Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Ο Δημήτρης Καραντώνης από την ΕΠΣ Ημαθίας θα είναι τέταρτος διαιτητής στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ με αντίπαλο τη Ξάνθη (14/12, 20.00).

Στη Μυτιλήνη και στην αναμέτρηση του Αιολικού με τον ΑΟ Υπάτου (15/12, 15.00) η ΚΕΔ όρισε πρώτο βοηθό τον Γιώργο Χριστοδούλου από την ΕΠΣ Ημαθίας.

Την αναμέτρηση του ΝΠΣ Βέροια με τη Νίκη Βόλου (15/12, 15.00) θα διευθύνουν οι Κώστας Πουλικίδης ( Δράμας ), Θανάσης Δέλλιος (Πέλλας) και Αλέξανδρος Κουφός (Μακεδονίας), με τέταρτο διαιτητή τον Διονύση Στόλη από την ΕΠΣ Σερρών.

Το διήμερο 8-9 Δεκεμβρίου η ομάδα Νάουσα Βέρμιο trail συμμετείχε σε 2 αγώνες που είναι πολύ αρεστοί στο δρομικό κίνημα της χώρας μας.

Την ομάδα τoυ ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας αντιμετωπίζει η ομάδα  του Μακροχωρίου για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της  Α’ Ερασιτεχνικής (ΕΠΣ Ημαθίας), το Σάββατο 14/12/19 στις 15:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Αλεξάνδρειας.

Ανακοινώνεται ότι το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Αστέρα μεταφέρεται για την Τετάρτη 18/12/2019, στις 18:00, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας , λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του Προέδρου Δ.Σ.

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK;

Nikolis Apostolopoulos Δυνάμεις Καταδρομών με τα νιατααα….. Ο παπουκας
Κωνσταντίνος Καραγκιοζόπουλος‎  «Πέρα από τους τραυματισμούς στον αθλητισμό, που είναι μόνιμο πρόβλημα, υπάρχει και ένα άλλο, που κάποιες φορές είναι σοβαρότερο. Ονομάζεται… γονείς»

Εν Σώματι Υγιεί – Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας Στο «Εν Σώματι Υγιεί» Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας το Ευρωπαϊκό Βραβείο για τις «Βέλτιστες Πρακτικές για την Ισότιμη Προώθηση των ΑμεΑ στον Αθλητισμό»

Alexandros Karaiosif‎  Η συγκεκριμένη βράβευση για εμάς αποτελεί την αναγνώριση των προσπαθειών που κάνουμε από την ίδρυσή μας το 2014, για να μπορούν τα άτομα με οποιουδήποτε είδους αναπηρία να έχουν ισότιμη συμμετοχή σε αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, και για την κοινωνία της Βέροιας ας είναι η αρχή για μια σοβαρή και συντονισμένη προσπάθεια συνεργασίας όλων των αντίστοιχων σωματείων και φορέων ευπαθών ομάδων πληθυσμού, αφού άλλωστε όλοι αγωνιζόμαστε με ένα κοινό σκοπό.
Christos Zarogiannis Θύελλα Σταυρού… Προσπάθησε και όπου πάει. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα εσύ θα πεις, έκανα ότι μπορούσα!! Space Gym
Nikos Panetsidis Καλή επιτυχία στην αθλήτρια του Πανημαθιακού Τσαγκερά Σοφία που αγωνίζεται αύριο στο
KARATE 1 YOUTH LEAGUE. ITALY
καθώς επίσης και σε όλους τούς Έλληνες Αθλητές μας
Πάμε γερά Σοφία!!!
Πάμε γερά ΕΛΛΑΔΑ μας!!!
Αντώνης βεροιαρας Ένα καλαίσθητο και αξιόλογο 5 φύλλο ημερολόγιο με πολλές φωτογραφίες από τα όλα τμήματα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες σε κυκλοφορία. Όσοι θέλουν να βοηθήσουν την προσπάθεια μας μπορούν να το αποκτήσουν από τα μέλη της Διοίκησης,  τους φροντιστές και τούς προπονητές του Μεγα Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας.
George Billis Ουτε τα βασικά πλεον σ αυτη την πόλη…νερο δεν πινουμε εδω και μια 10ετια τωρα θα αγοραζουμε και για την καθαριότητα μας…

Tasos Moisidis ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΓΙΟΡΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ.ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ!!!

Panagiotis Pantseridis Πόσοι άνθρωποι έχουν βρεθεί σε παρόμοια θέση? Πόσοι από εμάς έχουμε μπει σε αυτή την θέση? Πόσο αληθινό βίντεο πραγματικά. Είναι ορισμένοι άνθρωποι οι οποίοι υποφέρουν, που έχουν φτάσει στα όρια τις εξαθλίωσης, σίγουρα άλλοι δεν τους πιστεύουν, άλλοι το βρίσκουν παράλογο… όμως το χαμόγελο αυτών των ανθρώπων τα λέει όλα. Και επειδή βρέθηκα πρόσφατα σε μια παρόμοια σκηνή όπου ήρθε στο κατάστημα μας ένας κύριος και δίστασε να ζητήσει κάτι, γιατί όπως είπε ντρέπετε να πει οτι πεινάει, Μόλις πήρε το γεύμα που του έδωσα, πραγματικά ήταν τόσο χαρούμενος και το πρόσωπο του έλαμπε, νιώθοντας οτι κρατάει έναν θησαυρό στα χέρια του.
Παναγιώτης Κίτσας Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Kostas Theodorou για την χορηγία στην ομάδα μας ΔΟΞΑ ΒΡΥΣΑΚΙΟΥ
 Angela Kubica ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΚΟΡΕΡ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ 1ου ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Β’ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ(5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ).
Η »ΜΑΧΗΤΡΙΑ» ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΟΛΙΝΑ ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΜΕ »ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ»!!!
Η 16χρονη σέντερ φορ του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας,Ολίνα Μπαξεβάνου,συνεχίζει να σκοράρει »κατά ριπάς»,καθώς σημείωσε ακόμη δύο τέρματα στη νικηφόρα εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας της Ημαθίας με αντίπαλο την Δόξα Δράμας 2016(3-0).
Αρης Παλαιοχωριου Ημαθιας Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Αρης Παλαιοχωριου Ημαθιας συμμετέχει μαζί με τον πολιτιστικό σύλλογο το νηπιαγωγείο και το Δημοτικό σχολείο στο χριστουγεννιάτικο bazaar την Κυριακή 15/12/2019.
Fotis Papadopoulos Τετάρτη 11-12-2019. Βράδυ. Στήν Χριστουγεννιάτικη πλατεία Αριστοτέλους Θεσσαλονίκης.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…

Τα νέα της Ημαθίας από την εκπομπή sports- ΕΠΙΛΟΓΕΣ με το Γιάννη Ζήνα

Posted by Giannis Zinas on Thursday, December 12, 2019