Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sports – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Εμβόλιμη αγωνιστική διεξάγεται σήμερα  Τετάρτη (18/12) στο πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι ομάδες της Ημαθίας έχουν δύσκολες αποστολές, με τα ΤΡΙΚΑΛΑ να «δοκιμάζονται» στην έδρα του Θερμαϊκού Θέρμης και την ΑΓΚΑΘΙΑ να υποδέχεται τον δυνατό Μακεδονικό.

Διοίκηση, τεχνικό τημ και παίκτες της Νίκης Αγκαθιάς καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας μας, στον εντός έδρας αγώνα της απέναντι στον Μακεδονικό Θεσσαλονίκης. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί σήμερα  Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00 στο γήπεδο Αγκαθιάς. Σας περιμένουμε όλους.

Το κατάστημα αθλητικών ειδών «Spot Team», θέλοντας να ενισχύει το έργο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί, συγκεντρώνει στο χώρο του είδη πρώτης ανάγκης, όπως τρόφιμα, χαρτικά, είδη ατομικής υγιεινής και απορρυπαντικά.

Τον πολύ δυνατό ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει  σήμερα Τετάρτη στις 7μμ, η Βέροια 2017 σε αγώνα Χαντ Μπολ.

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK;

Μπάμπης Καψάλης Ημερολόγιο Α.Σ Δόξα Κυψέλης
Καλές ημέρες Χριστουγέννων
Έξω η βία από τα γήπεδα
 Sakis Paggouras ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΊΜΗΤΗ.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερο συναίσθημα να λαμβάνεις μήνυμα από ποδοσφαιριστή σου μετά από μια καλή κουβέντα που είπα γι αυτόν.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΎΡΙΟΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΌ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ.
 Palaimaxoi Alexandreias O Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος υπέγραψε σήμερα απόφαση, με την οποία μειώνεται ο φόρος εισοδήματος για τα πρόσωπα που προβαίνουν σε δωρεές στα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία.
Η μείωση του ποσού του φόρου θα είναι σε ποσοστό 20% του ποσού της δωρεάς, ενώ το συνολικό ποσό των δωρεών δεν μπορεί να υπερβαίνει το 5% του συνολικού φορολογητέου εισοδήματος.

Νίκος Α. Φωτιάδης «Δεν φοβάμαι πια τον θάνατο γιατί ξέρω ότι εκείνη την ημέρα θα συναντήσω ξανά το γιο μου.»

Tα 50 του κλείνει σήμερα ο Σαντιάγκο Κανιθάρες, που κάποτε έχασε ένα Μουντιάλ εξαιτίας ενός… after shave, έβαλε τα κλάματα για έναν χαμένο τελικό και έζησε τον χειρότερο εφιάλτη κάθε γονιού.

Γ.Α.Σ «Αλεξάνδρεια» Τμήμα Πετοσφαίρισης <<Αγωνιστική κίνηση του Σ/Κ>>

➡️Πρωτάθλημα Γυναικών

«Στραβοπάτησε στην πρεμιέρα»
Μετά από ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου, τα κορίτσια μας δεν κατάφεραν να κάμψουν την αξιόλογη ομάδα του Ικάρου Έδεσσας.

Επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις :
Β’ Εθνική Γυναικών
Κυριακή 22/12/2019 ώρα 18:00
Γ.Σ. Κοζάνης – Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Παγκορασίδες:
Κυριακή 22/12/2019 ώρα 12:00
Αριστοτέλης Σκύδρας – Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΆΝΔΡΕΙΑ

Alexandros Karaiosif 📆Κυκλοφόρησαν τα Ημερολόγια για το 2020 από το Εν Σώματι Υγιεί – Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας !
Τα ημερολόγια μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τους αθλητές και τα μέλη μας ή επικοινωνώντας απευθείας με το «Εν Σώματι Υγιεί» ⚜️Αγοράζοντας το Ημερολόγιο μας, ενισχύετε τις δράσεις του σωματείου και συμβάλλετε στην αξιοπρεπή προετοιμασία και συμμετοχή των αθλητών μας με αναπηρία στις εγχώριες κ διεθνείς αγωνιστικές τους υποχρεώσεις!

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΦΥΣΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξάνδρειας, διοργανώνει εν όψει των Χριστουγέννων δράση συγκέντρωσης τροφίμων, την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου και ώρες 09:00 14:00 στα καταστήματα super market Discount, Γαλαξίας, Κρητικός, Μασούτης, Πίτσιας, Σκλαβενίτης.

 Ταεκβοντο Πυγμή Βέροιας Πανελλήνιο Κύπελλο Ταεκβοντό 2019 στο Πολύγυρο Χαλκιδικής. Σάββατο 14 Δεκεμβρίου ο Σύλλογος μας πήρε μέρος με έξι αθλητές και κατάφερε να πετύχει έξι μετάλλια . Μετά από τρεις – τέσσερις συνεχόμενες μάχες που έδωσαν οι αθλητές μας, ανέβηκαν όλοι στο βάθρο.
Σοφία Σίμπου  Συνεπής πάντα στο άτυπο ραντεβού του μαζί μας ο Βασιλακακης Θοδωρής, αφού όποτε βρίσκεται στη Βέροια δεν παραλειπει να περνάει από τα γραφεία μας. Ο Θοδωρής αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα παιδιού που γαλουχηθηκε στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, δόθηκε στην ομάδα της Ξάνθης, η οποία τον ξεχώρισε, τον ανέδειξε και τον «κρατά» μέχρι και σήμερα, καθώς η πορεία του στα γήπεδα της super league είναι σταθερά ανοδική. Αυτό βέβαια, δεν αποτελεί λόγο να ξεχάσει από που ξεκίνησε. Το θυμάται πάντα, όταν μιλά για τον πρώτο του «δάσκαλο» κ.Σιμπο Σάκη, αλλά και όποτε επιστρέφει στην αρχή του ταξιδιού του. Που είμαστε βέβαιοι πως έχει και συνέχεια.
 Sakis Paggouras Σήμερα φιλικό με ΑΤΛΑ ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΟΥ 6 μμ Συγκέντρωση 5μμ

Athlos Alexandrias Basketball Academy Μια δωδεκάδα αθλητές,μια δωδεκάδα φίλοι,μια δωδεκάδα αγκαλιές!!!
Η πορεία της ομάδας μας,της παρέας μας μέχρι σήμερα αποτυπωμένη σε δώδεκα φωτογραφικά κλικ…
Η πορεία και η παρέα συνεχίζουν το ταξίδι τους!!!
Αφιερωμένα…🏀🏀🏀
Giorgos Theodoridis Η καλύτερή τέταρτη..Ξεκινάνε τα ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ μας στις 4 και μετά η καψούρα μάς.Νικες παντού…
Μόνο ΑΕΚ!!!!

Πολυς Χουρσουζιδης Γιατι η ιστορια δεν πρεπει να ξεχνιεται

Δείτε τι βίντεο που ακολουθεί…

Τα αθλητικά νέα της Ημαθίας από την εκπομπή sports – ΕΠΙΛΟΓΕΣ με τον Γιάννη Ζήνα ( Τετάρτη 18/12/2019 )

Posted by Giannis Zinas on Wednesday, December 18, 2019