Η είδηση των ημερών είναι η αποχώρηση της Δόξας Λιανοβεργίου από το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας. Για όσους είναι κοντά στην ομάδα ίσως να είναι φυσιολογικό η αδυναμία της να συνεχίσει την πορεία της. Όμως για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας είναι πλήγμα και μήνυμα συγχρόνως για τα νέα παιδιά που ασχολούνται με αυτό.

Πλήγμα γιατί δεν θα έχουν τη δυνατότητα τα παιδιά του Λιανοβεργίου να προσμένουν να έρθει το Σαββατοκύριακο  για να αγωνιστούν. Θα σταματήσουν οι προπονήσεις , οι συζητήσεις  γύρω από ένα σύλλογο.

Το μήνυμα γενικότερα για τους παίχτες και τους προπονητές  είναι ότι εάν περιμένουν να ανήκουν σε μια ομάδα φέτος και του χρόνου να πάρουν μετεγγραφή για  άλλη ομάδα, δεν θα συνεχίσει για πολύ , γιατί οι παράγοντες έχουν ματώσει πολύ και δεν αντέχουν άλλο να πληρώνουν.

Το μήνυμα για όλους μας είναι ότι είναι ανάγκη οι ερασιτεχνικές ομάδες να στηρίξουν η δύναμή τους στις ακαδημίες τους και όχι σε γυρολόγους ποδοσφαιριστές , διαφορετικά θα είμαστε θεατές του ίδιου έργου.

Ζήνας Ιωάννης