O Τάσος Χουρσουζίδης φημολογείται ότι βρίσκετε κοντά σε συμφωνία με την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος καθώς όπως όλα δείχνουν μένουν μόνο οι σχετικές ανακοινώσεις για την έναρξη της συνεργασίας τους.

Η ομάδα του Σχοινά αναγνωρίζοντας την προσπάθεια και την προσφορά του νεαρού τεχνικού μέσω της σελίδας της στο Facebook τον ευχαρίστησε και του ευχήθηκε καλή επιτυχία για την συνέχεια.Σεβόμενη την επιθυμία του τεχνικού και αναγνωρίζοντας ότι η προοπτική της Α1 Ερασιτεχνικής είναι ένα ακόμη βήμα στην ανοδική πορεία του αποφάσισαν να λύσουν την συνεργασία τους κοινή συναινέσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Εpilogesnews η ομάδα του Σχοινά προσπάθησε να ανανεώσει την συνεργασία τους για έναν χρόνο ακόμα, πιστεύοντας στις δυνατότητες του νεαρού τεχνικού.Η ομάδα είναι πλέον σε αναζήτηση προπονητή με την διοίκηση να προσπαθεί να κάνει την καλύτερη επιλογή.

Α.Ε ΣΧΟΙΝΑ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε ΣΧΟΙΝΑ θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον κύριο Χουρσουζίδη Αναστάσιο για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή τύχη και πάντα επιτυχίες στην συνέχεια της καριέρας του. Η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα ανοιχτή για τον Τάσο.

Με τιμή το Δ.Σ της Α.Ε ΣΧΟΙΝΑ

Μανώλης Πεχλιβανίδης