« Το πιο σημαντικό πράγμα είναι αυτό που αφήνεις στα αποδυτήρια και στο γηπεδο, αυτό που αφήνεις στις ανθρώπινες σχέσεις που έχεις δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια, με ποδοσφαιριστές, προπονητές με τα παιδια και τους ανθρώπους που ειναι μπροστά και πισω απο τις καμερες..
Πάντα λέω ότι η πραγματική αξία ενός παίκτη η προπονητή είναι οι ιστορίες που αφηνει πισω του ωστε να τον θυμουνται οι συμπαικτες του και οι ποδισφαριστες του για ολη τους την ζωη, αυτο ειναι το σημαντικο όχι οι ιστοριες που λέει ο κοσμος και ο περίγυρος!
Οχι επειδή ο κοσμος είναι λιγότερο σημαντικός , αλλα γιατι ο κοσμος βλέπει συγκεκριμενα πραγματα μονο απ οσα συμβαίνουν.. Τι μπορούν να δει; Τα 90 λεπτά συν ό, τι τους δείξουμε μέσω κοινωνικών δικτυων ή μέσω συνεντεύξεων. Αλλά αυτό που πραγματικά κάνεις μέσα στα αποδυτήρια και στα γήπεδα, αυτο που κάνεις με τον συνεργατη σου οταν σε χρειάζεται, ο,τι κάνεις όταν βρισκεσαι σε μπελάδες, το ξέρουν μονο αυτοι που ζουν αυτα τα πραγματα απο κοντα.. Και ολοι αυτοι οι τυποι δεν ξεχνάνε… η πραγματική κληρονομιά αυτού του αθλήματος ειναι οι αναμνήσεις, οι σχεσεις και τα συναισθήματα που δημιουργεί… η πραγματική ανταμοιβή βρίσκεται στον ηθικό και πνευματικό τομέα! Οσα μηδενικά και αν προστεθούν στον λογαριασμό μας…»