Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sports – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Το Δ.Σ. του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Κο Αντώνη Πολύζο.
Ευχαριστούμε πολύ για τις πολύτιμες υπηρεσίες που πρόσφερε όσο βρισκότανε κοντά μας.
Ο πρόεδρος, το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές του ευχόμαστε καλή συνέχεια στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα και είμαστε σίγουροι για την επιτυχία του.
Με εκτίμηση
Δ.Σ.

Παρελθόν αποτελεί από το ρόστερ της Αγίας Μαρίνας ο Γρηγόρης Αργυρίου.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γρήγορη Αργυρίου.
Ευχαριστούμε τον Γρήγορη για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

«Η διοίκηση του ΑΟ Μαρίνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία με τον Χρήστο Μποζίνη. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για τη συνεργασία με τον μέχρι πρότινος τεχνικό της ΑΕ Χαρίεσσας, καθώς θεωρείται (όχι άδικα) από τους ανερχόμενους προπονητές, που γνωρίζει πολύ καλά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στον νομό. Καλή δύναμη φίλε Χρήστο!»

«Η διοίκηση του ΓΑΣ Κοπανού ευχαριστεί θερμά τον Αλέξανδρο Χαραλαμπίδη για την πενταετή και πλέον προσφορά του στον σύλλογο. Είμαστε ευγνώμονες για τη συμβολή του στην πορεία της ομάδας και ήταν σίγουρα ένας από τους ποδοσφαιριστές που άφησαν το στίγμα τους. Καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα και πολλές επιτυχίες!»

Γ’ Εθνική 19η Αγ/κή: Νίκη Αγκαθιάς – ΑΣ Αναγέννηση Γιαννιτσών την Κυριακή στις 12/01/2020 και ώρα 15:00

Το Δ.Σ του  Ε.Ο.Σ Νάουσας θα πραγματοποιήσει την κοπή βασιλόπιτας στο χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια Νάουσας, την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 13.00μ.μ, στον χώρο του γηπέδου.

Καλό ξεκίνημα του Παλαιστικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας «Ο Ημαθίων» για το 2020, με την κατάκτηση του 1ου χρυσού μεταλλίου για φέτος κατά την διάρκεια του Πανελληνίου πρωταθλήματος πάλης ανδρών και γυναικών που φιλοξενήθηκε το Σαββατοκύριακο 4 & 5 Ιανουαρίου στον Βύρωνα – Αττικής.

Μία πανέμορφη διαδρομή επέλεξαν  να κάνουν τρείς φίλοι ορειβάτες από την πόλη της Νάουσας  (οι Γιώργος Καισαρίδης , Κώστας Μάινος και Θωμάς Μητσκόπουλος) , μία διαδρομή που τους μετέφερε  μέσω των εικόνων που είδαν,  στα βουνά της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας,  αλλά και  τους επέτρεψε να ταξιδέψουν χωρίς να περάσουν σύνορα στα Σκόπια και στην Βουλγαρία .

Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Αστέρα Νάουσας προσκαλεί στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας τους αθλητές, τους γονείς και τους φίλους του συλλόγου το Σάββατο  11 /1/2020 ώρα 6:30 μμ με 7:45μμ  στον Πολυχώρο Πολιτισμού « Χρήστος Λαναράς » Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Alexandros Karaiosif  Ένα ξεχασμένο Βραβείο: Κυριακή 29/01/2006. Τιμώμενα πρόσωπα σε μια άκρως τιμητική εκδήλωση. Κληθήκαμε να παραλάβουμε από τα χέρια του τότε Προέδρου του Αλεξάνδρειου Μελάθρου, το Βραβείο Ήθους Εθελοντισμού, υπογεγραμμένο από τον τότε Υφυπουργό Αθλητισμού.
-Η βράβευση απευθυνόταν επί το πλείστον σε εθελοντές του ΑΘΗΝΑ2004 για την ανιδιοτελή προσφορά μας και για την «πίστη στις αξίες που πρεσβεύει ο αθλητισμός».
-Το βραβείο μου απονεμήθηκε σε μια δύσκολη σωματικά και ψυχολογικά περίοδο, οπότε με κάποιον τρόπο απωθήθηκε στο ασυνείδητο, όπου αρκετά χρόνια αργότερα, το θυμήθηκα.
ΑΤΛΑΣ Ζερβοχωριου Ο πρόεδρος κ η Διοίκηση του Άτλα Ζερβοχωρίου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον ποδοσφαιριστή Μυλώση Μηνά για την προσφορά του στον σύλλογο. Και να του ευχηθούν υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Σάκης Γκέσκος Χαρίεσσα-Κουλούρα 2 – 1
Ελάχιστη σημασία έχει το αποτέλεσμα ο αγώνας και όσα διαδραματίστηκαν στο 90λεπτο του αγώνα όσο το περιστατικό που βίωσα μετά την λήξη του παιχνιδιού. Να σημειώσω ότι από την δεκαετία του 80 είμαι στα γήπεδα. Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ του ΠΑΟΚ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΡΕΝΟΣ πήρε την σκούπα των αποδυτηρίων και γυάλισε κυριολεκτικά τον χώρο που πριν από λίγο φιλοξενήθηκε η ομάδα του!!! Μια κίνηση που άφησε τους πάντες άφωνους και μάλιστα παρά την πίκρα της ήττας της ομάδας του στα τελευταία λεπτά!!! RESPECT!!! ΠΑΙΔΕΙΑ!!!

Νικος Τουλικας Ξεκινήσαμε δυναμικά… πρώτη προπόνηση για το 2020…
Καλή αθλητική χρονιά να έχουμε με νέα ρεκόρ και πολλές επιτυχίες…!
Γ.Α.Σ «Αλεξάνδρεια» Τμήμα Πετοσφαίρισης Ξεκίνησε «καλά» το νέο έτος! Μεγάλη νίκη στο ντέρμπι!
Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ 3-0
Α.Σ Ρωμιος Ημερολόγιο ΑΣ Ρωμιός 2020
Ευχαριστούμε θερμά :
Τους χορηγούς που για ακόμη μια χρονιά είναι στο πλευρό μας καθώς και την αθλήτρια του συλλόγου μας Ηλέκτρα Γεωργιάδου για τη όμορφη γραφιστική δουλειά επί του ημερολογίου.
Panagiotis Pantseridis Σπουδαία μεταγραφική κίνηση για την ομάδα μας. Παίκτης του Αστέρα Τριποτάμου είναι και επίσημα ο Πολύκαρπος Τόζογλου. Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας και μάλιστα κατέγραψε την πρώτη του συμμετοχή με τα χρώματα του Αστέρα.
George Mpreskas Με νίκη ξεκινήσαμε την νέα χρονιά συγχαρητήρια στα παλικάρια μου και ΣΥΝΈΧΕΙΖΟΥΜΕ με οδηγό τον ΔΟΛΟΦΌΝΟ της Ημαθίας..

Χρηστος Μποζινης Ευχαριστώ πολύ Argy Tsig, ευχαριστώ πολύ παιδιά… Φέτος είχα πει δεν θα δουλέψω πουθενά, και με την ευκαιρία να ευχαριστήσω τις ομάδες που με προσέγγιζαν για να συνεργαστούμε.. Όμως μια επιθυμία ενός πολύ καλού φίλου, που τώρα δυστυχώς δεν είναι κοντά μας, με έφεραν στην οικογένεια του ΑΟΜ… Εύχομαι καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική μας χρόνια, και ελπίζω ο φίλος μου να χαμογελά ευχαριστημένος από εκεί ψηλά.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…

Τα αθλητικά νέα της Ημαθίας από την εκπομπή SPORTS – ΕΠΙΛΟΓΕΣ με το Γιάννη Ζήνα. ( Τετάρτη 8/1/2020 )

Posted by Giannis Zinas on Wednesday, January 8, 2020