Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας Μπουκλάς Κυριάκος έκανε παρέμβαση στην συνέντευξη, που μας έδωσε στο epilogesnews.gr, ο Μωυσίδης Τάσος, ο πρόεδρος του Ροδοχωρίου.
Μεταξύ άλλων είπε:
– Άκουσα τις δηλώσεις του προέδρου κυρίου Τάσου Μωυσίδη, που ειλικρινά τον εκτιμώ πάρα πολύ για τη σοβαρότητα του. Από την αρχή βασικά του παιχνιδιού, όταν παίξαμε μέσα στην έδρα τους, από τότε που τον έχω γνωρίσει, θα έλεγα ήταν ο μόνος, ο οποίος ισορρόπησε την κατάσταση. Στο παιχνίδι που είχαμε την Κυριακή με το Ροδοχώρι, που δεν πραγματοποιήθηκε, πράγματι ξαφνιάστηκα με αυτό που είχε κάνει ο κύριος Νίκος Κεσίδης, παράγοντας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας. Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση άνθρωπος, ο οποίος είναι στην ΕΠΣ, που ήμασταν και μαζί την Πέμπτη, μου ζήτησε, δεν περίμενα σε καμία περίπτωση, έπεσα από τα σύννεφα, όταν ο ίδιος από ότι έμαθα, είχα έρθει πιο αργά στην προπόνηση, ότι έφερε μπράβους και φέρθηκε με αυτό τον τρόπο. Απαράδεκτο για μένα, ειλικρινά, γιατί όταν βρεθήκαμε την Πέμπτη στη Βέροια στην ΕΠΣ και ανακοινώθηκε, ότι δεν παίζουμε στη Νικομήδεια και παίζουμε στο Διαβατό, μου ζήτησε ο κύριος Κεσίδης, αν είναι εύκολο κατόπιν συνεννοήσεως και μαζί με τη Νάουσα την ημέρα της Κυριακής, που ήταν προγραμματισμένα τα παιχνίδια, να αναβληθούν τα παιχνίδια, να μην παίξουμε στο γήπεδό του Διαβατού. Με έπαιρνε αρκετές φορές τηλέφωνο, δηλαδή είχαμε μία όμορφη συζήτηση. Του είπα, οπότε με χρειαστείς, κύριε Κεσίδη μπορώ να έρθω στη Βέροια ή έστω στη Νάουσα για να συνεννοηθούμε. Μιλούσαμε πάρα πολύ όμορφα τόσο για αυτά που λέει ο πρόεδρος, ο κύριος Μωυσίδης, ότι είπε για την κόρη, του πράγματα ίσως να ήταν ο μόνος, ο οποίος δεν μπόρεσε, ειλικρινά το λέω αυτό, τι έχει στο μυαλό του ο κύριος Κεσίδης. Εμείς άμα από τη μεριά μας, είχαμε κάτι να κάνουμε στο μυαλό μας, θα το φτιάχναμε ακόμα και στο παιχνίδι στην 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος μέσα στην έδρα μας. Επίσης στο παιχνίδι αυτό ήρθαμε 1-1 ισοπαλία. Δεν έγινε τίποτα, υπήρχε μία φιλοξενία που θα μπορούσε να το πει και ο πρόεδρος και αυτό. Πάντα είχαμε, μία φιλική σχέση από την αρχή του πρωταθλήματος και ακόμα στο παιχνίδι μπαράζ. Όταν τους φιλοξενήσαμε, την τελευταία φορά τους φερθήκαμε πάρα πολύ όμορφα, που θα μπορούσαμε, αν θέλαμε να συμβεί οτιδήποτε για να φέρουμε πρόβλημα, θα το φτιάξουμε και στην έδρα μας ακόμα. Είχαμε τη δυνατότητα να προσκαλέσουμε και φιλάθλους. Θα μπορούσαμε κιόλας, χωρίς να ρισκάρουμε να πάμε σε ένα δεύτερο παιχνίδι, να τελειώνει κιόλας το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Ροδοχώρι μέσα στην έδρα μας. Παρόλα αυτά, χάσαμε και προγραμματίστηκε να παίξουμε σε ένα ουδέτερο γήπεδο. Εμείς πήγαμε ξεκάθαρα να παίξουμε μπάλα και όποιος κερδίσει. Δυστυχώς δεν περιμέναμε αυτά, αυτή τη συμπεριφορά από τον κύριο Κεσίδη.
