Ανακοινώθηκε από την ΕΠΣ Ημαθίας ότι την Παρασκευή 4/10/2019 θα διεξαχθεί από την Ε.Π.Ο. το 1ο Σεμινάριο Επιμόρφωσης Προπονητών Αναπτυξιακών Ηλικιών. Είναι ευκαιρία να παρευρεθούν οι προπονητές των Ακαδημιών για να ενημερωθούν επίσημα για τα νέα δεδομένα και όχι μόνο που ισχύουν στο χώρο των Ακαδημιών.

Είναι θετική η συγκεκριμένη ενέργεια από την ΕΠΟ και την ΕΠΣ Ημαθίας και ελπίζουμε να συνεχιστεί.

Αναλυτικά:

Από την Ε.Π.Σ.Ημαθιας ανακοινωνεται ότι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4.10.2019 θα διεξαχθει από την Ε.Π.Ο. το 1ο Σεμιναριο Επιμορφωσης Προπονητων Αναπτυξιακων ηλικιων 2019/20.
Το σεμιναριο θα διεξαχθει στο Ξενοδοχειο «ΒΕΡΟΙΟΠΟΛΙΣ» με ομιλητη τον κ.ΖΕΛΕΝΙΤΣΑ και θα εχει διαρκεια 6 ωρες με ωρα εναρξης την 15.00 εως και την 21.00.
Δικαιωμα συμμετοχης εχουν οσοι προπονητες εχουν ταυτοτητα τριετιας (ληξη 31.12.2021) η εχουν καταθεσει τα χαρτια τους για εκδοση ταυτοτητας τριετιας.
Το σεμιναριο είναι ΔΩΡΕΑΝ προς τους συμμετεχοντες και είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ για ολους τους προπονητες που εργαζονται στα τμηματα υποδομης.
Παρακαλουνται οι προπονητες που θα παρακολουθησουν τις εργασιες του παραπανω σεμιναριου,να δηλωσουν εγκαιρα συμμετοχη μεχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 2.10.2019 στην Γραμματεια της Ενωσης.