Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sports – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Faceboo,Giannis Zinas

Τηλεοπτικά θα είναι τα παιχνίδια Νίκη Βόλου-Τρίκαλα (21/12 – 15:00), Ασπρόπυργος-Διαγόρας Ρόδου (22/12 – 15:00) και όχι το ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ Ιωνικού-ΒΕΡΟΙΑΣ!

Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο απολογισμός των Μικτών Ομάδων Κ12 και Κ14 της ΕΠΣ Ημαθίας, που ξεκίνησαν την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 από την ακριτική Φλώρινα τις φετινές επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μικτών Ομάδων της ΕΠΟ.

Εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση από τους Αετούς Βέροιας. Σας περιμένουμε το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου και ώρα 21.00 στο κέντρο Διασκέδασης “Ακρόπολη” (Τερψιχώρης 30 στη Βέροια), για να αποχαιρετήσουμε μαζί το 2019 με κέφι, χορό, τραγούδι και πολλές εκπλήξεις! Τιμή Εισόδου : 15.00 € με πλήρες μενού και ποτό. Λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα – έκπληξη! Τιμή λαχείου : 2€ Θα υπάρξει ξεχωριστή κλήρωση για τους αθλητές της Ακαδημίας των Αετών με ιδιαίτερα δώρα!

Μπορεί η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια να ηττήθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από την ομάδα του Ίκαρου Έδεσσας, όμως άφησε άριστες εντυπώσεις με την αγωνιστική παρουσία της και το πιστεύω των κοριτσιών για νίκη.

Ο «Νταμπλούχος» ΠΑΟΚ Mateco, αντιμετωπίζει την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00, στο Κλειστό Γήπεδο Νεάπολης, την «μαχητική» Βέροια 2017 σε αγώνα χειροσφαίρισης.

Στην έναρξη  του πρωταθλήματος Κ18 παίδων της ΕΣΠΕΜ , το τμήμα του Φιλίππου Βέροιας φιλοξένησε τον Αριστοτέλη Σκύδρας, από τον οποίο και ηττήθηκε με 0-3 .

Με παιχνίδια kid’s athletics και χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες διασκέδασαν  οι μικροί αθλητές της Γυμναστικής Ένωσης Νάουσας την Κυριακή 15/12 .

Ο Α.Σ. Ρωμιός παρέδωσε βιβλία και…αγάπη στην  δράση της ΔΗΜ.ΤΟ Ν.Δ. στο δημαρχείο Βέροιας.

Συνεχίζονται οι επισκέψεις των προπονητών του Αθλητικού Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής της Νάουσας «ΗΡΑΚΛΗ» στα Νηπιαγωγεία και την πρώτη Δημοτικού των σχολείων της Νάουσας, στο πλαίσιο της βιωματικής δράσης με θέμα : «Μαθαίνω για την Ενόργανη Γυμναστική».

Στα τμήματα χιονοδρομίας (σκι) του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας οι εγγραφές για την περίοδο 2019-2020 ξεκίνησαν και θα συνεχιστούν έως τις 10 Ιανουαρίου 2020 για τις Ηλικίες από 6 έως 18 ετών και για τμήμα ενηλίκων.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Δεκεμβρίου 2019 η εμφάνιση των αθλητών του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Αλεξάνδρειας στο Πανελλήνιο Κύπελλο «Σταμάτης Κάσσης» στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.

Από την ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Τρικάλων ανακοινώθηκε: Η διοίκηση οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ της ομάδας μας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την Α.Ε. Σχοινά και τον Άρη Παλαιοχωρίου για την παραχώρηση του γηπέδου τους. Ελπίζουμε στο μέλλον να μπορέσουμε να τους το ανταποδώσουμε. Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK;

Thanasis Aidarinis‎  Εξαιρετικές επιδόσεις και δύο μετάλλια για το σύλλογο μας στη  ημερίδα κλειστού στίβου που έγινε στο κλειστό γήπεδο των Αμπελοκήπων,με τους συλλόγους Πυγμή Ευόσμου, Βεργίνα Θεσσαλονίκης,Πανόραμα,ΓΣ Λαγκαδά,Ηρακλή Θεσσαλονίκης και Άρη Θεσσαλονίκης. Στο τετραπλουν τις κατηγορίας πκα ο σύλλογος μας κατέκτησε το χρυσό και το χάλκινο μετάλλιο!!!

Συλλογος Δρομεων Βεροιας 8α Λιοφίλια »η νύχτα των 10000μ» στο Σταδιο Γαλατσίου 15/12/2019
2 δρομεις του Σ.Δ.Βέροιας συμμετείχαν στο αγώνισμα 10000μ εντος σταδίου στα 8α Λιοφίλια με τους καλύτερους δρομείς αντοχής στην Ελλάδα.
ΜΑΡΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 36’37»
ΜΠΟΥΛΑΣΙΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 38’43

Telis Pantazopoulos Καλήμερες…. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Αγροτικού Αστερα ΠΛΑΤΕΟΣ τους ποδοσφαιριστές και τον κόουτς της ομάδας για την συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα…. Για λόγους καθαρά δουλειάς δεν θα συνεχίσω στην ομάδα…. Εύχομαι καλή συνέχεια και να πραγματοποιηθούν η στόχοι της ομάδος…. Ευχαριστώ….

Αετοί Βέροιας Κ.Σ. Εκδόθηκαν τα ημερολόγια για το νέο έτος από τους Αετούς Βέροιας!

Konstantina Papaemmanouil  Μετά από χρόνια πάλι δίπλα δίπλα….  Γεύση Τόζογλου.

Olina Baxevanou Η αγωνιστική δράση κάνει παύση για τα Χριστούγεννα. Μας βρίσκει 1η στον πίνακα τον σκόρερ. Δυστυχώς όμως υπέστη έναν τραυματισμό στον τελευταίο αγώνα στα πρώτα λεπτά με αποτέλεσμα να αποχωρήσω. Ξεκινάμε αποκατάσταση και συνεχίζουμε αυτό το οποίο ξεκινήσαμε! Καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλον τον κόσμο! #ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΥ13

Giorgos Theodoridis Η ΑΕΚ τέτοιες νίκες χρειάζεται σε όλα τα αθλήματα !!!Μπορεί όντως οι νίκες στα ντέρμπι να μην δίνουμε κ πρωτάθλημα αλλα με τέτοια αποτελέσματα κερδίζεις πολλά…
Πολυς Χουρσουζιδης Για να θυμομαστε και λιγο απο τα τουρνουα μας

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

Τα νέα της Ημαθίας από την εκπομπή sports- ΕΠΙΛΟΓΕΣ με το Γιάννη Ζήνα.. ( Τρίτη 17/12/2019 )

Posted by Giannis Zinas on Tuesday, December 17, 2019