Το βιογραφικό του νέου προπονητή της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας για τα τμήματα (προπαιδικό & τζούνιορ) Γιάννη Αγγελίδης

Ο Γιάννης.Αγγελίδης γεννήθηκε στις 20 Ιούλιου 1981. Η ενασχόληση του με την Ακαδημία μας, δεν αποτελεί το ξεκίνημα του στην προπονητική του καριέρα μιας και έχει διατελέσει προπονητής στην Ακαδημία Μέρκος Καραλιόπουλος για 1,5 χρόνο τα δύο τελευταία χρόνια είναι προπονητής στην ομάδα της γενέτειρας του την Θύελλα Στενημάχου.

Σαν ποδοσφαιριστής ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην θύελλα Στενημάχου και ακολούθησε μια πλούσια καριέρα .Οι ομάδες που αγωνίσθηκε ο νέος προπονητής της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος είναι Νάουσα, Κουφάλια , Προοδευτική Νίκαιας , ΑΟ Πάφος Κύπρος,Καλαμάτα , Χανιά , Λευκάδα ,Ηγουμενιτσα Αχιλεας Νάουσας,Α.Ε Τερψιθέα, Σαρωνικός Αίγινας,Πύλος Μεσσηνίας , Χαρίεσσα Μονόσπιτα και Στενήμαχος .
ο Γιάννης Αγγελίδης είναι εν ενέργεια ποδοσφαιριστής και τη φετινή χρονιά θα αγωνίζεται με τα χρώματα τού Α.Ο.Μαρίνα και το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας Ε.Π.Σ.Ημαθίας.
Μετά από την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την ομάδα μας, από την θέση του προπονητή της Ακαδημίας μας, ο Γιάννης Αγγελίδης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση.
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος πού θα είμαι προπονητής στην ποδοσφαιρική Ακαδημία Μέγας Αλέξανδρος Γίνομαι μέλος στο τεχνικό επιτελείο μίας πολύ καλά οργανωμένης Ακαδημίας και θα προσπαθήσω από την πλευρά μου να φανώ αντάξιος στις υψηλές απαιτήσεις.. Εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της, να έχουμε υγεία και μία καλή σεζόν».