Όπως κάθε Παρασκευή έτσι και σήμερα πιστοί στο ραντεβού αναλύει ο ΤΣΙΚ  και σχολιάζει τα κοινωνικά θέματα και τα ποδοσφαιρικά με το δικό του τρόπο.

Μεταξύ άλλων είπε:

– Χαιρετισμούς στον φίλο μου τον Σπύρο τον Κοντοστέργιο. Να του δώσουμε κουράγιο.  Κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές. Ήταν σκληροτράχηλος ποδοσφαιριστή. Παικταράς μεγάλος, ταχύς, γρήγορος, ιπτάμενος τα είχε όλα.  Πιστεύω στο πολιτικό κομμάτι ότι θα τα καταφέρει. Αν και εγώ δεν πιστεύω κανέναν πολιτικό. Να στείλω τους χαιρετισμούς του Σάκη Παπαμανώλη που μας ακούει στη Ρουμανία. Στον φίλο μου,  τον παλιό συμπαίκτη , τον Καραγιώργη, το παλιό συμπαίκτη που είναι στην Γερμανία και τον φίλο μου και συγχωριανό μου, το Μιχάλη που είναι στη Σουηδία. Ησύχασε αυτός εκεί. Εδώ και 35 χρόνια είναι στην Κοπεγχάγη,  παντρεμένος με παιδιά. Έρχεται το καλοκαίρι και κάνει τις βουτιές του, στη θάλασσα. Έχει εξοχικό. Μία χαρά είναι, μόνο εμείς ταλαιπωρούμαστε εδώ. Σήμερα να δώσουμε τα εύσημα. Έγινε μία άσκηση στο εργοστάσιο που δουλεύω σαν φύλακας, στη VENUS,  στην Αλεξάνδρεια. Έκαναν άσκηση πυρκαγιάς και ήταν τόσο πολύ γρήγορη η πυροσβεστική που μέσα σε δύο λεπτά, ήταν εκεί. Ήταν πάρα πολλοί πυροσβέστες, 25 τους μέτρησα. Με αυταπάρνηση και γρήγορα έδειξαν το πόσο είναι έτοιμοι για οτιδήποτε κι αν συμβεί. Εμείς πρέπει να είμαστε ήσυχοι,  όταν έχουμε τέτοια άτομα. Αξίζουν συγχαρητήρια στο διοικητή, στον υποδιοικητή και στους πυροσβέστες. Οι πυροσβέστες δεν είναι αυτοί που λέγαμε κάποτε, ότι παίζουν τάβλι και είναι καλή στο τάβλι. Σήμερα έχουν επιβαρυνθεί με πάρα πολύ δουλειά. Όπως ξέρουμε στα τροχαία ατυχήματα είναι πρώτοι και η ψυχολογία τους θα πρέπει να είναι δυνατή.  

– Είναι γεγονός ότι έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Οι πυροσβέστες είναι στο πόδι.  Κάνουν ασκήσεις ετοιμότητας και όποιος τους καλεί ανταποκρίνονται. Το γεγονός αυτό είναι θετικό και πρέπει να δώσουμε τα συγχαρητήρια στους πυροσβέστες και στη διοίκησή τους.  

– Στη χώρα που ζούμε που όλα είναι ισοπεδωμένα.  Μπράβο σε αυτά τα παιδιά που αξίζουν συγχαρητήρια. Εγώ δεν γλύφω κανέναν και λέω πάντα αυτό που βλέπω.  Το είπα, το λέω και ξανά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά, στον Διοικητή, στον υποδιοικητή και σε όλους. Μόλις δόθηκε το σήμα,  σε δύο λεπτά η πυροσβεστική ήταν πανέτοιμοι και βρέθηκε στο χώρο του εργοστασίου. Πρέπει να αισθανόμαστε μία χαρά και ασφάλεια.  

–  Εγώ θα πω και συγχαρητήρια στη διεύθυνση του εργοστασίου που δουλεύεις, γιατί χρειάζονται να γίνονται τέτοιες ασκήσεις ετοιμότητας για να ξέρουν οι εργαζόμενοι,  τι πρέπει να κάνουν και πώς να αντιμετωπίσουν τέτοιου είδους κινδύνους.