– Συγκεκριμένα ποια είναι η συμπεριφορά του κυρίου Κεσίδη, που σας έχει ενοχλήσει. Είναι οι άνθρωποι τους οποίους είχε γύρω του;

Δείτε και ακούστε από πρώτο χέρι το πρώτο μέρος της συνέντευξης ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Συνεχίζουμε με τον Κυριάκο Μπουκλά, τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας,  να μας διευκρινίσει ενώ  είχα ρωτήσει ,  ποιο ήταν εκείνο που τον ενόχλησε  από τη συμπεριφορά του κυρίου Κεσίδη;
– Με το που ήρθανε στο γήπεδο, όπως σας είπα, ήταν κάποια λεφτά έξω και μιλούσε στο τηλέφωνο – είχαμε παρουσία της αστυνομίας, είχαν και security – εγώ τον περίμενα να τον χαιρετήσω. Ο κύριος Κεσίδης Βγήκε με ένα τρόπο μέσα, σαν να ήθελε κάτι να βγάλει μαζί μας, μου επιτέθηκε με τέτοιο τρόπο, ειλικρινά δεν το περίμενα με τίποτα, άρχισε να βρίζει και να λέει λόγια, ντρέπομαι να το πω στον αέρα, προκάλεσε με τον τρόπο του και έτσι λίγο η ομάδα, ίσως οι παίκτες χωρίς να καταλάβουν μεταφέρθηκαν προς τη μεριά του, για να τον πάρουν πίσω, τα παιδιά είδαν και οι δικοί μου οι φίλαθλοι, οι παίκτες. Νόμιζα με τον τρόπο αυτό, έρχεται να επιτεθεί επάνω μου, στη διοίκηση, οι οποίοι περιμέναμε να τον καλωσορίσουμε, να κάνουμε μία γιορτή, γιατί είναι αγώνας μπαράζ και πράγματι θέλαμε να χαρίσουμε ένα όμορφο άθλημα στους παίκτες και σε αυτούς που παραβρέθηκαν, ακόμη και στους φιλάθλους και σε όλο τον κόσμο, που ήταν εκεί στο γήπεδο. Η πρώτη κουβέντα ήταν να κάνει επίθεση και έτσι ξεκίνησε και χωρίς να καταλάβουν τα παιδιά, αυτή την κίνηση, ακόμα και από τους παίκτες και έτσι, λίγο ήρθαμε σε μία συμπλοκή, τελείωσε πολύ σύντομα. Αυτό ήταν και η αστυνομία εκεί ήταν. Την αστυνομία, που ζήτησαν οι ίδιοι να παραβρεθεί στον αγωνιστικό χώρο, με έγγραφό του Ροδοχωρίου. Σταμάτησαν πολύ σύντομα, γιατί αν γινόταν κάτι σοβαρό, σίγουρα θα γινόταν και συλλήψεις. Ο κύριος Κεσίδης έκατσε αρκετή ώρα και το σκέφτηκε, δεν ξέρω, τι ενημερώθηκε; Ποιο ήταν το πλάνο του; Μετά από λίγο, αφού σταμάτησε αυτό, πήρε την ομάδα, έβγαλε απόφαση, να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο.
– Να σε ευχαριστήσω πολύ Μπουκλά Κυριάκο.
Δείτε και ακούστε από πρώτο χέρι τη συνέντευξη ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