Πιστοί στο ραντεβού μας και στην προσπάθεια να αναδείξουμε το ποδόσφαιρο στις αναπτυξιακές ηλικίες αλλά και την πόλη μας την ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ, πραγματοποιήσαμε και φέτος με τεράστια επιτυχία το ετήσιο τουρνουά αναπτυξιακού ποδοσφαίρου ‘ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ’.

Στην εκδήλωσή μας συμμετείχαν 40 και πλέον ακαδημίες (ΠΑΕ ΠΑΟΚ,ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ΑΚΑΔ. ΚΟΥΔΑ, ΑΚΑΔ.ΚΟΥΗ, Π.Ο. ΕΛΑΣΟΝΑΣ, ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ, ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ, ΑΜΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ, ΣΚΥΔΡΑ, ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ κ.λ.π ), και αγωνίστηκαν στο διήμερο, πάνω από 2000 παιδιά. Αυτό το τεράστιο εγχείρημα, με το μέγεθός του και τα υψηλά στάνταρ σε οργανωτικό επίπεδο που είχαμε θέσει, δε θα μπορούσε να εκτελεστεί και υλοποιηθεί χωρίς την αρωγή και συμπαράσταση κάποιων ΑΝΘΡΩΠΩΝ.


Θα θέλαμε γι’ αυτό να ευχαριστήσουμε όλους τους παρακάτω :
Το Δήμαρχο και τη Δημοτική αρχή στο σύνολό της.
Τη διοίκηση της ΕΠΣ Ημαθίας και κυρίως τον Αντιπρόεδρο Μαστροδήμο Κώστα για την παροχή των διαιτητών.
Τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ, που εργάστηκαν εθελοντικά και ξεπέρασαν τον εαυτό τους στη διάρκεια του διήμερου, και οι περισσότεροι ανήκουν στην ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ , γονείς, φίλοι, νεαροί αθλητές μας κ.λ.π.
Τον ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, για την κάλυψη στην παροχή πρώτων βοηθειών.
Τους φαρμακοποιούς μας Παράσχου Ευθύμη και Δαυίδη Καλούδη για την παροχή φαρμακευτικού υλικού.
Τους χορηγούς μας για την οικονομική τους υποστήριξη: Τις εταιρείες: ΜΥΛΟΙ ΑΝΤ.Θ.ΚΑΡΑΝΙΚΑ Α.Ε. ΕΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ ΚΡΟΥΣΤΑΛΗ, ΟΜΙΛΟ ΜΑΣΟΥΤΗ, ΒΙΚΟΣ, ΑΛΜΗ ΑΕΒΕ, ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΤΣΑΣ, ΚΤΕΟ ΖΕΡΒΟΣ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ.
Και τέλος όλες τις Ακαδημίες που συμμετείχαν ανταποκρινόμενες στο κάλεσμά μας.