Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sports – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Συνεχίζεται το πρωτάθλμα της Α΄Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας για την 15 αγωνιστική με τους εξής αγώνες:

ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ
ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΠΛΑΤΕΟΣ
Μ.ΑΛΕΞ.ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΕ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ
ΠΑΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ ΕΝΩΣΗ ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ

Με ανακοίνωση του ο Κύρος Σαράφης έβαλε τέλος στην συνεργασία του με τον Φίλιππο Βέροιας.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης επιληφθηκε των Φύλλων Αγώνων του πρωτ/τος και επέβαλε τις κάτωθι ποινές στους αποβληθέντες ποδ/στες:

1.-ΙΣΛΑΜΙ Μ.(ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ) 1 αγων.ημ. & 10 Ευρω από 1.12.19
2.-ΓΑΙΤΑΝΙΔΗΣ Φ.(ΛΕΥΚΑΔΙΑ) 1 αγων.ημ. & 10 Ευρω από 2.12.19
3.-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ι.(ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ)) 1 αγων.ημ. & 10 Ευρώ από 2.12.19
4.-ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Π.(ΑΣΤΕΡΑ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ)) 4 αγων.ημ. & 40 Ευρώ από 2.12.19
5.-ΜΑΡΚΟΥ Γ.(ΑΣΤΕΡΑ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ) ) 1 αγων.ημ. & 10 Ευρω από 2.12.19

Επίσης η Επιτροπή αποφάσισε τα κάτωθι:

1.- Καλεί σε απολογία τον παράγοντα του σωματείου ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ, δηλωθέντα ως γιατρό αγωνα,στον αγώνα της 30.11.19 ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ-ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΠΛΑΤΕΟΣ,για υβριστική και ανάρμοστη συμπεριφορά του προς τον αντίπαλο προπονητή.
2.-Καλει σε απολογία το σωματείο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ διότι μετά την λήξη του ανωτέρω αγώνα φίλαθλοι της ομάδας μπήκαν στον αγων. χώρο και έσπρωξαν και έφτυσαν τους διαιτητές του αγώνα
3.-Καλεί σε απολογία το σωματείο ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ διότι στον αγώνα της 1.12.19 ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ φίλαθλοι της ομάδας μπήκαν στον αγων.χωρο και κινήθηκαν απειλητικά προς τον Β’ βοηθό,βρίζοντας τον,με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα.
4.-Επιβάλλει στο σωματείο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ χρημ. ποινη 100 Ευρώ
5.-Επιβάλει ποινη ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ στο σωματείο ΑΟ ΜΑΡΙΝΑΣ.

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε ο Φίλιππος Βέροιας, που επικράτησε του Πιερικού στην Κατερίνη με 1-3, τσεκάροντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα αγωνίζεται την Κυριακή 15/12/2019, στις 15:00, στο γήπεδο Ελευθεροχωρίου με την αντίστοιχη ομάδα Νέες Τρικάλων , για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β´ Εθνικής γυναικών. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Νικόλαος Κουτρομάνος , με βοηθούς τον κ. Γεώργιο Παπαλίτσα και την κ. Αθανασία – Σωτηρία Καραγιώτα, από την ΕΠΣ Καρδίτσας.

Η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα αγωνίζεται την Κυριακή 15/12/2019, στις 15:00, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας , με την αντίστοιχη των Λευκαδίων, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β´κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας.

Η παιδική ομάδα Κ 14 του Αγροτικού Αστέρα αγωνίζεται Κυριακή 15/12/2019, στις 11:00, στο γήπεδο του Παλαιοχωρίου με την αντίστοιχη τοπική ομάδα για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών κατηγορίας Κ 14, της ΕΠΣ Ημαθίας.

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK;
Αρης Παλαιοχωριου Ημαθιας Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Αρης Παλαιοχωριου Ημαθιας συμμετέχει μαζί με τον πολιτιστικό σύλλογο το νηπιαγωγείο και το Δημοτικό σχολείο στο χριστουγεννιάτικο bazaar την Κυριακή 15/12/2019.

Α.Σ Ρωμιος Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των εορταστικών ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς η αίθουσα τις παρακάτω ημερομηνίες θα είναι κλειστή :
– 24, 25, 26 και 31/12
– 1, 2 και 6/1

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές με οικογενειακή και προσωπική ευτυχία.

