Καθημερινά μεταδίδουμε από την εκπομπή sports – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas τα αθλητικά νέα της Ημαθίας από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Αύριο Δευτέρα 30/12 και ώρα 15.00 στο Γήπεδο Αγίου Νικολάου, o Ολυμπιακός Νάουσας διοργανώνει φιλικό παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νάουσας, με απώτερο σκοπό να βοηθηθούν οικογένειες που έχασαν την περιουσία τους από τη γνωστή φωτιά που προκλήθηκε σε σπίτια στη Νάουσα πριν λίγες μέρες. Αντί εισιτηρίου, στο γήπεδο θα υπάρχει κουμπαράς όπου όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει κάποια χρήματα.

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος της τρέχουσας σεζόν για το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο (Γ’ Εθνική και Τοπικές κατηγορίες) ξεκινάει την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020, με λήξη την τελευταία μέρα του ίδιου μήνα.

Στις 5 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα θα διεξαχθεί φιλικό ανάμεσα στην ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων και την Κ19 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μια άγουρη ιδέα ωρίμασε και είχε για καρπό της ένα προσωπικό ιστολόγιο. Στην πορεία εξελίχθηκε σε σωματείο και κατέληξε σήμερα σε μια δυνατή ομάδα, μια ζεστή παρέα ανθρώπων με διαφορετικά προβλήματα, ίδιες ανάγκες και κοινούς στόχους. Εμπνευστής και δημιουργός του ο Αλέξανδρος Καραιωσήφ καθηγητής ειδικής φυσικής αγωγής και προπονητής αθλητών με αναπηρίες.

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΗΣΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

 

Γιώργος Στανίτσας  Μονοπάτι δίπλα στο ποτάμι του Αλιάκμονα που ενώνει το εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη του προδρόμου με το μοναστήρι της Αγίας Κυριακής στο Λουτρό (θα μπορουσε να γινει ενα καταπληκτικο περιβαντολογικο –αθλητικο μονοπατι Πεδιο δοξας λαμπρο για το δημο και τους πολιτιστικους συλλογους του τοπου)

Γ.Α.Σ «Αλεξάνδρεια» Τμήμα Πετοσφαίρισης

Πρωτ. Γυναικών
Κυριακή 5/1/2020 ώρα 17:00
Δ.Α.Κ. Αλεξάνδρειας
Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ

👉Πρωτ. Παγκορασίδων
Κυριακή 5/1/2020 ώρα: 12:00
Δ.Α.Κ. Αλεξάνδρειας
Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – Ποσειδών Βέροιας

 Παναγιωτης καραμεταξας Συνάντηση μετά από 16 χρόνια με συμπαίκτη Κ νυν δήμαρχο…. τελικά στο ποδόσφαιρο μένουν η φιλίες….ATROMITOS..
Giorgos Theodoridis Ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι για την Ομάδα μάς που θα αναμετρηθεί με τον Αετό Σκύδρας σήμερα στις 12 η ώρα. Με αυτό τ παιχνίδι θα κλείσει μια πολύ πετυχημένη χρόνια για τον ΑΕΤΌ!!!
Το επόμενο φιλικό μας παιχνίδι θα γίνει στις 4 Γενάρη ημερα Σάββατο με την Κ14 της ΠΑΕ ΆΡΗΣ Θεσσαλονίκης!!!!!
Athlos Alexandrias Basketball Academy Ερχόμαστε!!!
Αθήνα 2-4 Ιανουαρίου 2020 με τον Άθλο🔵🔴
👉Στο μεγάλο ντέρμπι της Euroleague 🏀🏀🏀Ολυμπιακός-Φενερμπαχτσέ…
👉Στο θέατρο…
👉Σε φιλικούς αγώνες με ομάδες της Αθήνας…
Γιατί αυτά τα ταξίδια εμπειριών μόνο με τον Άθλο μπορείς να τα ζήσεις🔥🔥🔥
 Iwannis Adamos ΑΡΗ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΏ….
Α.Σ Ρωμιος Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 16 και την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 οι εξετάσεις των αθλητών της σχολής Α.Σ Ρωμιός με αποτέλεσμα να προαχθούν στον επόμενο βαθμό τους .
Γ.Α.Σ. ΚοπανούΗ ακαδημία μας αγωνίσθηκε στην Θεσσαλονίκη με τον Αχιλλέα Τριανδρίας το ρετσικι κ τον Μακεδονικό με όλα τα τμήματα μας κ8 κ10 κ12 κ16
Αετός Βέροιας Ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι για τα ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ μας αύριο θα παίξουν με την Κ15 του ΑΕΤΟΥ Σκύδρας. Δύο Αετοι μαζί καλή επιτυχία στα παιδια μας να παίξουν να το ευχαριστηθουν κ να μην ξεχνάμε πως από κάθε παιχνίδι κερδίζουμε πολλά πράγματα !!!!
FILIPPOS BC ΠΑΙΔΙΚΟ (3ος ομιλος) ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ 44-63
29/12/2019 Κυριακή μετά τα Χριστούγεννα–>Το ξεχωριστό σημερινό εξώφυλλο της αθλητικής εφημερίδας #Sportime, αφιερωμένο στην «Ημέρα Προστασίας του Αγέννητου Παιδιού»…
Vasilis Aggelis Απολαύσαμε στην Πόλη ένα εξαιρετικής μπασκετικής ομορφιάς παιχνίδι που ο Κώστας Σλούκας φρόντισε να μας το κάνει ακόμη πιο συναρπαστικό προσφέροντας μας θέσεις VIP στο ούτως ή άλλως πανέμορφο γήπεδο της Φενέρμπαχτσε.
Δυστυχώς δεν ήρθε η νίκη για την Φενέρ του Κώστα παρόλο που ο ίδιος ήταν η προσωποποίηση της μαχητικότητας και της ομαδικότητας για την ομάδα του….
 Filippos Maroudas  Καβασιλα «ΡΟΥΚΓΑΤΣΙΑ» 2019!!!!
Iwannis Adamos ΠΑΤΡΑ 2019 ΤΑ ΟΠΑΔΙΚΑ ΧΙΛΙΌΜΕΤΡΑ ΓΡΆΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ…..
ΑΟΚ Βέροιας Ευχαριστούμε την Ένωση Καβάλας για την άψογη φιλοξενία τις τρεις μέρες του τουρνουά. Επιστρέφουμε με τις βαλίτσες μας γεμάτες εμπειρίες μετά από οχτώ αγώνες και γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις και ωραίες στιγμές.
 Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ .[γυναικειο.τμημα].που κυκλοφορησε πριν απο μερες μονο με την στιρηξη των χορηγων που φαινονται και χωρις καμια αλλη ΣΤΙΡΗΞΗ…..
Alexandros Karaiosif Εκπληκτική μουσική βραδιά. Μας έκανε τη χάρη και είπε όλα τα τραγούδια της. Όλα ήταν όμορφα με την Ελένη Τσαλιγοπούλου.Να περνάμε ωραία με συντροφιά την καλή μουσική που γαληνεύει την ψυχή μας.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…

Τα νέα της Ημαθίας από την εκπομπή sports – ΕΠΙΛΟΓΕΣ του Γιάννη Ζήνα ( Κυριακή 29/12/2019 )

Posted by Giannis Zinas on Sunday, December 29, 2019