Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΑΟ Τρίκαλα αποτελεί ο Θωμάς Γράφας. Άμεσα ανακοινώνεται ο διάδοχος.

Διαζύγιο προέκυψε στον ΑΟ Τρίκαλα με τον Θωμά Γράφα. O 48χρονος προπονητής έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με τη θεσσαλική ομάδα. Ήταν κοινό μυστικό εδώ και αρκετό διάστημα ότι οι σχέσεις του με τον πρόεδρο, Ανδρέα Μπέκιο δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές. Μάλιστα, πολλοί ήθελαν τον ΑΟΤ να έχει επαφές με άλλους τεχνικούς, δουλεύοντας την επόμενη μέρα.

Όταν δε ο ιδιοκτήτης, Δημήτρης Μπαταγιάννης είχε ερωτηθεί σχετικά με το μέλλον συνεργασίας των δύο πλευρών, δεν είχε δώσει ξεκάθαρη απάντηση και απλά είχε σημειώσει ότι: «Δεν έχει βγει κάποια ανακοίνωση για το αντίθετο…». Ο ίδιος, μάλιστα, βροντοφώναζε προ εβδομάδων ότι «όσο είμαι εγώ στον ΑΟΤ, θα είναι και ο Γράφας»! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το έδαφος έχει ήδη προετοιμαστεί και πιθανότατα το Σαββατοκύριακο να έχει προσληφθεί ο διάδοχος, με τον οποίο θα ξεκινήσει η προετοιμασία.

Ο Γράφας ήταν στον πάγκο του ΑΟΤ από τον Φεβρουάριο και καθοδήγησε τους «κυανέρυθρους» στον δεύτερο γύρο της Football League, έχοντας απολογισμό (μαζί με δύο τρίποντα στα χαρτιά) 10 νίκες – 4 ισοπαλίες – 5η ήττες. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Θωμά Γράφα. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην μετέπειτα προπονητική του καριέρα».

πηγή:.footballleaguenews.gr