– Ναι!  Μπράβο! Είμαστε και εμείς ενημερωμένοι σαν φύλακες.  Έχουν αλλάξει τα πράγματα . Πρέπει να ξέρεις κομπιούτερ… πρέπει… πρέπει… πολλά πράγματα να ξέρεις.  Δεν θέλω να τα λέω και να μιλάω για την δουλειά μου. Πρέπει να ξέρεις τι γίνεται; Ποιον πυροσβεστήρα να πάρεις;  Εάν πάρει φωτιά, τι πρέπει να κάνεις, το βράδυ; Τι πρέπει να κάνεις την ημέρα; Έχουν αλλάξει τα πράγματα. Ζούμε σε άλλες εποχές.  Εγώ πήρα κουράγιο από αυτά τα παιδιά. Μπράβο συγχαρητήρια. Να είναι καλά και να έχουν υγεία. Το θέμα το κλείνουμε εδώ και συνεχίζουμε πάμε στα αθλητικά γεγονότα.  Είδαμε πάρα πολύ καλά παιχνίδια. Οι ομάδες που προκρίθηκαν ήταν Λίβερπουλ, Τότεναμ, Άγιαξ και Barcelona. Τα ζευγάρια είναι Μπαρτσελόνα – Λίβερπουλ και Τότεναμ – Ajax.  Δύσκολο παιχνίδι για την Λίβερπουλ. Είναι η ομάδα την οποία συμπαθώ. Γουστάρω τις αγγλικές ομάδες και θέλουν να είναι μπροστά. Το άλλο παιχνίδι είναι Τότεναμ – Άγιαξ. Η Τότεναμ είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Ο Άγιαξ έχει μία νεανική ομάδα και αν θυμάσαι τη δεκαετία του 70 με Γιόχαν Κρόιφ, με Καϊζερ ,  Άρη Καν, με παικταράδες. Με Γιόχαν Κρόιφ, τον ιπτάμενο Ολλανδό. Τον βάζω στο κάδρο των πέντε καλύτερων ποδοσφαιριστών στον κόσμο. Ο Κρόιφ ήταν παικταράς μεγάλος κι αν ήταν σήμερα, όπως ήταν, με το γρήγορο ανάλαφρο πήδημα. Στο τέλος δεν άντεξε. Κάπνιζε τρία πακέτα τσιγάρα στο πόστο του προπονητή. Σήμερα εάν ήτανε μία δουλειά να κάνω του προπονητή, δεν θα μπορούσα να την κάνω, όπως είμαι και νευρικός. Θα είχα βγάλει τα σακάκια, τα πουκάμισα και τα παντελόνια. Ψυχοφθόρα δουλειά φίλε.  Είναι πάρα πολύ δύσκολη δουλειά, ψυχοφθόρα. Δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω προπονητής.

– Είναι έτσι όπως τα λες Γιάννη,  γιατί η ψυχολογία και το στρες το οποίο νιώθει ο προπονητής είναι μεγάλο.  Έχει πολλές ευθύνες. Ο ποδοσφαιριστής που βρίσκεται μέσα στο γήπεδο παίζει, αλλά ξεχνιέται,  νιώθοντας το παιχνίδ. ι Ξεπερνάει το άγχος με την συμμετοχή του στο παιχνίδι. Κάνει προσπάθεια. Ο προπονητής που είναι απ΄έξω, πρέπει να δει καλύτερα,  πιο ψύχραιμα. Να δώσει τις καλύτερες οδηγίες και όταν βλέπει ότι δεν έχει αποτέλεσμα, τότε αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα.

– Ας μη ξεχνάμε και το Λόρεντ που είχε πεθάνει στον πάγκο του ΠΑΟΚ.  Η μεγάλη ομάδα που είχε ο ΠΑΟΚ τότε, Με Κούδα, Τερζανίδη, Σαράφη, Παρίδι. Τι να πεις! Φουντουκίδη και τους ακραίους μπακ , τους σύγχρονους και γρήγορους,  Γούναρη και Ιωσηφίδη. Θα τους θυμόμαστε όλους. Σε όλες τις ομάδες υπήρχαν παικταράδες. Σήμερα αυτοί που παίζουν και το έλεγα την προηγούμενη φορά, ότι αυτοί που παίζουν στον Παναθηναϊκό, αν έπαιζαν την εποχή του Δομάζου θα τρώγανε ντομάτες και θα έφευγαν και δεν θα μπορούσαν να περάσουν από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας, με τίποτα. Όταν βλέπεις ότι έχουν περάσει παικταράδες.  Εδώ να δούμε τι γίνεται με τους προέδρους του Ολυμπιακού. Μαρινάκης εναντίον Κόκκαλη. Κοίτα ποιοι κυβερνούσαν το ποδόσφαιρο. Ο Μαρινάκης έχει απαγορευτικό να μπαίνεις στα γήπεδα. Η κόντρα στην οποία έχουν είναι για τα συμφέροντα. Πώς αλλάζουν οι καιροί! Πέτρος Κόκκαλης, Σωκράτης Κόκκαλης εναντίον Μαρινάκη. Τι γίνεται φίλε!

