Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Την ήττα με 1-0 γνώρισε στην Ρόδο από τον Ιάλυσο η Βέροια για το πρωτάθλημα της Football League.

Μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση για τα κορίτσια του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, που κέρδισαν και τη Δόξα Δράμας με 0-3, συνεχίζοντας τη νικηφόρα τους πορεία στον 1ο όμιλο της Β Εθνικής.

Γεύμα προς την γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας παραχώρησε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Jordani Espresso Pizza Bar & La primavera,Ιορδανίδης Παναγιώτης με αφορμή την νίκη επί της Δόξα Δράμας με 3-0.

Θετικό ήταν το ντεμπούτο των νέων (Κ17) της ΒΕΡΟΙΑΣ στο πρωτάθλημα της  FOOTBALL LEAGUE Νέων,  όπου στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος επικράτησε με 1-0 επί της αντίστοιχης ομάδας της Νίκης Βόλου. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο Ενωσιακό γήπεδο στα Παλατίτσια.

Παίχτηκε το δεύτερο ημίχρονο του διακοπέντα αγώνα Ολυμπιακού Λουτρού ΠΑΟ Παλατιτσίων και τελικά νίκησε  η ομάδα των Παλατιτσίων με 0-1 για το πρωτάθλημα της Β΄ Ερασιτεχνικής.

Πρώτος στον 8ο Φιλίππειο Δρόμο αναδείχθηκε με ρεκόρ ο Κενυάτης Άμος Κοέχ Λιμακόρι με χρόνο 45 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα που αποτελεί ρεκόρ της διοργάνωσης.

Την ήττα με 42-26 στο Χαντ Μπολ γνώρισε από την ΑΕΚ στην Αθήνα ο Φίλιππος.

Το χρυσό μετάλλιο μετά από 3 δύσκολους αγώνες κατάφερε να αποσπάσει ο πρωταθλητής Ελλάδος ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ Γιώργος Ιωσηφίδης του συλλόγου Ρωμιός καθώς επίσης και ο  Κωσταντίνος Λαμπρόγλου.

Η ομάδα μπάσκετ της Μελίκης νίκησε εκτός έδρας την ΑΓΣ Ιωαννίνων με 61-62, ενώ οι Αετοί Βέροιας έχασαν στην έδρα τους από τον Ολυμπιακό Βόλου  61-72.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Εφηβικό τμήμα του ΑΘΛΟΥ βρέθηκε στο Final Four ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Κεντρικής Μακεδονίας και μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης. Η ομάδα του Βασίλη Αγγέλη αντιμετώπισε τον ΑΟΚ Βέροιας τον οποίον και κέρδισαν με το ευρύ 89-64!

Για το πρωτάθλημα της Α’2 ανδρών στο βόλεϊ  ο Φίλιππος Βέροιας επικράτησε άνετα με 0-3 σετ απέναντι στον ΣΠΑ Καρδίτσας.

Μία νίκη και μία ήττα πέτυχαν οι Παγκορασίδες και οι Κορασίδες αντίστοιχα του ΓΑΣ Μελίκης σε αγώνα βόλεϊ με τον Αρχέλαο Κατερίνης.

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Ζαφειράκη από τις Συκιές με 24-27.

Στις κορυφές Χαμίτης 2065μ. και Τσανακτσή 2054μ. οι Ορειβάτες της Βέροιας.

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK;

Νίκος Α. Φωτιάδης Χάθηκε μια ανθρώπινη ζωή και δυο μερες κάποιοι μιλούσανε για ποδοσφαιρο και για τον ΚΑΠ!
Λυπάμαι πολύ αλλά αν δεν υπάρχει ανθρωπιά δεν θα υπάρξει και ποτε πρόοδος … λυπάμαι κύριοι αλλά νομίζω το χάσαμε !

Συλλογος Δρομεων Βεροιας Την Κυριακή 8Δεκ.2019 , ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο 8ος Φιλίππειος δρόμος 14,5χλμ (Βεργίνα –Αλιακμονα – Βέροια)
Με τέλειες καιρικές συνθήκες 710 δρομείς στήθηκαν στην γραμμή εκκίνησης στην Βεργίνα. Ο Σύλλογος δρομέων Βέροιας έχοντας την πολυπληθέστερη ομάδα της διοργάνωσης , αριθμώντας τους 61 δρομείς έδωσε δυναμικό παρόν στην ίδια του την διοργάνωση.

Volkano Fanis Sofia Veria τα καλύτερα με τούς καλύτερους. VOLCANO.

Antonis Stoikos 8ος Φιλίππειος δρόμος… Πως μπορείς να μην είσαι εκεί δίπλα (ακόμη και με ένα πόδι)…??
Όταν εκεί είναι τα «αγαπημένα» σου πρόσωπα που μοχθούν μαζί σου κάθε μέρα…

Athlos Alexandrias Basketball Academy Πάμε ΟΜΑΔΑΡΑ!!! Πάμε ΑΘΛΑΡΑ!!!

