Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Για τη 12η αγωνιστική της Football League η ΒΕΡΟΙΑ θα αντιμετωπίσει τη Νίκη Βόλου την Κυριακή στις 3μμ.

Πολλά χρόνια πίσω, γύρισε το ποδόσφαιρο, η συμπεριφορά του Ιάλυσου κατά την διάρκεια του αγώνα του με την ΒΕΡΟΙΑ, οι άνθρωποι της οποίας έχουν φρικτά παράπονα από την «φιλοξενία», τόσο από την επίσημη ομάδα της Ρόδου, όσο και από τους μεμονωμένους φιλάθλους των γηπεδούχων, οι οποίοι ξέφυγαν από τα επιτρεπτά όρια.

Η Διοίκηση το Προπονητικό επιτελείο και οι Ποδοσφαιριστές του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων Ημαθίας θα θέλανε να ευχαριστήσουν τον Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας για την φιλοξενία τους στο χθεσινό μεταξύ μας αγώνα και υπόσχονται να ανταποδώσουν στον δεύτερο γύρο στην έδρα μας.

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 11/12/2019 στις 18:00, συγκαλείται έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με πρόσκληση του Προέδρου του Δ.Σ του Αγροτικού Αστέρα Θωμά Παρτζατζικλή και μοναδικό θέμα την αποδοχή ή μη της παραίτησης του  προέδρου από τη θέση του και ως μέλους του Δ.Σ, λόγω διαφοράς απόψεων που προέκυψαν με τον Γενικό Γραμματέα του Σωματείου.

Μία πολύ πρωτότυπη κίνηση για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ημαθίας αλλά και της Ελλάδας γενικότερα θα γίνει στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Αστέρα Αλεξάνδρειας από τις 4 Ιανουαρίου μέχρι και τις 6. Ποδοσφαιριστές γεννημένοι τα έτη 2004 ως και 2008 θα έχουν την ευκαιρία να πλαισιώσουν τα δοκιμαστικά που διοργανώνονται σε συνεργασία με τον Αστέρα Αλεξάνδρειας με παρουσία σκάουτερ συλλόγων της Νότιας Γερμανίας όπως Manheim, Walldorf, Freiburg, Karlsruher και Stuttgart

Το Σάββατο 7/12 και την Κυριακή 8/12 η ομάδα Makridis Running Team έδωσε το βροντερό παρόν με 28 δρομείς στην τελευταία αθλητική διοργάνωση της χρονιάς στον 8ο Φιλίππειο δρόμο που έλαβε μέρος στην Βέροια.

Άλλοι δυο δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Βοργιαζίδη, εκτός από τους Τσαχουρίδη, Διαμάντη, Ασλανίδη που έτρεξαν το Σάββατο, συμμετείχαν στον Φιλίππειο Δρόμο.  Ακόμη τερμάτισαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άρης Λαζαρίδης και ο πρόεδρος ΚΑΠΑ Λεωνίδας Ακριβόπουλος.

Η Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό και το ΚΔΑΠ μεΑ Μ.Α.μ.Α συμμετείχε στο Φιλίππειο δρόμο και συγκεκριμένα στις 7 Δεκεμβρίου στον αγώνα των 1000μ μαζί με τους μαθητές των σχολείων .

Οι κορασίδες του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων  κατάφεραν ακόμη μια νίκη  το Σάββατο σε ένα παιχνίδι εντός έδρας στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας επικρατώντας με 3-0 σετ του Βαφύρα Δίου.

Από το τμήμα βόλεϊ του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε ότι η Χριστουγεννιάτικη Παιδική Γιορτή  θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11-12-2019 και ώρα 17:00 στο κλειστό Δ.Α.Κ. Αλεξάνδρειας.

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK;

Μπάμπης Καψάλης Προπόνηση Τερματοφυλάκων Κ8

Κωνσταντίνος Καραγκιοζόπουλος‎  Συνεχίζουμε «όλοι μαζί για τον Νίκο»

Γιάννης Καραγιάννης 8ος Φιλίππειος δρόμος  24 ώρες ‘non stop’ μ ένα μικρόφωνο & ένα τηλέφωνο.