-Υπάρχει και πολιτική διαμάχη ανάμεσα στα κόμματα για το θέμα το οποίο που αναφέρεις.  Είναι ένα μεγάλο θέμα που αγγίζει και την κεντρική πολιτική σκηνή.

– Και βέβαια αγγίζει την κεντρική πολιτική σκηνή.  Δεν χρειάζεται καμία κομματική υποστήριξη. Αυτά να τα αφήσουν κατά μέρος και να κοιτάξουν να συμμαζέψουν την Ελλάδα. Να φέρουν επενδύσεις,  γιατί επενδύσεις ακούμε και επενδύσεις δεν έρχονται, για να μη φεύγει η νεολαία έξω. Το μέλλον φεύγει έξω. Η συνέχεια της ζωής μας μένει έξω.  Όλοι εμείς που μένουμε θα είμαστε συνταξιούχοι και η Ελλάδα θα φτάσει να έχει πολύ λίγο πληθυσμό. Είναι λυπηρό αυτό. Έτσι μας έχουν μάθει. Έτσι την έχουν κάνει, αυτοί που μας φέρανε εδώ , σε αυτό το σημείο.  Τους ψηφίσαμε! Εντάξει! Αλλά τι έγινε; Από κει και πέρα πρέπει να κάνεις και τα κουμάντα. Να αναλογιστεί ο καθένας ότι η Ελλάδα δεν ήταν για Ολυμπιακούς αγώνες. Η Ελλάδα δεν έπρεπε να μπει μέσα στην ΟΝΕ με ψεύτικα στοιχεία και πολλά άλλα που δεν είναι η ώρα να τα αναλύσω.  Καλός είναι ο αθλητισμός. Καλά είναι όλα, αλλά όταν κάποιος οικογενειάρχης, όπως τώρα που έρχεται Πάσχα, δεν έχει δουλειά και πρέπει να ζήσει την οικογένειά του; Να πάρει κάτι τον εγγονό; Από κει και πέρα δεν τον ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο και δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο, γιατί το μυαλό τριγυρίζει στο πως μπορεί να ανταπεξέλθει στην καθημερινότητα, για τις δύσκολες εποχές που ζούμε.  

– Αυτό που λες είναι το αυτονόητο,  γιατί ο καθένας πρέπει να κοιτάξει το προς το ζειν, μετά εάν μπορεί να κόψει ένα εισιτήριο,  για να πάει στο γήπεδο. Μην ξεχνάμε ότι και εκεί χρειάζονται χρήματα για να παρακολουθήσει. Παίρνει χαμηλό μεροκάματο και δεν μπορεί να διαθέσει χρήματα για εισιτήριο.  Να πούμε για τα παιδιά, τα οποία ξενιτεύονται; Σπουδάζουν στην Ελλάδα με όποια δωρεάν παιδεία και αντί να καρπωθεί το κράτος την επένδυση που έχει κάνει για αυτά τα παιδιά του φεύγουν στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα εκτός του ότι ξενιτεύονται,  συγχρόνως να υπάρχει και το θέμα της υπογεννητικότητας. Και να βρισκόμαστε στην δύσκολη κατάσταση, όπως τα ανέφερες προηγουμένως. Μήνυμα στέλνει ο Παρασκευάς Βασιλείου και λέει,  ότι δεν έπρεπε να μπούμε στο ευρώ. Καλησπέρα Γιάννη.  