FAS NAOUSSA – ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ (Η ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ) Η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική (Σάββατο 14/12), η οποία θα είναι και η τελευταία του πρώτου γύρου.
Nikos Anastasopoulos  Ανακοινώθηκε η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ FOOTBALL KINGS ΤΟ ΣΑΒ/ΚΟ 14/15-12
Α.Σ Ρωμιος Μια εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο αθλητής μας Γιώργος Παυλιδης στο Jiu jitsu Acropolis international 2019.
Μια διοργάνωση με υψηλό επίπεδο αθλητών και με πολύ μεγάλη συμμετοχή αφού ο αριθμός των συμμετεχόντων έφτασε στους 1212 ,με 48 συλλόγους να λαμβάνουν μέρος .
Ο αθλητής μας έδωσε τον καλύτερο του εαυτό .πέρασε με νίκη στον πρώτο αγώνα όπου επικράτησε με υποταγή του αντιπάλου του στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα .Στον δεύτερο γύρο ηττήθηκε και πέρασε στην Τρίτη θέση μιας δύσκολης κατηγορίας .
Ο σύλλογος συγχαίρει τον αθλητή του και του εύχεται πολλές επιτυχίες στο μέλλον .
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ Πολύ περισσότερες πιθανότητες έχει ένας ποδοσφαιριστής να τραυματιστεί σοβαρά όταν αγωνίζεται σε πλαστικό χλοοτάπητα.
Γ.Α.Σ «Αλεξάνδρεια» Τμήμα Πετοσφαίρισης  ➡️Πρεμιέρα Β’ Εθνικής Γυναικών Η μεγάλη πρεμιέρα της Β’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών έφτασε! Την Κυριακή 15/12/2019 και ώρα 7μ.μ η ομάδα μας υποδέχεται την πολύ φιλόδοξη ομάδα του Ικ. Έδεσσας.
Αστέρας Νάουσας  Ανακοινώθηκε το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου 14-15 Δεκεμβρίου Οι σημερινές προπονήσεις για τα τμήματα Junior και προπαιδικο στο γήπεδο Παναγιωπουλας αναβάλλονται.
George Billis Είπαμε …μονο με τους καλύτερους συνεργαζόμαστε…πολυτελείας..
Διονύσης Γρηγορόπουλος Ευγνωμοσύνη δύσκολη λέξη!
Μάθε πρώτα να την λες, μετά νά τήν γράφεις και ίσως κάποια στιγμή τήν νιώσεις.
Αετοί Βέροιας Κ.Σ. Στη γειτονική Αριδαία ταξιδεύουν την Κυριακή (15/12) οι Αετοί Βέροιας, για να αντιμετωπίσει τον τοπικό ΦΟΑ.
Αντώνης βεροιαρας Προπόνηση Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου
Vasilis Kakagiannis Χρόνια πολλά στο φιλαράκι μας Σπύρο ακριβοπουλο!!!!!!
Athlos Alexandrias Basketball Academy Ο ΑΘΛΟΣ ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!
Μετά από επικοινωνία με την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΛΟΣ διοργανώνει τριήμερη εκδρομή στην Αθήνα στις 2,3,4 Ιανουαρίου για να παρακολουθήσουμε το σούπερ ντέρμπι της Ευρωλίγκα μεταξύ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και της ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ του Κώστα Σλούκα και του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Στη διάρκεια του ταξιδιού θα πραγματοποιηθούν φιλικά παιχνίδια με κορυφαίες ομάδες των Αθηνών,βόλτες στην Χριστουγεννιάτικη Αθήνα και παρακολούθηση θεατρικής παράστασης σε κεντρικό θέατρο της Πρωτεύουσας.
Οι θέσεις και τα εισιτήρια του αγώνα είναι περιορισμένα.
Κάνε την κράτησή σου τώρα στα τηλέφωνα της Ακαδημίας!!!