Οι συντελεστές του Φιλίππειου δρόμου που πίσω από τους φωτογράφους και τις κάμερες εργάστηκαν πάνω από 2 μήνες για να έχει αυτή η διοργάνωση την μεγάλη επιτυχία . Συντονιστής προσωπικού και υπεύθυνος εθελοντών ο προπονητής και Αντιπρόεδρος του Σ.Δ.Βέροιας Νικος Κελεπουρης . Υπεύθυνος επικοινωνίας και χορηγιών ο πρόεδρος Βασίλης Τσιάρας. Και οι ακούραστες Τσιπροπουλου Αναστασια και ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΟΥΚΟΥΤΕΓΟΥ υπεύθυνες γραμματείας.
Εννοείτε ότι συγχαρητήρια πρέπει να δοθούν σε όλους τους εθελοντές τους οποίους η διοργάνωση τους ευχαριστεί θερμά σε σημερινό Δελτίο τύπου

Χρηστος Μακρυγιαννης ΗΡΕΜΙΑ στον πάγκο – ΠΑΘΟΣ στους ποδοσφαιριστές και «ΜΑΕΣΤΡΟ» προπονητή….ΑΥΤΑ κερδίζουν ΠΑΝΤΑ !!
Αυτά για κάποιους που την Κυριακή ΔΕΝ ήθελαν την ΝΙΚΗ μας !
ΝΑΙ ΡΕ…ΟΣΟ ΘΑ ΕΧΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 4 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ…ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ….ΘΑ ΕΧΩ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ !!
ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ !!
ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Σ., ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Α.Ε. ΚΑΒΑΣΙΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.

Giorgos Theodoridis Πρίν καποια χρόνια μέσα στην Ξάνθη….Το Σάββατο ραντεβού στο ίδιο πεταλακι… Γιατί μονάχα αυτή η Ομάδα μου ομορφαίνει την ζωή!!!!!!!

Argy Tsig‎  Ρε έτσι γουστάρω το ποδόσφαιρο… Δεν θέλεις; Μη με διαβάζεις!

Vasilis Kakagiannis Από τον στολισμο του χριστουγεννιατικου δέντρου στα παλατιτσια!!!

Alexandros Karaiosif Εργαστήριο: «Χορός και αναπηρία : Μοντέρνα παρεμβάσεις»
Efi Karagianni Είναι η δύναμη της ζωής που μας διδάσκει να μην εγκαταλείπουμε ποτέ…!
Athlos Alexandrias Basketball Academy Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα προπονήσεων για σήμερα Τρίτη 10-12-2019
Συλλογος Δρομεων Βεροιας  ΠΡΟΣΩΠΑ!!!!! by Antonis Bazakas
Panoutsis Kitsas  Πρώτα ο ΠΑΟΚ Αλεξανδρείας και ΜΕΤά ΟΙ Α.Ε..ΑΛΕΞΆΝΔΡΕΙΑ ΕΡΧΌΜΑΣΤΕ..
Γ.Α.Σ «Αλεξάνδρεια» Τμήμα Πετοσφαίρισης Πρωτάθλημα Παγκορασίδων,  Αίας Κιλκίς – Γ.Α.Σ. Αλεξάνδρεια 3-0
 Κωνσταντίνος Καραγκιοζόπουλος Γράφει ο Τάκης Γιαννόπουλος‼ * Έχετε αναρωτηθεί, πόσο εύκολα χαρακτηρίζουμε ένα παιδί ΤΑΛΕΝΤΟ;
Η πρώτη αντίδραση των περισσοτέρων, μπροστά σε 2, 3 «μαγικά» ενός πιτσιρικά, είναι να αναφωνήσουν : Πω! Πω! Τι ταλεντάρα είναι αυτός ο μικρός!
Μήπως δίνει κανείς σημασία, στο συμπαίκτη του «ταλέντου», που τρέχοντας ασταμάτητα, κόβει-ράβει και καλύπτει τις ατέλειες του ταλέντου;‼

Δελιτε το βίντεο που ακολουθεί…

Τα αθλητικά νέα της Ημαθίας σε 5 λεπτά από την εκπομπή Σπορτ Επιλογές με το Γιάννη Ζήνα ( Τρίτη 10/12/2019 )

Posted by Giannis Zinas on Tuesday, December 10, 2019