– Συμφωνώ μαζί του, να είναι καλά.  Δεν έπρεπε να μπούμε, γιατί το έχω πει και άλλες φορές. Εγώ δεν είμαι πολιτικός αναλυτής.  Εμείς θέλουμε η οικογένεια να είναι εντάξει. Παίρνουμε ένα μεροκάματο, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν δουλειά.  Η σοκολάτα των 100 δραχμών έγινε ένα ευρώ. Κάποτε το πετρέλαιο είχε 50 δραχμές, για να μην τα αρχίσουμε να τα αναλύουμε όλα.  Μου λέει ο φίλος μου, ο Παπαμανώλης, που ζει στη Ρουμανία, ότι το μήνα πληρώνει 3 ευρώ μόνο για το ρεύμα. Υπάρχει μεγάλη ανάπτυξη στη Ρουμανία. Οι τιμές είναι πολύ χαμηλές,  αλλά οι άνθρωποι παραπονιούνται περισσότερο για τη βενζίνη, που έχει 1,20. Τι να πούμε άλλο; Όταν ο καφές είχε 100 δραχμές και πήγε 2 ευρώ; Φαντάσου το τι γίνεται; Κανένας δεν το αναλογίστηκε. Αυτό εγώ πάντα το έλεγα,  αλλά δεν το λέω μόνο τώρα. Μας πήραν τα χιλιάρικα: Τι να πω τώρα; Δεν θέλω να μπω σε αυτό το τρυπάκι. Μάλλον μας αναγκάζουν. Να πούμε για την πατρίδα μου, το Βόλο; Πηγαίναμε με 15 χιλιάρικα και δεν λέω να καθόμουν να πιω τσίπουρο.  Να καθίσω στην παραλία. Να χαζέψω τις βάρκες και να δω τους παλιούς μου φίλους. Τώρα χρειάζομαι 80 ευρώ, τότε χρειαζόμουνα 15 ευρώ. Ο Βόλος είναι μία πόλη, η οποία είναι οικονομική. Ο καφές είναι όσο είναι και εδώ. Έπιασα το Βόλο και μιλάω για αυτό, γιατί έζησα πολλά χρόνια εκεί. Από κει είναι η καταγωγή μου και ήρθα εδώ ερωτικός μετανάστης.  Τι να κάνουμε αφού είσαι αφήσαμε τον ωραίο Βόλο και ήρθαμε εδώ στα κουνούπια. Δεν πειράζει. Τι να κάνουμε;

– Αυτό έτυχε Γιάννη, ο καθένας με τη μοίρα του και την τύχη του.  

– Δεν μετανιώνω φίλε.  Κάναμε οικογένεια. Έχουμε εγγονό.

– Ας  επανέλθουμε στο ποδόσφαιρο και να μιλήσουμε για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και να δούμε το κύπελλο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας.  Να υμνήσουμε και να δούμε τη μεγάλη προσπάθεια την οποία κάνει ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων. Βρίσκεται στον τελικό του κυπέλλου και θα παίξει με την Βέροια.  

– Με τη Σκούταρι Σερρών.  Ενημερώνουμε για τα Τρίκαλα. Είναι η ομάδα, την οποία φέτος δεν μπορώ να τη δω.  Δούλευα. Ήμουν απόγευμα. Δεν μπορούσα να τη δω. Η δουλειά μας έχει ιδιαιτερότητες και το Πάσχα μέσα θα είμαι.  Δεν πειράζει. Ας έχουμε δουλειά και ας είμαστε μέσα . Από κει και πέρα τα Τρίκαλα έχουν κάνει μία πάρα πολύ καλή ομάδα.  Έχει νεανική ομάδα και δύο έμπειρους Κιρκιλιανίδη και τον Πέϊκο, έναν προπονητή , που είναι νέος και μία διοίκηση. Τα Βολεύει και πάει πάρα πολύ καλά.  Μην ξεχνάμε, ότι η ομάδα που απέκλεισε είναι η Νίκη Αγκαθιάς, η οποία έκανε φοβερή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, που με λίγη τύχη, θα μπορούσε να διεκδικήσει και άνοδο στην Football League, αλλά να δούμε τι γίνεται στη Γ Εθνική. Βγήκε η Βέροια.  Δεύτερη ήταν η Τρίγλια, από κει και πέρα η Νίκη Αγκαθιάς μπορούσε,, αν ήθελε, να χτυπήσει και να πάρει τη δεύτερη θέση. Η δεύτερη θέση που δεν οδηγεί απευθείας στην επόμενη κατηγορία αλλά στα μπαράζ. Από κει και πέρα η ομάδα των Τρικάλων είναι πρωταθλήτρια.  Πανάξια. Θα γίνουν τα μπαράζ και ας ευχηθούμε, να μπορέσω να τα δω, και εγώ θέλω να τα δω και εσύ θέλεις να τα δεις. Να δούμε πώς θα μας βολέψουν οι βάρδιες;