Δεύτερη θέση μετά την ήττα με 85-81 στον τελικό των Εφήβων μετά από ένα δεύτερο ημίχρονο που το προβάδισμα άλλαζε συνεχώς χέρια
Οι αθλητές μας έδωσαν ένα τεράστιο αγώνα και τίμησαν για άλλη μια φορά τον σύλλογο μας και την πόλη μας.
Η συνέπεια που δείχνουν με την συνεχή παρουσία τους στους τελικούς δεν μπορεί να μετριαστεί από καμμιά απώλεια πρωτιάς.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους παίχτες μας…μας κάνατε ακόμη μια φορά περήφανους με την απόδοση και το ήθος σας!!!
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Πιερικού Αρχελάου για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Jordani Iordanidis Veria Τη μεγάλη νίκη επει της Δόξας Δράμας γιόρτασαν τα κορίτσια του Αγροτικού Αστέρα Αγ Βαρβαρας στο κατάστημα του jordani στην Πιερίων

Steve Papadopoulos Σαν το παλιό καλό κρασί….

Argyrhs Kalosopoulos Κρίμα στις μέρες μας να βλέπουμε τέτοια περιστατικά, ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με τις ομάδες να προκαλούν και να τραυματίζουν ανθρώπους που κάθε Κυριακή βλέπουν την ομάδα τους στην περιοχη τους,οργανωμενη επίθεση σε γυναικόπαιδα..

Γιώργος Απόσογλου  ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ ΕΠΙΠΛΑ Παιδικο κρεβάτι!!

Sportstraining-Karagiannis 8ος Φιλίππειος δρόμος 14,5χλμ – Αποτελέσματα της ομάδας Sportstraining-Karagiannis
Την Κυριακή 8Δεκ.2019 , ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο 8ος Φιλίππειος δρόμος 14,5χλμ (Βεργίνα –Αλιακμονα – Βέροια)
Με τέλειες καιρικές συνθήκες 710 δρομείς στήθηκαν στην γραμμή εκκίνησης στην Βεργίνα. Η ομάδα Sportstraining-Karagiannis παρούσα με μεγάλη αριθμητική δύναμη 15 δρομέων έτρεξε περνώντας ένα κοινωνικό μήνυμα ‘’Τρέχω για τον αυτισμό’’ τρέχω για το ‘’Μ.Α.μ.Α’’ και έδωσαν το μήνυμα ότι όλοι μπορούν.

Volkano Fanis Sofia Veria‎  ΈΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΕΑΣ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΈΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Α.Σ Ρωμιος Το ΧΡΥΣΟ μετάλλιο μετά από 3 δύσκολους αγώνες κατάφερε να αποσπάσει ο πρωταθλητής Ελλάδος ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ Γιώργος Ιωσιφιδης. .
Ο πρωταθλητής μας, έκανε πολύ καλή εμφάνιση κερδίζοντας 3 αξιόλογους αθλητές της κατηγορίας του στο διεθνές τουρνουά Acropolis της Αθήνας .Δηλώσεις προπονητή Χρήστου Μιχαηλωβ:
Η πορεία του αθλητή είναι ανοδική και προσπαθούμε να κερδίζουμε όλο και περισσότερες αγωνιστικες εμπειριες .Το πρωτάθλημα ήταν δύσκολο , όπως και το επίπεδο των αθλητών .Ειμαστε πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι για την πορεία της αγωνιστικης ομάδας .Προσωπική χαρά να βλέπω τους αθλητές μου να χαμογελάνε και να περνουν ευχάριστες στιγμές . Ο Σύλλογος συγχαίρει τον αθλητή του και εύχεται πολλές επιτυχίες στην ζωή του .

Rossoblu World Τα Τρίκαλα ξεφεύγουν, οι εχθρικές διαιτησίες επιστρέψανε και η ΒΕΡΟΙΑ πλέον κυνηγάει τη 2η θέση για αρχή και βλέπει. Στο -3 απο τον ΙΩΝΙΚΟ μετα την ήττα-σοκ από τον Ιαλυσό.

Spiros Kotsiantis ΦΙΛΙΠΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 15 ΧΙΛ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Giannis Sidiropoulos ευχαριστούμε την PIZA Jordani Iordanidis Veria για το τραπέζι που πρόσφερε στης αθλήτριες του Αγροτικού Αστέρα μετά την Μεγάλη νίκη τους.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…

Τα αθλητικά νέα της Ημαθίας από την εκπομπή Σπορτ Επιλογές με το Γιάννη Ζήνα.( Δευτέρα 9/12/2019)

Posted by Giannis Zinas on Monday, December 9, 2019