Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ εκφράζει την δυσαρέσκεια του για την φιλοξενία του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ στην Ρόδο, στο παιχνίδι της Κυριακής. Συγκεκριμένα, αντιπρόεδρος και μέλος της διοίκησης προστατεύτηκαν από την αστυνομία μόνο κατόπιν δικού τους αιτήματος καθώς οι συμπεριφορές των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας ήταν άκρως επιθετικές και υβριστικές.
Είναι, το λιγότερο, απαράδεκτο να ακούγονται αντεθνικά συνθήματα από τους φιλάθλους της της Ρόδου όπως Σκοπιανοί και Βούλγαροι εις βάρος της Βεροιώτικης ομάδας, ειδικά στις μέρες μας.
Επιπλέον οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έφυγαν χωρίς να κάνουν μπάνιο, ελλείψει ζεστού νερού.

ΥΓ.1 Πρωτοφανής ήταν η ακύρωση του τέρματος της ομάδας μας . Ενώ αρχικά ο διαιτητής και ο επόπτης έδειξαν σέντρα ξαφνικά μετά από 4 λεπτά και αφού «έπεσαν πάνω τους» και οι 11 ποδοσφαιριστές του Ιαλυσού αποφάσισαν ότι η φάση είναι offside. ΝΤΡΟΠΗ!!

ΥΓ.2 Σήμερα ορίζονται οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής. Ελπίζουμε ότι αυτή την φορά οι επιλογές θα γίνουν χωρίς την βοήθεια «νυστεριων»

Ανακοινώθηκαν από την ΟΧΕ οι διαιτητής και το πρόγραμμα στην Handball Premier (10η αγωνιστική) και την Α1 Γυναικών (7η αγωνιστική).Το  Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 στο Φιλίππειο και ώρα 18:00 ο Φίλιππος Βέροιας θα αντιμετωπίσει  τον Διομήδη Άργους με διαιτητές τους Πατιό, Τσιάνα και Αγγελίδη. Την ίδια ώρα στην Έδεσσα ο Αερωπός Έδεσσας  θα παίξει με τον Δούκα . Οι διαιτητές που θα διευθύνουν τον αγώνα είναι Νάσκος, Χαρίτσος και Κατσίκης. Νωρίτερα στις 15:30 στο Φιλίππειο,  η ομάδα της  Βέροιας 2017 θα αντιμετωπίσει το Πανόραμα  με διαιτητές τους Πατιό, Τσιάνας και Σίσκου.

Οι αθλητές σκι αντοχής του ΕΟΣ Νάουσας Αναστασιάδης Γιώργος και Γιαννακοβίτη Στελλίνα μετά από ιδιαίτερα επίπονη προσπάθεια, κατάφεραν να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στους 3ους ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΕΩΝ – LAUSSANE 2020.

Με απόλυτη επιτυχία και με την παρουσία πολλών φίλων του συλλόγου, πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Ολυμπιακού Νάουσας.

Τη φωτογράφιση για τις ανάγκες του ετήσιου ημερολογίου πραγματοποίησε η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

Κοντά στην αγαπημένη τους Νίκη Βόλου θα βρεθούν την ερχόμενη Κυριακή (15/12) οι «Blue Angels». Οι οργανωμένοι φίλαθλοι των «κυανολεύκων» ανακοίνωσαν πως διοργανώνουν εκδρομή για τη Βέροια, όπου θα αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα.

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ οι διαιτητές και βοηθοί της πρεμιέρας του φετινού πρωταθλήματος Προεπιλογής της Εθνικής Ομάδας (Μικτές) που διοργανώνει η ΕΠΟ. Στους αγώνες U12 και U14 που ισχύουν από φέτος και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση των τμημάτων της ΕΠΣ Πιερίας με τα αντίστοιχα της ΕΠΣ Γρεβενών, η Επιτροπή όρισε διαιτητική τριάδα τους Λάζαρο Γιαγκιτζόγλου, Πολύκαρπο Ζουρνατζίδη και Αντώνη Γκόγκο από την ΕΠΣ Ημαθίας.

Στο τελείωμα της αγωνιστικής χρονιάς η Γ΄ Ένωση κεντροδυτικής Μακεδονίας αποτελούμενη από επτά νομούς, διοργάνωσε για έκτη χρόνια τους αγώνες Master στην Πτολεμαΐδα, όπου αγωνίστηκαν οι τέσσερις καλύτεροι αθλητές της χρονιάς σε κάθε κατηγορία.Τον όμιλο Αντισφαίρισης Νάουσας εκπροσώπησε η ΖΩΗ ΖΙΑΜΠΑΚΑ.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατρίδας “Ευστάθιος Χωραφάς” και η ομάδα της Κίτρινη Θύελλας Πατρίδος σας προσκαλούν στον ετήσιο χορό τους που θα πραγματοποιηθεί στο Οικογενειακό Κέντρο ΣΕΙΡΙΟΣ, στο Μακροχώρι Βέροιας, τη Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:30.Τιμή Πρόσκλησης: 15 ευρώ (Συμπεριλαμβάνεται πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό)

Τον εκλεκτό συνάδελφο και προπονητή της Ακαδημίας ποδοσφαίρου «Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας» Πέτρο Πούλιο ευχαριστούμε θερμά, η διεύθυνση, ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων και το δεκαπενταμελές συμβούλιο των μαθητών για την ευγενική χορηγία προς το σχολείο στο οποίο υπηρετεί την τρέχουσα σχολική χρονιά, το ΓΕΛ Πλατέος – Κορυφής. Ο κύριος Πούλιος εν όψη του σχολικού πρωταθλήματος δώρισε στο σχολείο ένα πλήρες σετ ποδοσφαιρικής στολής προκειμένου οι μαθητές να συμμετέχουν όπως αρμόζει σε μια τέτοια διοργάνωση. Αξίζουν συγχαρητήρια πολλά τέτοιου είδους ενέργειες.