– Είναι γεγονός ότι το πρωτάθλημα τελειώνει.  Υπάρχει ακόμη μία αγωνιστική. Θα γίνει αύριο Σάββατο. Δεν αναμένονται ιδιαίτερες ανακατατάξεις στη βαθμολογία.  Θα παρακολουθήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει. Προηγουμένως ανέφερες τον έμπειρο Κιρκιλιανίδη , τον ποδοσφαιριστή των Τρικάλων. Θα πρέπει να πούμε ότι αυτή τη στιγμή μας ακούει και κάποια στιγμή είχε δημοσιεύσει στον ατομικό του λογαριασμό στο facebook ότι θα αποσυρθεί από τα γήπεδα.

– Δεν ξέρω ποιοι είναι μέσα στο facebook και μας ακούνε ζωντανά γιατί δεν μπορώ να το δω,  αλλά ο Κιριαλιανίδης, ο Γιάννης είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και ηγέτης όπως και ο Πέϊκος, ο ογκόλιθος. Είπαμε ότι η ανανέωση είναι καλή , αλλά χρειάζεται και εμπειρία.  Παντού χρειάζεται η εμπειρία. Είναι κάτι που το περνάνε όλοι, έτσι. Κάποτε ένας σοφός είπε ότι εάν ξέρανε τι εστί εμπειρία ; Οι νεαροί παίκτες δεν έχουν την εμπειρία. Θα γίνουν πολλοί καλύτεροι  και με την εμπειρία, αλλά και με τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Θα μπορέσουν να ανέβουν και τις κατηγορίες. Θα είναι και πιο καλύτεροι ποδοσφαιριστές.

– Θα ξαναπώ, αυτό που είπα προηγουμένως,  ότι ο Γιάννης ο Κιρκιλιανίδης είχε δημοσιεύσει στο facebook,  ότι ενδεχομένως να κρεμάσει τα παπούτσια. Δεν ξέρω, εάν αληθεύει ;

– Εάν βγει η ομάδα, δεν πρέπει να τα εγκαταλείψει. Να παίξει ακόμα μία χρονιά.  Είναι καλό πρωτάθλημα αυτό της Δ΄ Εθνικής. Κάτσε να δούμε, θα γίνουν αυτά που λένε;  Και πού θα βρεθούν τα λεφτά; Στη Β΄ Εθνική θα δίνουν 800 χιλιάδες. Είναι ένα σεβαστό ποσό.  Ας μη γελιόμαστε, είναι ένα μεγάλο ποσό . Πολλές ομάδες την βγάζουμε με 300 και 400 χιλιάρικα.  Δεν πέφτουν πολλά λεφτά. Δεν υπάρχουν λεφτά για να μπορέσουν να διατηρηθούν οι ομάδες. Ο Μπέος, που έβγαλε τον ΠΝΣ Βόλο  δεν είχε και τα πολλά λεφτά. Μαθαίνω τα νέα. Η καταγωγή μου είναι από τον Βόλο. Ξέρω τον Γαλάτη, που είναι στο συμβούλιο και μου τα λένε.  Έχει ποδοσφαιριστές με συμβόλαιο των 10 και 15 χιλιάδων ευρώ . Κάποτε στη Β Εθνική έπαιρναν 100 και 150 χιλιάδες και ήταν πολλά τα λεφτά. Διανύουμε την περίοδο των ισχνών αγελάδων. Ο Έλληνας υποφέρει.  Δεν μπορώ να βλέπω μόνο το τομάρι μου. Εμένα με στεναχωρεί και με στεναχωρούν πολλά πράγματα , που βλέπω. Σου είπα κάνω γύρους, βλέπω και καταλαβαίνω και στεναχωριέμαι για πολλά πράγματα. Στεναχωριέμαι για τον πατέρα,  για τον παππού, που δεν μπορεί να δώσει κάτι τον εγγονό του. Από κει και πέρα αυτοί που έχουν είναι σκληροί.

