Δανειζόμαστε τον παρακάτω διάλογο που γίνεται από παράγοντες του ποδοσφαίρου στο facebook με αφορμή την αποχώρηση της Δόξας Λιανοβεργίου από το πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής.
 Χρηστος Μποζινης Δυστυχώς αυτή είναι η μοίρα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.Οι περισσότερες ομάδες,εχουν τα ίδια προβλήματα.Κριμα.
Argy Tsig Επειδή Χρήστο ξέρεις ότι έχω τρέλα με τους αριθμούς, είναι η 22η ομάδα που αποσύρεται τα τελευταία 4 χρόνια από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ημαθίας και η 4η συνεχόμενη χρονιά που η Α1 ξεκινά με μειωμένο αριθμό από τις 16 ομάδες που αναφέρει η προκήρυξη
Pasxalis Lithoxopoylos Ας πάρουν μπροστά εκεί στην ένωση επιτέλους, το Λιανοβεργι δεν είναι η μόνη ομάδα που έχει προβλήματα δυστυχώς είναι η πρώτη που έσκασε αν δεν παρθούν δραστικά μέτρα θα υπάρξουν και άλλες ομάδες..

Χρηστος Βασιλειαδης Αφού αυτή μάς σπρώχνουν προς τα εκεί αν τα παρατήσουμε θα χαρούν δεν τούς καίγεται καρφί πώς τα βγάζει πέρα μία ομάδα. Δεν βλέπεις Μποζο τη πρόστιμο μας έχουν ρίξει εμάς

Χρηστος Μποζινης Περνάει κρίση όλο το οικοδόμημα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου πρόεδρε,αυτό είναι το μόνο σε Σίγουρο.
Πολυς Χουρσουζιδης Ειναι λυπηρό να αποσυρονται ομαδες απο το πρωταθλημα.οι αρμοδιοι φορεις το μονο που τους ενδιαφεροι ειναι οι καρεκλες και τα αξιωματα δεν κοιτουν Καθημερινα που οι ομαδες διαλυονται χω ρις να μπορουν να ανταπεξελθουν στις αγωνιστικες τους υπορχεωσεις.