Καθημερινά μεταδίδεται η εκπομπή sports – ΕΠΙΛΟΓΕΣ από  τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas. Τα σημερινά νέα, Τετάρτη  5-2-2020,  όπως ανακοινώνονται στα ΜΜΕ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι:

Η Ολίνα Μπαξεβάνου η παίκτρια της ποδοσφαιρικής γυναικείας ομάδας της Αγίας Βαρβάρας έχει αναρτήσει στο Facebook την φωτογραφίας της και δείχνει την ευχέρειάς της στο σκοράρισμα.

Δεν μπορούμε να αφήσουμε χωρίς να παρατηρήσουμε την ανάρτηση του Φώτη Παπαδόπουλου που είναι προπονητής της  Ακαδημίας του Αστέρα Αλεξάνδρειας και είναι με τους συνεργάτες του στην προσπάθεια που κάνει για την ανάδειξη ταλέντων, αλλά και γνωριμίας των μικρών παιδιών με το ποδόσφαιρο.

Η Σχολή Αρμονία της Κίνησης μας υπενθυμίζει τη χθεσινή ημέρα κατά του καρκίνου με συνθήματα αλληλεγγύης.

Ο Mάριος Αργυρόπουλος δείχνει με τον τρόπο του τον τρόπο που επιτυγχάνει τα τέρματα στο πρωτάθλημα της Α΄ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας θα δώσει ένα κρίσιμο αγώνα με την ομάδα του ΓΑΣ Ροδοχωρίου το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου και ευελπιστεί σε νίκη για να βρεθεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας στην Α΄Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας.

Ο Πόλυς Χουρσουζίδης υπενθυμίζει το παιχνίδι του Νησιακού Αστέρα με την ομάδα της Συκιάς για το πρωτάθλημα της Γ΄Ερασιτεχνικής.

Ο Κώστας Χαμαλίδης προετοιμάζεται με την προολυμπιακή ομάδα του ΚΑΡΑΤΕ για να πετύχει τη συμμετοχή του στην Ολυμπιάδα.

Ο Καρανίκας Βαγγέλης αναφέρει και αναρωτιέται εάν οι αγώνες παίζονται στα γήπεδα ή στα γραφεία όταν η διάρκεια των αγώνων της Γ΄ Ερασιτεχνικής δεν διαρκούν σύμφωνα με τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου.

Η ομάδα του Φιλίππου της Βέροιας νίκησε τον Άρη Νικαίας με 22-17.

Ο Δήμαρχος Βέροιας υποδέχθηκε το Νίκο Πανετσίδη και τις αθλήτριες Μπαλτζή Μαργαρίτα και Μπαλτζή Ιωάννα ενόψει του πρωταθλήματος Καράτε που θα γίνει στην Ουγγαρία 7-9 Φεβρουαρίου.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων ανακοίνωσε ανακοίνωσε την ημέρα κλήρωσης του Κυπέλλου Ημαθίας και στη συνέχεια έχει ορίσει τις ημερομηνίες των αγώνων play off της Β΄Ερασιτεχνικής. Ακόμη ανακοινώνει τη συγκρότηση του πρωταθλήματος Κ12 που έχει υπό την εποπτεία της.

Ο Θεοδωρίδης Γιώργος οραματίζεται το γήπεδο της ΑΕΚ να φαντάζει στο λεκανοπέδιο σύμφωνα με τη φωτογραφία που έχει αναρτήσει στο Facebook.

Ο Νηρέας ανακοινώνει ότι στις 14 Φεβρουαρίου δίνει με κλήρωση για το τμήμα της υδρογυμναστικής μία μηνιαία συνδρομή.