– Είναι έτσι,  όπως τα περιγράφεις.  Εγώ πιστεύω ότι κάποιοι,  είτε έχουν, είτε δεν έχουν παραπονιούνται . Και αυτοί που έχουν πολλά,  παραπονιούνται περισσότερο. Εμείς έχουμε μάθει με τα λίγα.

– Με αυτούς όταν κάθεσαι για καφέ,  περιμένουν να τους πληρώσεις τον καφέ.  Τι να κάνουμε; Μακάρι να είχαμε περισσότερα,  να βγαίναμε έξω , να μπορούσαμε να βοηθήσουμε τον κόσμο!

– Το μήνυμα που στέλνει ο Παρασκευάς Βασιλείου,  λέει , ότι η ΑΕΛ εδώ που είναι , ψυχορραγεί με τον άρρωστο τον Κούγια.

-Η καταγωγή μου είναι από κει, από το Μεγάλο Μοναστήρι. Έμενα στο Βόλο βέβαια. Έπαιζα μπάλα στον Αλμυρό.  Η ΑΕΛ είχε παικταράδες. Βουτυρίτσας, Γκαλίτσιος , Καραπλιάρης. Το Μουσιάδη, τον συγχωρεμένο και τον Κουκουλίτσα. Όλους τους παιχταράδες, τον Βαλαώρα,  τον Γιάννη. Εάν θυμάσαι, το δυστύχημα έγινε το 1980. Πήγαιναν στην Εθνική και ο Βαλαώρας κοιμόταν πίσω και σώθηκε. Το θυμάμαι σαν τώρα και συγκινούμαι.  Θυμάμαι ότι ήμασταν στην παραλία του Βόλου και ο Καραμίχαλος, ο Γιώργος μου το διηγήθηκε. Τη γλίτωσε ο Βαλαώρας, ο παικταράς. Τότε η Λάρισα είχε τη μεγάλη ομάδα.  Τι θυμηθήκαμε: Τώρα, πες στον Παρασκευά, ότι είχε παικταράδες τότε. Θυμάμαι τι παικταράδες πέρασαν από όλες τις ομάδες τότε.

– Τελειώνοντας να αναφέρω αυτά που λέει το πειραχτήρι ο Γιώργος, ο Γκαγκούδης, ότι ο ΤΣΙΚ  αναφέρει παλιούς ποδοσφαιριστές και ανθρώπους του ποδοσφαίρου, που είναι μία παλαιότερης εποχής.  Τι απαντάς;

– Απαντώ του Γιώργου και του λέω,  ότι ήταν καλός ποδοσφαιριστής, αλλά αργός. Εγώ όταν έπαιζα ποδόσφαιρο ήμουν γρήγορος. Και απαντώ στο Γιώργο.  Για ποιον θα μιλήσω; Για τον Κρόιφ. Θα πω για τους παιχταράδες, για το Δομάζο, για τον Κούδα, για τον Βαλαώρα. Για αυτούς θα πω,  για το Δεληκάρη, για τον Σαραβάκο. Πες μου εσύ ρε φίλε, για ποιον να πω σήμερα; Πες μου ποιον βλέπεις; Για ποιον να πω; Για τον Μάνταλο, το αργοκίνητο καράβι; Δεν υπάρχει παικταράς μεγάλος, που ξέρει μπάλα. Θέλω να δω κάποιον παικταρά. Εγώ θέλω να δω να τη  μαγεύει τη μπάλα. Γιώργο Γκαγκούρη, να τα ακούς και να μαθαίνεις και εσύ ήξερες μπάλα, αλλά ήσουν αργός, αργοκίνητο καράβι. Άστο, με αργούς χορτάσαμε! Αυτά να απαντήσεις στον Γιώργο τον Γκαγκούδη και τους ειδήμονες, που χόρτασα . Τα ξέρουν όλα, ενώ δεν ξέρουν τίποτα.  Εγώ αυτά που λέω τα τεκμηριώνω, δεν τα λέω για να τα πω.

– Ευχαριστώ πολύ.

Δείτε και ακούστε από πρώτο χέρι τη συνέντευξη…

O Τσικ αναλύει τα ποδοσφαιρικά γεγονότα με τη δική του ματιά και επεκτείνεται σε κοινωνικά θέματα

Posted by Giannis Zinas on Friday, April 19, 2019