 Τμήμα Πετοσφαίρισης Γ.Α.Σ Αλεξάνδρεια  Χριστουγεννιάτικη Παιδική Γιορτή 🎄Παίξαμε, χορέψαμε, διασκεδάσαμε, μας επισκέφτηκε ο Άγιος Βασίλης 🎅, μας μοίρασε δώρα και γενικά…. ξεφαντώσαμε🎊🎇🎆🎈…
Η πανέμορφη γιορτή έκλεισε απολαμβάνοντας τα πλούσια εδέσματα που είχαν ετοιμάσει για εμάς το αρτοζαχαροπλαστείο «Γκλαβίνας», το αρτοζαχαροπλαστείο «Dimel», το ζαχαροπλαστείο «Λουξ», το καφέ «Espresso Home». Τους ευχαριστούμε πολύ για την μεγάλη τους προσφορά!
Ο Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ δεν είναι απλά ένας αθλητικός σύλλογος. Είναι μία μεγάλη οικογένεια! Και χάρη σε σας, μεγαλώνει…
Και του χρόνου… με ακόμη μεγαλύτερες εκπλήξεις.
Γ.Α.Σ. … πάντα ένα βήμα μπροστά!
Sakis Paggouras
Προπόνηση σήμερα κανονικά 6 μπορούν να ρθουν κ εκτός ομάδος για διτερμα.

Κωνσταντίνος Καραγκιοζόπουλος  » Το ποδόσφαιρο είναι η πρώτη χαρά… η πρώτη σύνδεση… η πρώτη αγάπη… Εδώ που τα λέμε δεν είναι μόνο η αγάπη, είναι τρόπος ζωής.»

Megas Gba Giannis Kasimidis  Γεμάτο «παιχνίδια» το Σαββατοκύριακο για τα αγωνιστικά τμήματα και τα τμήματα υποδομών του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών

Α.Ο.Α ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ Τραπέζι με όλους για όλα… θύελλα είσαι
Αστέρας Αλεξάνδρειας Ανακοινώθηκε το αγωνιστικό πρόγραμμα του Αστέρα το Σαββατοκύριακο 14-15/12
VERIA NFC – 2019 Την Κυριακή 15/12 ο Ν.Π.Σ. Βέροια υποδέχεται τη Νίκη Βόλου για την 14η αγωνιστική της Football League. Ο Γιώργος Μπλέτσας μίλησε τόσο για το προηγούμενο παιχνίδι όσο και για το κλίμα εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα.

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τη ΝΊΚΗ ΒΌΛΟΥ. Το τεχνικό επιτελείο έχει στη διάθεσή του τον Θανάση Κανούλα ο οποίος έχει επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων όπως και οι Δούκας Λεφίδης και Γιάννης Ιωάννου.
Όσο αναφορά τον Μαρτσελο Πέντα, μετά το κάταγμα που υπέστη στον παράμεσο δάκτυλο του αριστερού χεριού στο παιχνίδι με τον Ιάλυσο, ακολουθεί ατομική προπόνηση.

Άχθος Αρούρης Α.Ο. Κυριακή 15/12 στις 3μμ Άχθος Αρούρης vs ΑΟ Μαρίνας. Πρώτο ματς του 2ου γύρου και ο Αρούρης θα βρεθεί αντίπαλος με τον ΑΟ Μαρίνας στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής.

Μπαμπης Παπαζησης Σαββατο 21 Δεκεμβρίου ο Φίλιππος μελικης διοργανώνει ετήσιο χορό με λαϊκό και δημοτικό πρόγραμμα… Καλούμε όλους τους συντοπίτες μας και μη να στηρίξουν την προσπάθεια μας…
Τα φώτα εκείνης της βραδιάς θα κλέψει η πρωταθλήτρια ομάδα μας του 1996-1997 όπου οι ποδοσφαιριστές τις θα τιμηθούν…..

Giannis Sidiropoulos Νάουσα Πάρκο του Χιονιού – ετοιμάζεται ένα πολύ ωραίο Πάρκο για της Γιορτές για μικρούς και Μεγάλους

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…

Τα αθλητικά νέα της Ημαθίας από την εκπομπή sports-ΕΠΙΛΟΓΕΣ με το Γιάννη Ζήνα ( Παρασκευή 13/12/2019 )

Posted by Giannis Zinas on Friday, December 13, 2019