Η δικαστική «μάχη» του ΠΑΟΚ για την τιμωρία, που του επιβλήθηκε με αφορμή το ντέρμπι της 11ης Μαρτίου κόντρα στην ΑΕΚ, φτάνει στο τέλος, με την εκδίκαση στο Διαιτητικό.

Την προσεχή Πέμπτη (3/5) θα εκδικαστεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της ποινής που έχει επιβληθεί στην ομάδα της για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Αυτή είναι η τελευταία προσπάθεια που μπορεί να κάνει ο «Δικεφάλος του Βορρά» ώστε να αλλάξει η πρωτόδικη ποινή που παρέμεινε η ίδια και μετά την έφεση. Με δεδομένο ότι η εκδίκαση θα γίνει το πρωΐ της Πέμπτης οι πιθανότητες η απόφαση να έχει βγει μέχρι την Παρασκευή (4/5) είναι μεγάλες οπότε σε μια τέτοια περίπτωση η Σούπερ Λιγκ θα ξέρει αν θα μπορεί να κάνει την απονομή του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σάββατο στην ΑΕΚ.

Ο Γιώργος Σαββίδης συνέχισε τις αναρτήσεις με αποδέκτη την ΑΕΚ,και τον τρόπο που κρίθηκε το φετινό πρωτάθλημα.

«Περιμένω άρθρα και 100 δηλώσεις ακόμα για το πόσο είστε δίκαιοι πρωταθλητές μπας και το πιστέψετε! ΥΓ: Είμαι αρκετά χαρούμενος γιατί αυτή η νίκη επιτεύχθηκε στην πιο δύσκολη έδρα της Αθήνας. Καλό βράδυ στην άκρως ερωτική Φιλαδέλφεια», έγραψε στο Instagram μέσα σε μια φωτογραφία του Πινόκιο ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μανώλης Πεχλιβανίδης