Τα γήπεδα του Δημοτικού Γηπέδου Αγίας Μαρίνας πήραν και πάλι ζωή .. Η ποδοσφαιρική ακαδημία του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας , ξεκίνησε από σήμερα τη λειτουργία της και προπονήσεις για την νέα σεζόν 2019-2020
Στο πρώτο μας ραντεβού συγκεντρώθηκαν πολλοί νέοι αθλητές άλλα και οι περισσότερη αθλητές – μέλη των τμημάτων μας απο την περσινή περίοδος με πολύ διάθεση και θέληση έτοιμη για ποδόσφαιρο.
Πριν ξεκινήσουν οι προπονήσεις,το μέλος της διοικούσας επιτροπής της Ποδοσφαιρικης Ακαδημίας Χατζής Θωμάς απηύθυνε χαιρετισμό προς τους γονείς και τα παιδιά. Ευχήθηκε καλή αρχή, στάθηκε στο έργο της Ποδοσφαιρικης Ακαδημίας αυτά τα τρία χρόνια λειτουργίας και στον παιδαγωγικό τους ρόλο και ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους .
Ο τεχνικός υπεύθυνος τής Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας κ Πέϊος Φίλιππος καλώς όρισε το νέο μέλος του προπονητικού τιμ κ. Αντώνη Λυμούση νοιώθοντας σίγουρος πως θα συνεχίσει το έργο του αναδεικνύοντας νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.
Το λόγο πήρε και ο προπονητής της Κ16 κ Σπυριδωνιδης Χαράλαμπος τονίζοντας πως θα κάνει τα πάντα για να μπορέσουν οι αθλητές να βελτιωθούν , αλλά τόνισε πως δεν πρέπει να αμελήσουν τα μαθήματα.
Ο κ Αντώνης Λυμούσης ευχαρίστησε με την σειρά του την διοίκηση και τόνισε οτι παρά τα 25 χρόνια ενασχολήσεις με της ακαδημίες είναι έτοιμος και με πολύ διάθεση να μεταλαμπάδευση της γνώσεις του προς τα παιδιά της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας.