Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του ο συλλέκτης μεταλλίων Κωνσταντίνος Χαμαλίδης με το όνειρο που δεν είναι άλλο από την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς αγώνες να είναι πιο κοντά από ποτέ.

Άλλη μια χρυσή σελίδα για τον Κωνσταντίνο αυτήν την φόρα στο Αθλητικό Κέντρο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας και το  Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τάε Κβον Ντο, οπού κατάφερε να ανέβει για μια ακόμη φορά στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και να προσθέσει ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο στην πλούσια συλλογή του.

Σήμερα ρίχνονται στην μάχη οι έφηβοι του συλλόγου Α.Σ Φίλιππος Αλεξάνδρειας Μπεσιρόπουλος Δημήτριος,Τσιλιόπουλος Θωμάς Χατζηγεωργίου Αντωνία και εμείς να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία.

Να αναφέρουμε ότι η διοργάνωση (9-10-11/03) στο αθλητικό κέντρο της Πάτρας φιλοξένησε 400 και πλέον συλλόγους με το επίπεδο των αθλητών να είναι αρκετά υψηλό.

H Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ) απαριθμεί περισσότερα από 430 σωματεία στη χώρα μας. Ο αριθμός των σωματείων μέρα με την μέρα αυξάνεται, γεγονός που αποδεικνύει τη λαμπρή πορεία του αθλήματος τα τελευταία 30 χρόνια.

Ρεπορτάζ:Πεχλιβανίδης Μανώλης