Καθημερινά μεταδίδουμε την εκπομπή SPORTS – ΕΠΙΛΟΓΕΣ μέσω Facebook και από τη συχνότητα του ιντερετικού ραδιοφώνου.

Στην σημερινή εκπομπή Τρίτη 4-2-2020 πολλές και ενδιαφέρουσες ήταν ειδήσεις, αφού αναφερθήκαμε στη ανάρτηση της Α.Ε Σχοινά που προετοιμάζεται για τον αγώνα της Β΄ερασιτεχνικής με την ομάδα της Α.Ε. Τρικάλων και θα γίνει την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00.

Η σημερινή μέρα είναι ημέρα κατά του καρκίνου.Μας το θύμισαν ο Μακρυγιάννης Χρήστος και ο Καραϊωσήφ Αλέξανδρος.

Πληροφορηθήκαμε από το Νίκο Σαλτουρίδη για τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή της Α.Ε. Τρικάλων ,  Σάκη Βήκου, αφού επί 6 εβδομάδες θα τοποθετηθεί στο γύψο το πόδι.

Σημαντικές είναι και οι αναρτήσεις του τμήματος πετοσφαίρισης του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια και πολύ περισσότερο τις νίκες που πέτυχαν οι παγκορασίδες στην κρύα Βρύση και οι γυναίκες στην Καστοριά.

Μετά από χρόνια όλοι αλλάζουμε , αλλά η χαρακτηριστική φωτογραφία του Σάκη Σίμπου με τον Βασιλάκο τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ είναι χαρακτηριστική και δείχνει τα σημάδια της εξέλιξης. Προτείνουμε να τη δείτε.

Η Σοφία Σίμπου  είναι ο άνθρωπος της Ποδοσφαιρικής Ακαδημία Βέροιας που μας ενημερώνει για τις δραστηριότητες της Ακαδημίας και δεν παραλείπει να τονίσει την έκπληξη όλων παιδιών και ενηλίκων , όταν κλήθηκαν οι μικροί ποδοσφαιριστές να συνοδεύσουν τους ποδοσφαιριστές κατά την είσοδό τους στο γήπεδο στον αγώνα Άρης – Πανιώνιος.

Η ανάρτηση του Διονύση Γρηγορόπουλου είναι άκρως ενδιαφέρουσα μια και μαθαίνουμε του δύο βασικούς λόγους που οι Φιλανδοί εκπαιδευτικοί δεν βάζουν στα παιδιά μαθήματα για το σπίτι και αφήνουν τα βιβλία τους στο σχολείο.

Η έκφραση δεν είναι χορός , αλλά ο χορός είναι έκφραση και το επιτυγχάνουν οι σχολές χορού με τις δραστηριότητες των μελών τους.

Ο Μάριος Τρομπούκης των Αετών Βέροιας είναι  ο τυχερός της χρονιάς κατά την κοπή της Βασιλόπιτας του συλλόγου.

Μπορείτε να πληροφορηθείτε για περισσότερα από το βίντεο που ακολουθεί.

 

Μεταδίδεται ζωντανά σήμερα Τρίτη 4-2-2020 η εκπομπή sports – ΕΠΙΛΟΓΕΣ με το Γιάννη Ζήνα. Τώρα μπορείτε να μας ακούτε και από το ιντερνετικό ραδιόφωνο, κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο http://epilogesnews.gr/index.php/radio/

Posted by Giannis Zinas on Tuesday, February 4, 2020