαικός) αγωνιζόταν την προηγούμενη σεζόν με την ομάδα τη Δόξας Επισκοπής, ενώ από σήμερα θα ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας ενισχύοντας σημαντικά την αμυντική γραμμή.
Του ευχόμαστε Υγεία και μόνο επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας

Με τιμή το Δ.Σ της Α.Ε ΣΧΟΙΝΑ

Manolis Pexlivanidis