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK;

ΑΤΛΑΣ Ζερβοχωριου Α.Σ. ΔΌΞΑ ΝΆΟΥΣΑΣ v.s ΑΤΛΑΣ ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΟΥ
ΓΉΠΕΔΟ:ΠΑΝΑΓΙΩΠΟΥΛΑΣ, 15/12/2019, 15:00
Alexandros Karaiosif Η πρώτη θέση κ το χρηματικό έπαθλο ήρθαν στην πόλη της Βέροιας κ στο Εν Σώματι Υγιεί – Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας
Τί υπέροχο συναίσθημα να ανταμοίβεσαι για τους κόπους σου από Πανεπιστημιακά Ιδρύματα!

Όταν η δουλειά σου αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται από Πανεπιστήμια του εξωτερικού, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα..:

Olina Baxevanou Συγκέντρωση στόχου Εμείς συνεχίζουμε
Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΜΠΟΥΤΙΚ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
Νίκος Ντόβας  Δυστυχώς οι υποψίες για ρήξη χιαστου επιβεβαιώθηκαν.. Η ομάδα θα χάσει έναν μαχητή και έναν ακόμα αρχηγό. Περαστικά αδερφέ και εύχομαι γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα πιο δυνατός..
Αντώνης βεροιαρας Εξηγήστε σημερα σε ενα νεαρο τι σημαινει αυτή η φωτογραφία….Με μια λέξη….
Για μας τουs πιο παλιουs ενα πραγμα σημαινει…»Ελευθερία»
Ρανια Σακης Μιχαηλιδου Παπαδινας Γιαγιά…σε πιο μέρος του κόσμου κάνει περισσότερο κρύο; Στην ψυχή του ανθρώπου παιδί μου
Γιάννης Καραγιάννης Αποτελέσματα 8ου Φιλιππειο δρόμου 14.5χλμ
Φίλιππος Βέροιας Έφηβοι – Filippos Veria Handball u19 Κάπως έτσι και αφορά όλα τα αθλήματα…
Pasxalis Lithoxopoylos Αμάν ομαδαρα που είχαμε…

Filippos Peios Μια ακομη εμπειρία μου στα σοκάκια της Βέροιας συναντώντας ενα παλιό αθλητή μου.
Κάνοντας αυτοκριτική σαν προπονητής διαπιστώνω πολλές φορές ελλείψεις γνώσεων ίσως κάποιες λάθος αποφάσεις ίσως και κάποιες αδικίες κακές συμπεριφορές που με κάνουν να προβληματίζομε αν πρέπει αν είμαι ικανός να συνεχίσω αυτό το λειτούργημα που έχει να κάνει με διαπαιδαγωγήσει και βάσεις των νεαρών αθλητών.
Καθημερινά όμως βρίσκομαι »αντιμέτωπος» στην βόλτα μου στους δρόμους της Αγιάς Μαρίνας της Βέροιας και του Νομού Ημαθίας να εισπράττω καθημερινά (όπως και σήμερα)χαμόγελο πολλες φορες ενα ευχαρηστω πολυ ,ενα Γειά σας – Καλημέρα – Καλησπέρα –Καλώς ήρθατε –Χαίρετε , με αγάπη μια ατμόσφαιρα οικογένειας από παλιούς και νέους αθλητές μου οικογενειάρχες, επιστήμονες αθλητές γονείς με κάνουν να νιώθω πως έστω και ένα μικρό λιθαράκι έδωσες .
Η χαρα μου απεριγραπτη αλλα παντα πρεπει οι γνώσεις μου να εμπλουτίζονται τα λαθη να μειωνονται και με μεγαλυτερη διαθεση κάνωντας καθημερινη αυτοκριτικη .
Προτρέπω όλους μας να ασχοληθούμε περισσότερο με τους νεαρούς αθλητές και στο τέλος θα είμαστε πολύ ΄΄πλούσιοι ‘οπως ‘ εγω σήμερα και καθημερίνα, ευτηχησμενος και με ενα μόνιμο ευχαρηστώ στα χειλη μου.

Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας Αναβάλλεται η σημερινή προπόνηση όλων των τμημάτων λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

 Sakis Paggouras Το σημερινό φιλικό Με τον Άτλα ζερβοχωριου αναβαλετε. Ψάχνω ομάδα πόλο αν βρούμε θα αλλάξουμε το προγραμα….
Συλλογος Δρομεων Βεροιας Χειμωνιάτικος Ενιπέας
Την Κυριακή 8/12 πραγματοποιήθηκε στο Λιτόχωρο ο ορεινός αγώνας Χειμωνιάτικος Ενιπέας 22,5χλμ . Στον αγώνα αυτόν συμμετείχαν 4 δρομείς του Σ.Δ.Βέροιας
 Nikiforos Belagiannis Πώς νιώθεις;
όταν ξυπνάς το πρωί
και κοιτάς έξω από το παράθυρο
και βρέχει ξανά